Konu: Uyuşturucu satışı nasıl yapılmalı, doğru uyuşturucu satma rolü  (Okunma sayısı 1299 defa)

#0 - 17.10.2020 01:58
Herkese selamlar, bugün farklı bir rehberle karşınızdayım, öncelikle bu rehber hiçbir birliğe, hiçbir oyuncuya yönelik yapılmamıştır. Genel olarak çok sık karşılaştığım bir durumdu zamanında da çeteci rolü fazla yaptım. Bu yüzden lütfen son zamanlarda bana uyuşturucu satmaya çalışan arkadaşlar üstüne alınmasınlar genel olarak sunucumuzda yeni/eski olan herkesin yaptığı hatalardan. Eğer size katkısı olabilecekse ne mutlu bana dilerseniz rehbere geçelim.

GİRİŞ
Bildiğiniz üzere çete tipi birliklerde ilk başta bir tanıma süreci bulunur her birlikte bulunduğu gibi. Ardından Outsider olursunuz ve part şeklinde gelen uyuşturuculardan size yaklaşık 5 gram düşer. Göreviniz bu 5 gramı satmaktır, ne kadar hızlı satarsanız o kadar hızlı itibarınız artar bunu böyle düşünüyorsunuz. Ancak cevap yanlış, eğer kaliteli bir birlik lideriniz varsa, bu işlerde bu rolü doğru şekilde gerçekleştiren adamları ayıklamak zor değil. Evet elinizdeki uyuşturucuları ne kadar hızlı erittiğiniz elbette önemli, ancak bunu sokaktan geçen insanlara "(fısıldayarak) Mari lazım mı?" şeklinde yaparsanız hiçbir anlamı kalmıyor. Roleplay kurallarına da sığmıyor bu olay, bahsettiğim diyalog Idlewood yada Jefferson bölgesi gibi ghetto bölgelerde de gerçekleşmiyor, bizzat Vice sahilinde GYM'de gerçekleşiyor. Yani size anlatmaya çalıştığım şey bu şekilde uyuşturucu satmaya çalışmanız size hiçbir şey kazandırmaz, rol zevki hiç vermez. Altın kuralınız bu haraketlerden kaçınmak olsun.

UYUŞTURUCUYU NASIL SATACAĞIM O ZAMAN?
Aslında bunun cevabını sabit bir kalıpların içine koymak yapacağımız en büyük yanlış olur. size bir kaç örnek vereyim. Örneğin ilk başta insanların bulunduğu Ghetto bölgeleri seçin, ana bağlantılarınızı yakalamaya çalışın (Hood bölgeniz de olabilir burası) ardından bağlantılarınızı(sabit müşteri) kazandıktan sonra kendinize bir bölge belirleyin, örneğin bir ara sokak yada bir garaj. Bu bölgede detaylı roller yapın tabi öncesinde, uyuşturucuyu bir yere saklayın uyuşturucuyu hiçbir zaman üstünüzde taşımayın bu bir amatörlüktür. Ardından bağlantılarınıza seçtiğiniz arasokağı yada bölgeyi bir başka deyişle dükkanınızın yerini onlara aktarın. Artık sizin isminiz o bölge demek olucak, birileri uyuşturucu almaya o bölgeye gelecek ardından sizi bulacak. Bu rollerinizi çok yönlü yapabilirsiniz sadece bununla kalmak zorunda değilsiniz. İnsanlara rol çıkartmayı deneyin, örneğin dahil olduğunuz birlikte bunu yaptığınız süreçte yükseleceksiniz. Ardından yeni gelen outsider'lardan güvendiğiniz birisini yanınıza alın. O kişiye rol paslamaya çalışın, örneğin iki kişi bölgenizde bekleyin yanınıza aldığınız çırağınıza da erketeye yada başka işlerde görevlendirin. Eğer bunları yapmak size zor geliyorsa en basitinden bu roller için hoodunuzda adam bekleyebilirsiniz. Bu şekilde bir düzenini kurmuş birliklere örnek gösterecek olursam Kingpin birliği en iyi örnek olacaktır. Sokağa girdiğinizde size mari lazım mı bruh diyenler çıkmıyor, aracınızla kalabalığa yaklaşıyorsunuz ardından birisi geliyor ve onunla alışverişinizi gerçekleştiriyorsunuz. Bu rolleri en basit şekilde böyle gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin oyunda telefon kulübeleri bulunuyor bunlardan faydalanabilirsiniz. Dediğim gibi, bahsetiğim ara sokak sadece bir örnek hayal gücünüzün ve yapabileceğiniz rollerin sınırı yoktur. Eski tip bir araç alabilirsiniz, rollerinize katkısı olmak amaçlı. çok basit bir BBCODE kullandım bunu fark ettim evet, neyse umarım bu durumu elimden geldiğince değiştirebilmişimdir /w Mari lazımmı rollerinden kaçın. polis olarak rol yapıyorum üstümde rozetim yokken bir yerde 5 dakika durayım 10 kişi soruyor be kardeşim.

