Uzatmadan konuya giriş yapacağım kumarhanede bir olay çıktı ve küfür edip dışarı kaçtım, çıktığım gibi Carlo karakteri bana yumruklarını savurur tarzında emote verdi. Bende karşılık verdim daha sonrasında düştüm ayağa kalktığımda saldırma gibi bir girişimim olmadı. RK yapmadım bunun net kanıtları da ss olarak yok zaten. Ayağa kalkma emotesi verdim, buradan siktir tarzında konuştular gidiyordum ki arkadaşları sanırım bilmiyorum Ranbert olmalı beni Siyah Buffalosu ile ezmeye çalıştı, koştum bunun üzerine
Paul Carbone bir şekilde colt45 çekip bana ateş etti. Ne silah çektim ne sopa/bıçak çektim. Kişi silah kullanım kuralı ihlali yaparak silahını bana doğrultup ateş etti. Mikhail gittikten sonra bu olay gerçekleşti. Olayla pek alakam yok. Gördüğünüz gibi aşağıdaki ekran görüntüsünde Siyah Buffalo'da sürekli etrafımızda ezerek/vurarak NON RP sergiliyor.
Paul Carbone silahını çekip Adrian'ı bu sefer silahla yere düşürdü. O sırada da Mikhail kalkıp aracına doğru koştu ve aracına binmeye çalışırken emote verip ezmeye çalıştım. Olayın üstünden 5-10 dakika geçtikten sonra biz aramızda rol çevirirken 3 levellik bir karakteri olan Mikhail bizi pompalıyla vurdu.
Arkadaşın da şikayetinde yazdığı gibi ilk silah sıkan kişi Paul Carbone adlı kişidir. Carlo karakterinin de olayla alakası olmadan sırf küfür edildi diye bu tarz tutumlar sergilemesi yanlıştır.[bH]er şeyde belindeki silaha sarılan tipler, ağır abi rolü yaptığını sanan kurtlar vadisi izleyip kumarhane açıp ona göre rol yapan[/b] şahısların bulunduğu/sergilediği bu saçma rolde haklı olan tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum, şahsım adına bir ihlalde bulunduğumu düşünmüyorum.
Küfür etti diye araçla adam ezmek?
NOT: Küfür ettiğim kişi Paul Carbone, Carlo karakteri orada çalışmıyor neden bu kadar içerledi? Neden bana saldırma DM yapma gereksiminde duydu? Bunları anlamıyorum.Tutarsa mantığı ile tüm bildiği kural ihlallerini kopyalayıp şikayet oluşturmak. İnsanların ceza almasından zevk alan tayfadan bu arkadaş sanırım, buna halk arasında ne deniliyordu ya? Her neyse kolay gelsin.
"Yasaklanmalarını istiyorum. Ayrıca yazmayı unuttuğum bir ihlal varsa kusura bakmayın, bu kadarı aklıma geldi"