Konu: 13.10.2020 Ruben_Bergenza  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 13.10.2020 19:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Ruben Bergenza / @miBend

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.10.2020/19:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda göründüğü gibi arkadaş rahat durmuyor ve meslek yapıyorken birilerini ve beni sıkıştırıyor gerekli ceza alması dileğiyle.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be
-

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 13.10.2020 20:07
Ruben Bergenza olarak savunmam şu şekilde;

Videonun ikinci kısmında arkada checkpoint kaçırdığımı fark ettim, arkamda da şahısın olduğunu görmemiştim zaten geri dönüp checkpoint'imi aldım. İlk durumda da sürerken diğer yandan OOC'de video izliyordum, telefonu elimden düşürünce oyunda hakimiyetimi kaybedip şahısların önüne kırmış gibi olmuşum. Eğer arkadaşımın keyfini kaçırdıysam affola, yetkililerimizin önünde özürlerimi sunarım. Yetkili arkadaşımın affına sığınarak iyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.

#2 - 14.10.2020 02:07
Ruben Bergenza olarak savunmam şu şekilde;

Videonun ikinci kısmında arkada checkpoint kaçırdığımı fark ettim, arkamda da şahısın olduğunu görmemiştim zaten geri dönüp checkpoint'imi aldım. İlk durumda da sürerken diğer yandan OOC'de video izliyordum, telefonu elimden düşürünce oyunda hakimiyetimi kaybedip şahısların önüne kırmış gibi olmuşum. Eğer arkadaşımın keyfini kaçırdıysam affola, yetkililerimizin önünde özürlerimi sunarım. Yetkili arkadaşımın affına sığınarak iyi oyunlar, iyi forumlar diliyorum.
Bak sen şu işe birde adam gelince anlık olarak telefon düşmüş buna kimse inanmaz, tamam düştü diyelim soldakine vurdun ben sağdan geliyorum gerçek hayatta direksiyon sallamıyon ki kontrol kaybedesin ben gelincede sıkıştırıyorsun bari sallicaksan düzgün salla admin kararı.

#3 - 14.10.2020 04:49
Videonun ikinci kısmında bir problem yok. Videonun ilk kısmındaki durum için ise savunma yeterli bulundu, fakat yine de listedesiniz. Tekrarı olduğu halinde NonRP Driving kapsamında caydırıcı bir ceza alabilirsiniz, keyifli roller.