KULLANABİLECEĞİNİZ DETAYLAR
    • Telefon numaranızı sürekli olarak değiştirin, unutmayın siz bir torbacısınız ve sabit bir telefonunuz olması sizi kolaylıkla polislere yakalatabilir!
    • Müşterilerinizi aramayın, onlara ulaşmaya çalışmayın. Bırakın onlar size ulaşsın. Unutmayın siz bir torbacısınız, müşterileriniz size muhtaç.
    • Polislere düşman olmaya çalışmayın, devletle yarışamazsınız. Polislerle aranızı iyi geçinmeye bakın ki rolleriniz daha iyi ilerlesin ve riskiniz azalsın.
    • En sağlam müşterinizin bile polise ötüceğini unutmayın, her zaman müşterilerinizle kontrollü bir yakınlık kurun.
    • Uyuşturucuları saklayacağınız yeri iyi seçin ve asla üstünüzde taşımayın. Her zaman zulanız olsun bir de ihtiyat akçeniz için bir kenarda uyuşturucu tutun.
    • Eğer bu rollere ilk defa girişiyorsanız, fiyat konusu hakkında MG yapmayın, piyasayı kontrol etmek için roller gerçekleştirin, farklı bölgelerden insanlardan satın alıp mallarını deneyin.
    • Uyuşturucuyu boxerınızın içinde taşımayın, eğer böyle rol yapıcaksanız sattığınız kişiye de bunu /do'dan belirtebilirsiniz kötü kokuyor diye, boxerdan çıkan uyuşturucuyu kimse içmez.
    • Rollerinizi sadece uyuşturucu satarak kısıtlamayın, örneğin bir müşteriniz x lakaplı Jefferson bölgesindeki satıcının malları senden daha iyi gidip ondan alıyorum derse, bahsettiği kişiyle bizzat kendiniz ilgilenin. Müşterinizin arkasından koşmayın ancak müşterinizi çalan satıcının önüne taş koyabilirsiniz, yada onun tüm uyuşturucuları polise yaklatabilirsiniz.
    • Uyuşturucularınızı paylaştırın, hiçbir zaman elinize 20 gram geçtiğinde direk 20 gramı tek bir kişiye satmayın. bir kişiye en fazla 5 gram satın ki çevreniz daha da genişlesin. Bir outsider iken başka bir birlikte yüksek rütbedeki adamla büyük meblalarda satış yapmaya çalışmanız rol yaptığınız birlik tarafından CK edilmenize bile yol açabilir. Büyüklerin işlerine karışmayın, siz sadece basit bir torbacısınız.
    • Müşterinize uyuşturucuyu klasik yollardan sağlamayın, yaratıcı olun, örneğin herkes gibi poşeti verir parayı alır değilde, ilk önce parayı alın. Ara sokağın sonunda seni bir eleman bekliyor olacak bunlardan en basit tipi. Yada işlerinizi müşterinizle yüzyüze gelmeden halledin, telefonla arayın bir yer belirleyin. Müşterinizin istediği malı bölgede bir yere saklayın uzaktan ona talimatlar verin kendinizi göstermeden. Yada sokaktaki küçük çocukları bu işe dahil edebilirsiniz, size kalmış.

