Konu: [18:06:06] Ramon Hernandez @BullarD | Trolling, NonRP, Sahte ihbar  (Okunma sayısı 376 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.10.2020 01:08
Tekrar söylüyoruö canlandırdığım karkater liseli 16 yaşında genç,ergen filmler hayal gücü yani.Ben 16 yaşında olsam evin önünde 2 adam, kapıda dizili arabalar, içeride takım elbiseli adamlar görünce bunlarda silah vardır diye eklerim realistik olarak yani.Ayrıca söylemek istediğim şey Olayın ana karakteri Pakrad Kasparov bile şiakyetçi olmamış ise siz neden hala uzatıyorsunuz.Olay sonrasında kasparov a yazıldı pm den hatta bu olaydan dolayı bieliğimden atıldım beni o geri aldırttı özür diledim önemli değil dedi silahıda iade edilmiş sadece 54.cadde genç liseli rolü bunu gösteriri di ve bu rolüde yaptım.

#11 - 12.10.2020 01:41
Savunmam bu kadar bu şikayetin Pakrad Kasparov dan habersiz yani olayın devamını bilmesen aniden açılmış bir şikayet olarak görüyorum.Burada dellenen rol dışındı diğer rollerde de sıkıntı olmayan zararsız bir rol oldu realistik olduğunu düşünüyorum iyi geceler, iyi roller.Eğer de yönetim tarafından veya şiakey açan arkadaşdan da özür diliyorum.

#12 - 12.10.2020 02:20

Asilsiz ihbar icinde bir rol sergilersin, bad cop yapan bir polisle anlaşırsın karşı tarafın olumsuz çıkacağı bir durum için asılsız ihbari verirsin. Yolda gördüğün polise "bunlarda silah var burayı basın" diyemezsin. Burada illegal bir karakter pdye sığınıyor.(kendisine karşı yapilan birşey olmamasina rağmen, durduk yere pdye şikayet ediyor, ev aranması sonucu silah gözüküyor. Bu durumu Nonrp ve Troll olarak değerlendirdik.)

İhbar sonrasında içeriye girip "Dışarıda polis araçları var" gibi bir cümle kuruluyor. Burada yapılan şeyin herhangi bir roleplay amacı yoktur.

"Benim karakterim ergen 16 yaşında takım elbiseli, jeep süren herkesi beli silahlı adam sanıyor" Mantığında bir rol yoktur, böyle birşeye izin verileceğini sanmıyorum.

Ayrıca rolün iptal olduğunu Heavenly belirtmiş, rol zaten geçersiz. Burada yaşanılan durum bir kural ihlali, Heavenly bunun için bir savunma beklediği belirtmiş. Rolün iptal olması kural ihlalini göz ardı etmez.

#13 - 12.10.2020 10:12
Asılsız bir ihbar=Karakter liseli eğlence ve trol arzulayan bir karakter zaten bu OCC cezayla sonuçlandırılmaz ICC de polisin bulması ceza vermesi gerek.
Troling=Karakter liseli arkadaşlarıyla rolü tam olarak şudur evde belliki bir toplantı veya ticaret dönüyor poliste ordan geçince ihbaer edilmiş.İçeriyede polislerin olduğu söylenip evine kaçmıştır kısaca ICC de olay çıkartmak istemiştir.
Zaten yapılan bu rolde asıl ana karakter PAKRAD KASPAROV silahını geri almış, rol iptal olmuş pm den de kişiyle konuşulmuş.Adam benden şikayetçi olsa bu olay nedeniyle atıldığım bieliğe geri alınmamı sağlamazdı.Savunmam bu kadar.

#14 - 12.10.2020 10:29
Öncelikle merhaba, karakterlerimiz 16-17 yaşlarında liseli rollerini yönlendiriyor rolsel olarak, karakterlerimiz eve merak edip girmek istiyor çünkü o günün sabahı ceset getirilmişti sonra kapıdayken, mafya olarak bildiği kişiler onlara küfür ediyor ve hızla geri çıkıyorlar, ben sadece bu rolü yönettim onun dışında yaptığım sahte ihbar vesayre bu konuda bir bilgim yok ben sadece içeriye girdim sonrada çıktım trollemedimde.

