Konu: [08.10.2020] - Robert Scott - Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 08.10.2020 18:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Robert Scott @

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Karen Murphy, David Sergios, Edward Scott -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Fear-RP, Illegal kural ihlali(Gbi Sığınma), Non-RP

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şahıs gelip bizim onaylı hoodumuzda ve köşelerde uyuşturucu sattığını söyledi, ben de ona yapmamasını söyleyip küfür ettim, onaylı hoodda bana karşılık verdikten sonra şahısa emote vererek saldırdım. Ardından kalktı ve tekrar Fear-Rp İhlalini çiğneyerek koşmaya başladı ve Idlewood Gas Station'a giriş yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.imgyukle.com/2020/10/08/5qRVjA.png
https://i.imgyukle.com/2020/10/08/5qRQPI.png
-

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 08.10.2020 19:17

#2 - 08.10.2020 19:22
Dinliyorum

#3 - 08.10.2020 19:26
Idlegass sokagi ne zamandna beri inaylı hood kardeşim? Freeroom sunucudamiyiz biz? Yokmu kamerasi idlrgassin ? Idlegassin hemen caprazinda olan olayi hoodundaymis gibi cagristirim yapma ayrica. Idlegassin kapisiinin hemen önünd uzi çekip tarayan ben değilim önce kendi sslerinizi tamamen atın ondna sonr aolayı erkek gibi açıkla

#4 - 08.10.2020 23:50
Türkçe şart biraz, ilk düştüğün zaman haritanın sol altına bakarsan orada onaylı hood olduğu gözükür dostum, orası aktif rol bölgesi ve il-legal rol yapıyorsun, il-legal birinin GBI saklanması kural ihlalidir. Üstüne gelip onaylı bir hood'da uyuşturucu satmaya çalışıyorsun. Yaptığın rolü biraz daha düşünmeni tercih ederim. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#5 - 10.10.2020 12:41
Merhaba,

Öncelikle her iki tarafta forum üzerindeki üslubuna dikkat etmeli.
Robert Scott @thejrbobo1221, Fear-RP ihlali gerekçesiyle cezalandırılacak. Yaralı Kural İhlali için ise yetersiz kanıt.

Not: Ceza bittikten sonra Rol Destek Ekibi Robert Scott ile iletişime geçecek.