Dipnot: zamanım oldukça düzenleyeceğim buraları yeni şeyler eklerim falan hadi allaha emanet
    « Son Düzenleme: 17.10.2020 18:49 ashlexSAMP »
    100
    4
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
    oflu, egemenltnlmz, zift in kift, copshop,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#1 - 17.10.2020 01:59
    lütfen her gördüğünüzü, nerede olursa olsun çevirip "mal ister misin ahbap" diye sormayın.
    Like
    3
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
    cuban gangster ashlex, Ihsan, wermidonn,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#2 - 17.10.2020 02:49
    lütfen her gördüğünüzü, nerede olursa olsun çevirip "mal ister misin ahbap" diye sormayın.

Bu yeterli olacaktır aslında. Bu sunucuda belli saatler içerisinde her köşeden polis aracı çıktığını unutmadan rol yapın bana kalırsa. Biraz korku rolü gerekiyor.
    Like
    1
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    cuban gangster ashlex,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#3 - 17.10.2020 07:17
    /W Mari mal lazım mı diye sorarak rol yapılmaz uyuşturucu işi önce bir bölgeye zula bir araç yaparsın atıyorum günlük 10 gr satıyorsan araca sabit 10 gr at sonra müşteri bulmak için ufaktan dikkat çekecek roller yapın sonrasında size gelecek kişi ile miktarda ve ücrette anlaşın ve kişiye ortada bir süre dolanıp bir süre sonra geri gelmesini söyleyin siz o sırada uyuşturucuyu peluş oyuncak yada gizlenebilecek bir şeyin içine doldurup öyle satın bu rol ile en az 3 yıl yakalanmadan uyuşturucu sattım polisin radarına dahi girmedim.
    Like
    1
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    cuban gangster ashlex,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#4 - 17.10.2020 09:23
    /w Dostum elimde maks kalite mallar var ister misin?
    Like
    1
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    cuban gangster ashlex,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#5 - 17.10.2020 12:33
    /W Mari mal lazım mı diye sorarak rol yapılmaz uyuşturucu işi önce bir bölgeye zula bir araç yaparsın atıyorum günlük 10 gr satıyorsan araca sabit 10 gr at sonra müşteri bulmak için ufaktan dikkat çekecek roller yapın sonrasında size gelecek kişi ile miktarda ve ücrette anlaşın ve kişiye ortada bir süre dolanıp bir süre sonra geri gelmesini söyleyin siz o sırada uyuşturucuyu peluş oyuncak yada gizlenebilecek bir şeyin içine doldurup öyle satın bu rol ile en az 3 yıl yakalanmadan uyuşturucu sattım polisin radarına dahi girmedim.
    Ayrıca rollerinizi bu şekilde detaylandırdıkça insanlar sizi fark edip hep sizden uyuşturucu alırlar zaten. karakter şehirde nam da salar. Rollerden keyif de alırsınız ayrıca pd de size baskın atar fark edilirseniz bunun gibi harika roller çıkabilir
    Like
    1
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    oflu,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#6 - 17.10.2020 15:45
    Dediklerine aynen katılıyorum, mobil torbacılığı insanlar kendi ağını/sistemini yaptıktan sonra kurmalı. Ve ek olarak müşterilerini darlamamalı torbacılar, mesaj atarak ya da arayarak. Çünkü bunu bende yapıyordum başta ve müşteri kaybettim :/
    Like
    1
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    cuban gangster ashlex,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#7 - 17.10.2020 15:51
    Gerçekten haklı bir konu olmuş, gına gelmişti artık. Böyle olursa roller daha da güzel şekillenecektir. :) :o
    Like
    1
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    cuban gangster ashlex,
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#8 - 17.10.2020 18:09
    Her partide /w'den "Uyuşturucu lazım mı?" diye soranlardan bıktım. Bir de satmaya çalışmadan önce "Selam, nasılsın kank'a?" demeleri falan beni bitiriyor.
    Like
    3
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    cuban gangster ashlex, egemenltnlmz, Cobblestonedd,
    Tepki yok
    Tepki yok