Konu: [16.10.2020_Jeremy ve Kendrall Rosales] Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2020 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendrall_Rosales @Mountain  Jeremy_Rosales @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10.2020 - 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir güvenli bölge olan Ocean Bar'da bartender rolü yapıyordum ve 16 yaşında olan Kendrall Rosales bara gelip bira istedi. Ben de ABD'de rol yaptığımız ve ABD'de içki içme yaşının minimum 21 olduğundan dolayı Kendrall Rosales'e içki vermedim fakat şahıs bir güvenli bölgede illegal bir rol yaparak deskten atlayıp içki çaldı. Başta bunu role dökmek istedim, hemen şikayet açmak istemedim belki daha doğru olur diye. Role döktük ve polisi arayıp şahsı ihbar ettim. Fakat sonrasında bu sefer çeteleşmiş bir şekilde gelip sürekli bu durumu abuse ederek yapmaya devam ettiklerinde artık Jeremy Rosales'e durumu PM atıp uyarmak istedim. Bu yaptıklarının güvenli bölgeyi ihlal etmek olduğunu söyleyip şikayet açacağımı söylememe rağmen devam edip kendi doğrularını dikte etmeye çalıştılar. Ben de gerekeni yaptım. Kısa ve öz anlatmak gerekirse; şahıslar güvenli bir bölgede izin almadan illegal bir rol sergilediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

Ek olarak sürekli rolümü baltalamalarından da sıkılmış durumdayım.

#1 - 16.10.2020 19:46
Post düzenlenemediğinden bir yanlış anlaşılmayı buraya eklemek istiyorum. @Mountain bu hataya çok takılmış bu yüzden düzeltmemi istedi. Kendrall karakteri içkiyi önceki seferde deskten atlayarak çalmadı, deskin yanından gelerek çaldı. Bu bilgiyi de ekleyeyim yanlış şikayet olmasın. Deskin üzerinden atlayarak içkiyi ikinci gelişlerinde çalan şahıs Jeremy.

#2 - 16.10.2020 20:08
Şahıslar böyle bir şeyi bir daha yapmayacaklarını söyleyip benden özür diledikleri için şikayeti geri çekiyorum.

K&A

#3 - 16.10.2020 20:09
Arkadaşlar, ben Mountain. Nate Murray, yanlış etiketlemişsiniz beni. Düzeltin lütfen. Şikâyetle ilgili bir ilgim yok.

#4 - 19.10.2020 16:01
Şikayet geri çekildiği için kilit.  @Mounted ve @Cross hakkınızda sürekli şikayetler açılıyor ve bu durum dikkatimi çekmeye başladı bu konudan uyaracağım lütfen daha dikkatli olun. Eğer ihlal gerçekleştirip ooc kanaldan özür dileyerek konuyu kapatmanız sürekli hale getirilmişse bununda bir cezası olacaktır. Durumun böyle olup olmadığını araştıracağım.
« Son Düzenleme: 19.10.2020 16:05 GunzforSale »