#15 - 12.10.2020 10:31
Yani demek istediğim ortada bir trolling yok, kendi adıma konuşuyorum sahte ihbarda vermedim Non-RP de yapmadım

#16 - 12.10.2020 10:42
Arkadaşım, bir kere senin yaptığın rol değil, polislerin seni bulması ne alaka? Zaten ortada bir kural ilhali varki  silah iadesi geri verildi, bunu düşünebileceğini umuyorum.

Pakrad Kasparov silahını geri almış orada bir şey yok, yazdıklarımı okumuyor musun? Onun yerine şikayeti biz açtık, o ortamda bende vardım yazılan tüm şahitlerde oradaydı orada benim üzerimde silah çıksaydı ne değişirdi? Senin troll olarak adlandırdığın karakter bizim kaç ay emek vererek ilerlettiğimiz birliğin, hak edip aldığımız silahı bu kadar kolay sildirtebilmesi çok gülünç bir durum, bende her gördüğüm adam için ihbar vereyim oyunu böyle mi oynayalım?  Bu durumu başkaları yaşamamsı adına bu şikayet açıldı. Daha fazla mesaj gelmeyecektir, yetkili kararı bekleyelim.

@Thomp şikayet zaten sana açılmamış, yorum atmana veya başka birşey yapmana gerek yok.

#17 - 12.10.2020 11:01
Ortada troling yok,non rp tartışılıyor, sahte ihbar ise OCC incelenmez veya tartışılmaz cezandırulmaz.ICC de bu durumhn çözülmesini temenni ederim olayın gereğin fazla büyütüldüğünü füşünüyorum iyi roller diliyorum savunmam bu kadar.Eğer arkadaşlar bunun yanlış olduğunu düşünüyorsa da özür dilemekten öekinmem ama gereğinden fazla büyütülüyor.

#18 - 12.10.2020 12:52
Asılsız bir ihbar=Karakter liseli eğlence ve trol arzulayan bir karakter zaten bu OCC cezayla sonuçlandırılmaz ICC de polisin bulması ceza vermesi gerek.
Troling=Karakter liseli arkadaşlarıyla rolü tam olarak şudur evde belliki bir toplantı veya ticaret dönüyor poliste ordan geçince ihbaer edilmiş.İçeriyede polislerin olduğu söylenip evine kaçmıştır kısaca ICC de olay çıkartmak istemiştir.
Zaten yapılan bu rolde asıl ana karakter PAKRAD KASPAROV silahını geri almış, rol iptal olmuş pm den de kişiyle konuşulmuş.Adam benden şikayetçi olsa bu olay nedeniyle atıldığım bieliğe geri alınmamı sağlamazdı.Savunmam bu kadar.

Güzel kardeşim, şikayeti ben açıyorum. Pakrad Kasparov değil. Sen benim rol zevkimi kaçırdın mı? Kaçırdın. Benim vaktim boşa harcandı mı? Harcandı.
Ayrıca karakterim troll arzuluyor diye bir muhabbet yok.

#19 - 12.10.2020 12:55
Ortada troling yok,non rp tartışılıyor, sahte ihbar ise OCC incelenmez veya tartışılmaz cezandırulmaz.ICC de bu durumhn çözülmesini temenni ederim olayın gereğin fazla büyütüldüğünü füşünüyorum iyi roller diliyorum savunmam bu kadar.Eğer arkadaşlar bunun yanlış olduğunu düşünüyorsa da özür dilemekten öekinmem ama gereğinden fazla büyütülüyor.

1- İllegal sayılırsın, illegal kişiler diğer illegal kişileri polise şikayet edemez.

2- Eğer sen bizle adam akıllı bir role girip, elimizde silah görüp, bir badcopla anlaşıp polise haber versen amenna. Ama sen polisin önüne atlayıp durduk yere burada silahlı adamlar var diyorsun. IC ilgilenilir diye bir muhabbet yok. O zaman sen durduk yere herkesi ihbar et, IC ilgilenilir de. Maalesef öyle bir dünya yok.