Konu: [17.10.2020 - Arturo_Westfield] NonRP  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2020 21:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arturo_Westfield @Dushko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2020 21.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP (oyun kurallarında bu kuralın açıklaması bulunmamakta)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben evimi düzenliyordum, arada bir de arkadaşıma evde yaptığım düzenlemeleri SS atıyordum. AFK olduğum sırada arkadaş grubuyla beraber eve gelip soyguna başlamışlar kapıyı açık unuttuğum için. Sürekli RP kapsamında ben de uyum sağladım, herhangi bir aksi davranışta bulunmadım kalabalık olduklarından. Ancak evde hiçbir eşya bulunmamakta. Yalnızca duşakabin var. Ve evin arka-ön kapıları. Arkadaşlara ne çaldıklarını emote ile sordum, "ne bulursa" diye saçma bir yanıt aldım. PM'den ise süresinin gitmesini istemediğinden yaptığını söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak Daniel_Martinez, Michael_Wolf ve Vincenzio_Pasorietta adlı oyuncular (sanıyorum ki aynı birlikteler) bu işin içindelerdi. Eğer aynı birliktelerse birliklerinin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şahsen diğer rollerinde de bu tip ihlaller yapabilecekleri kanısındayım.

« Son Düzenleme: 18.10.2020 00:24 alkanatosman »

#1 - 21.10.2020 15:02
Bir soygun rolü yapılmış ve problem görünmüyor, role olan sinirinizi yansıtmışsınız, dışarıdan objektif bir açıyla şikayetin teması bu. Ek olarak inceleme de yapıldı, olay anında ve sonrasında üslup konusunda bir probleminiz var gibi görünüyor şikayeti açan taraf olarak. Tekrarının olmaması temennimiz K&A.