Konu: Harry White şikayeti  (Okunma sayısı 204 defa)

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#0 - 13.10.2020 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harry White @ @Exlance

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11-10-2020 23:43-12-10-2020 17:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP- Retarted RP- Power Game

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: (SS#1) Bu arkadaşımız ilk videoda, Reymond Williams karakteriyle hiçbir şey yokken gereksiz bir tartışmaya girdi. Benim karakterim de Reymond karakteriyle yakın olduğundan dolayı ne olduğunu anlamak üzere tartışma ortamına adımladı. Sonrasında ben de arabasına binip videoda gözüktüğü gibi gel konuşalım gibi laflarda bulundum. Sonrasında da Harry White'ın tehdit etmesi sonucu karakterim hafif agresifleşti ve sözlü kısa bir atışmaya girdi. Sonrasında Harry karakteri Ganton mavi bloklara girip, birden bire Emote vererek kafamı torpidoya vurup bayılttı rolü yapmaya başladı, şimdi olay bayıltmasında değil. Ben orada sürekli rp kuralını ihlal etmeyip emote'u görür görmez arabaya geri biniyorum. Ancak Harry, bana rol yapma şansı bırakmıyor. Ben ise orada rol gereği zar komutunu kullanıyorum. Sonrasında kişi Zar atmamı umursamayınca sistemsele döküyorum ve kişinin kas seviyesinin düşük olduğunu (0), benim ise daha fazla olduğundan dolayı yapamayacağını belirtiyorum (15). Sonrasında rol bir süre aksıyor ve Reymond'dan mesaj geliyor ve ben de bulunduğum konumu söylüyorum. Reymond karakteri de bir süre sonra arabasıyla geliyor ve PM'den mix yaptın iftirası alıyorum. Halbuki göz göre göre SMS atıyorum. Reymond karakteri de olayın hırsını adama sıkarak çıkarıyor ve adamı orada bırakıyoruz. Daha sonrasında ss'i yok ama karakter sanki ayağı takılıp düşmüş gibi, arabasıyla Hood onaylı birliğimizden kornaya abanarak geçiyor. (SS#2) Daha sonrasında Harry karakteri birinci videonun hırsını sabah bizim birliğimizde bir adamı rolsel olarak bıçaklayarak çıkarıyor. Sonrasında bıçaklanan arkadaş dışında herkes Harry White karakterinin yaptığını güzel bir rolle anlatıyor. Daha sonrasında bizim karakterlerimiz de IC olarak Harry karakterine kin besliyor. O olaylardan sonra Harry karakteri, Hood Onaylı bölgemize geliyor ve bizim birlikte bıçakladığı adam hakkında "Sizin adamı ****" gibi ithamlarda bulunuyor, ancak karakterinin etrafında beş adam var üstüne bir de karşı kaldırımda üç kişi var. Sıfır korku yaşıyor ve arkadaş bize sokağın ortasında racon kesiyor. Ben de silahımı çıkarıp Harry White karakterine birkaç el ateş ediyorum. Ancak karakter yine de sıfır korkuyla beraber sokakta deparına depar katıyor, arabanın arkasına saklanıyor, koşarken bizlere küfür ediyor. Daha sonrasında bu karakteri arkadaşlarım yumruklayarak düşürüyor ve Polisler geliyor ve beni bu ihlal havuzu olan rol sonucu 600 dakika Jail'e atıyorlar. Bu arkadaşımız bizim iki gündür rol zevkimizi yok ediyor ve bunu bir iki kere yapmıyor. Bu şikayette barınan ss'ler sadece benim alabildiğim ss'ler. Gereğinin yapılacağını umuyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Bu arada, birinci ss'ten sonra karakter bizim sokağa tekrar tekrar geliyor ve polislere sığınarak etrafında yirmi tane birlik üyesi olmasına rağmen "Bu lanet zencilerde silah var" gibisinden bir rol çeviriyor, o rolde bir sürü admin de polis olarak barınıyordu.

