Konu: Oyuna Giriş Yapamıyorum  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2020 01:11
foruma kayıt oldum ismimi VC_nick formatında yaptın gerekli clienti indirdim oyuna girince şifre istiyor forum şifremi yazıyorum olmuyor kayıt ekranıda gelmiyor yardım edin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.10.2020 01:19
Anladığım kadarıyla henüz bir karakter oluşturmamışsınız. Vice Roleplay, karakter başvurusu ile oyuncu kabul eden bir sunucudur. Oynayabilmek için öncelikle bir karakter başvurusunda bulunmalı ve onaylanmasını beklemelisiniz. Sırasıyla aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

Öncelikle hesap aktifleştirme bölümüne gelerek oyun hesabınızın şifresini belirleyip bu şifre ile başvuru göndermeden önce oyun hesabınızı aktif etmelisiniz. Şifrenizi belirlerken hesap güvenliğiniz için farklı platformlarda kullandığınız şifreleri kullanmamaya özen gösterin.

Hesabınızı aktifleştirdikten sonra karakter başvurusu yapabilirsiniz. Karakter başvurusu yapmadan önce oyun kuralları ve forum, topluluk kurallarını gözden geçirmeyi unutmayın.

Karakter başvurusunu yaptım, peki sonrasında ne olacak?
Karakter başvuruları düzenli aralıklarla (genellikle günde minimum 1 kez) okunmaktadır. Karakter başvurusu okunduktan sonra size ileti yolu ile reddedildiğini/kabul edildiğini belirten bir mesaj gelmektedir.
1. Eğer reddedildiyse maalesef yeni bir başvuru göndermeniz gerekir. Bir sonraki başvuruda daha detaylı ve doğruluğundan emin olduğunuz cevaplar vermeye çalışın.
2. Eğer kabul edildiyse SAMP üzerinden isim kısmına VC_FORUMID yazarak oyuna girebilirsiniz. Forum ID'niz ana sayfanın sağ tarafında, profil fotoğrafınızın altında yazar. Oyun şifreniz hesabınızı aktifleştirirken belirlediğiniz şifre olacaktır.

Bu konu üzerinden karakter başvurularının incelenme sürecinin takibini yapabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 10.10.2020 01:24 paralarınızınsahibiyim »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 13.10.2020 08:23
Merhabalar, genel sohbet kategorisinde böyle konularin açılması uygun değil. Bunun için discord adreslerimize gelebilirsin.

discord.gg/vice
discord.gg/viceroleplay

@paralarınızınsahibiyim Kişiyi bilgilendirdiginiz ve yönlendirmeniz için teşekkürler.   :)
« Son Düzenleme: 13.10.2020 08:25 AlyX »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok