Merhaba.
Hood onayları açıklandıktan sonra topluca bir haksızlığa uğramış tavrına geçtiğinizi görüyorum ve bu yüzden de bu mesajı gönderiyorum. Oluşum Yönetimi hood onayı verirken oluşumların sayfa sayısına bakmaz. SS editleme yeteneklerine bakmaz. Diğer oluşumlarla olan rollerine, kendi içlerindeki rollere ve kültürlerini yansıtırken bunu ne kadar dozunda tutturabildiğine bakıyoruz. Son yaşadığınız şikayet (
bkz.) ve ceza olayına kadar zaten diğer FM üyelerinin de severek takip ettiği bir oluşumdunuz. Şikayetten sonra daha da yakından takip ettik, bir sorun görmüyoruz. Ancak unuttuğunuz şeyler var. Bunlardan biri de oyuncularla bir alıp veremediğimizin olmaması. Her konuda size yardımcı olmayı amaçlayarak bazı hareketlerde bulunuyoruz ve son olaydan sonra da Hood onayı almanızdan kendi kendinize uzaklaştığını gördükten sonra da yine sizin iyiliğiniz için oy birliği ile Hood Onayı vermeme kararı aldık. Ben de rol hayatımın yüzde doksanını oluşum yöneterek geçirdiğim için bu konuda ne oyuncu ne de FM yetkilisi gözünden baktığımda bir sorun görmüyorum.
Bu mesaj bir uyarı, rica veya açıklama mesajı değil, öneri mesajıdır. Eğer istediğiniz şeylerin peşinde olacaksanız hareketlerinizin de isteklerinizi desteklemesi gerektiğini bilmelisiniz. FM ekibi olarak Hood onaylarında önem verdiğimiz unsurları düzgünce açıkladığımı düşünüyorum. Bu etapta hood onayı almamanız, verdiğiniz reaksiyonlar ve nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda da yine kısa süre sonra alabileceğiniz hood onayını etkileyecektir. Hood onayı aldığınız zaman kadar alamadığınızda da verdiğiniz tepki bizim için önemli. Ek olarak, şu kadar sayfa bas = hood onayı diye bir mantığımız bulunmamakta.
İyi akşamlar dilerim.