saat akşam 12.00 sularıydı ve ben emre jefe hermano ınlgedwoodda uyuşutrucu için köşe tutuyrdum. agzımın ortasına sümsügü yedim ve defollan diye bagırdı birisi bana !! sırf asagılık bir zenci oldugum icin beni oradan kovup köseyi putalar sahiplendi ve benim agzımı kırdı. ben de benı daha oncesınde kurtarmıs olan kubilayto morientes i ve saz arkadaslarını buldum .... onlarile birlikte gittik ve 80lerden zaman makinasıyla ışınlanmış tüm araçları mavi olan ahbplara dedik ki hayrdır lan beni kvoyunz brdan beni sahipsiz mi sandınız !! onlar da dedı kı olm sz kımsınız la bana atar yapyonuz ? ben de dedım kı aahahah sımdı yandın bak benim arkamda üzüm sokak cetesi var oda dedi ki yuh olm sen bu adamlari nreden buldun bende dedim haha op bakim elimi adam geldı elımı optu tam operken lak diye bi ısırdı kopardı elımı namsuz ondan sonra bizi pusuya durusup yakaladılar ve hapsettıler ucra bi depoya.. . ondan sora ben ellerim kelepceliyken powergame yaparak elımdekı kelepceyı lak dıye kırdım telefonlan Kubilayto damonteyi aradım sonra o ekibi topladı saafirle birlikte beni kurtardı ve ona minnettarım rrrrrr