Konu: [15.10.2020 - Andrea Bocelli ] Ortak Nezaket-Rolden Kaçmak  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2020 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrea Bocelli  @AzRight

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Conwell  Wendell ve o sırada fotoğrafa olan arkadaşlar destek olarak gelen ekip.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.10.2020-22.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşları Verona Beach civarında ters şeritte  gittikleri için arkalarına takılarak sokağa çıkmalarını ve motoru durdurmalarını istedik buraya kadar bir şey yok kontrol sonrası rol gereği evrakları kontrol etmek üzereyken şahıs bir anda araçtan inerek fotoğrafta görülen yere giriş yaptı bende bunun üstüne destek ekip çağırdım içeriye girmeye hazırlanıyorum normal koşullar Birleşik Devletler Polislerinin çevirmelerinden kaçmak ölümcül güç kullanımına sebebiyet vermektedir ve IG olarak yasaları gereğince içeri girip aramaya hakkım vardı fakat arkadaş bana böyle atmasından ötürü rolden komple olarak vazgeçtim bu rolden kaçmaya girmektedir bunun üzerine şahıs bana yaptığınız rolden dolayı acı çekiyorum diye de mesaj attı hiçbir oyucunun aynı rütbeye sahip olduğum oyucunun rolümü sorgulama hakkı yoktur problem varsa şikayet açabilirdi aşağıda fotoğrafları ekliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Fotoğrafta belli oluyor şahıs bina içine girince KOD6A yani destek talep etmişim arkasına mesaj geliyor zaten tamamdır  yazmadan önce bir mesaj daha geliyor sonrasına da bende böyle mesaj yazıyorum kaç yaşında insanlarız böyle pm almak hoş değil. Linkleri img yaptım olmadı düz olarak yükledim görütünlenmemesi durumunda photobucket yüklerim.

« Son Düzenleme: 17.10.2020 01:36 Rennie »

#1 - 19.10.2020 12:55
Basketbolda bileğimi çok kötü burkmuştum oyuna girip arkadaşıma dükkanın işletmesini verip hastahaneye gidicektik, cidden canım yanıyordu kanıt olarak ayağımın fotoğrafını atarım istersen ama siz bu platform da oyunu daha fazla önemsiyorsunuz sanırsam. Benim orada canım yanarken aşşağıda araba bekletiyordum hastahaneye gitmek için. Şikayet açmanı beklemiyordum yapıcak bir şey yok. Senin insiyatifini kalmış oysaki Pm den size durumu açıklamıştım keyfin bilir. Kaç yaşında insansan bu söylediğim şeyin acıdan ve aceleden ötürü söylediğim anlayıp hoşgörü gösterebilirdin. Olaydan sonra sana attığım pm hakkında hatalı olduğum kanısına vardım, sakinleştiğim zaman ama gel görki....Bana problem olmadığını söylemene rağmen şikayet açman  :P :P :P :P  @Rennie
Diyeceklerim de bu kadar bir itirazım yok... ??? ???
« Son Düzenleme: 19.10.2020 13:01 AzwRight »

#2 - 19.10.2020 13:09
Savunma yeterli bulundu, @AzwRight yine de PM üzerinden hafif iğneleme ve benzeri dialogları başlatmaya gerek yok, tekrarı olmayacağını temenni ediyoruz. K&A