#1 - 13.10.2020 12:58

İlk olarak gereksiz tartışmaya girmedim Reymond Williams karakteriyle husumetim var.İkinci olarak zar atma olayını bilmiyordum.3. olarak orda Edward ile daha önceden olan kavgamız vardı ve sürekli beni eziyordu o yüzden bıçakladım.
Zaten sen silahı çekince korkup kaçtım adamların yakaladı vurdunuz beni. Power game ile alakası yok senin kafanı alıp torpidoya vuruyorum kas gücü gereken bir şey değil torpidonun sertliğinden bayılman lazım o zar olayını bilmediğim için mix sanmıştım
Retarted rp ile ilgili bir şey yok Reymond ve Edward karakteriyle husumetim olduğu için mahallede onları tek yakalamaya çalışıyordum.Fear RP olarakta sen silahı çekince korkup kaçtım zaten

#2 - 13.10.2020 13:00
2. videoyu kırpmışsın ben size gelmeden önce arkadaşın aracıma vurmuştu o yüzden sinirlenmiştim

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 13.10.2020 15:35
Dostum sana küfür etsek bile senin o beş kişi arasında, korkup en azından gaza basıp gitmen lazım. Sen ise iniyorsun, yok sizin adamı şöyle yaptım, yok bu adamınızı böyle yapacağım gibi laflar ediyorsun. PD ekiplerinin cebinde silah olmasına rağmen polis arabası Hood'a girince fear rp yapıyor, senin sadece rolsel bıçağın varken bize racon kesiyorsun. Sence bu yaptığın mantıklı mı? Üstüne üstlük bir de silah çekiyoruz, on kişinin arasında yoldan geçen polise "Bu Lanet zencilerin silahları var" diye bağırıyorsun, sana silahla sıkıyorum, sen ise arabanın arkasında c'ye basıp duruyorsun, hatta ve hatta o olaydan sonra sokakta belli bir süre daha takıldın. En sonunda bizim arkadaşlar da seni yumrukla düşürdü, sence mantıklı mı bu olanlar?

Daha fazla ikili diyaloğa girmeyelim, yönetici kararını bekleyelim, teşekkürler.

#4 - 13.10.2020 16:43
Silahla mermiyi hiç tutturamadın kaçtım ayrıca orası benimde eski mekanım olduğu için pizza stack tarafı oralarda takılıyordum, ilk başta (silah çekmeden önce) fear yapmamamın sebebi etrafta çok insan ve polis olmasıydı.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 13.10.2020 18:08
Etrafta çok insan dediğin insan topluluğu, benim rolsel olarak çeteye sokmak için çabaladığım, üstünde laf söyleme yetkim olan insanlar. Etrafta da bir tane bile polis yoktu yoldan geçen arabalara bağırdın. Vurulmadım diyorsun, ikinci ss'te de rahat bir şekilde bir çok kez açık hedef olsun en az iki kere rahat vurabilirdim. İstersen sokakta attığın deprarların da videosunu atabilirim. Bir de takıldığım dediğin köşenin sahibine 1. Sste laf dalaşındasın, yine etrafında çete üyeleri var.
« Son Düzenleme: 13.10.2020 18:11 feramuz_31 »

#6 - 14.10.2020 01:47
Adamların bana laf atıcak ben susacak mıyım ? Bir sürü kişi olsun karşılıklı diyaloğa girebilirim size silah mı çektim ? Zaten sen bana sıktıktan sonra gerekli Fear RP yi yaptım , kaçmaya çalıştım sen silah çektikten sonra daha hiç laf atmaya da gelmedim mümkün olduğunca  az diyaloğa girmeye çalıştım.

#7 - 14.10.2020 05:12
Merhaba, incelendi.

İlk videoda 415'e (ganton blokları) geçileceği söylenmiş rolde, o sebeple Harry'n söylediği "mix" konusu geçerli değil. İkincisi, kafayı torpidoya vurma olayı mevcut ve karşı tarafa hiç rol paslanmadan onun bayıldığını resmen ilan edemezsiniz. Karşı tarafa, yani Dyton'a şans vermeniz gerekiyor, oldukça anlayışsız bir rol tutumu, ihlal değil fakat tekrarlanmamalı. Bu bir çeşit alışkanlığınız olmuş olsa gerek, vazgeçin bu konuda kendinizi düzeltmeye özen gösterin. Rol akışında devam ettiği ve Harry karakteri herhangi bir üstünlük sağlamadığı için ceza da almayacak.

İkinci kısımda, Harry karakteri sinirlenmiş ve 3 kişiye karşı biraz agresif tutum sergilemiş, Dyton'da silah çekerek korkutmuş, rolde cezalık bir durum yok fakat bu olaydan sonra Harry her o köşeye gittiğinde kendisine orada silah çekildiğini hatırlamalı, korku rolünü uygulamalı, tekrarında ceza alacak.

Keyifli roller&forumlar.