Konu: John Rain, Alexander Imanov, Silas Isiah, Kurt Bowman. Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 717 defa)

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 08.10.2020 13:21
Öncelikle iyi forumlar , emote düşmediği için silahlı olduklarını sonradan fark ettim . Direk Silas sıkmaya başladı adamları silahsız zannettiğimizden dolayı yumrukla kavga etmeye başladım silahsız olan kişilere yumrukla daldım sonra arkadaşa döndükten sonra elinde ki Deagle'yi fark ettim. Arkadaş silahı ateşlerken emote vermiyor. Hatayı kendileri yapıyorlar. :-\

Onaylı bir birliksiniz, kuralları iyi  bilmeniz gerekirdi, fakat şöyle size kuralları tekrardan bildireyim.

Ek olarak; Emote düşmedi görmedim tarzı yalan yanlış açıklamalar lütfen yapmayın komik oluyor, Videoda görüldüğü gibi sıkmama rağmen üstüme üstüme koşuyorsunuz nasıl görmemiş olabilirsiniz? Görmemiş olmanız yine sizin hatanız zaten bu da bizim hatamız değil.

Kalabalık yazı olmaması ve yetkililer açısından kolaylık olması adına, açıklamanızı toplu yapıp, tek tek kısa kısa yorumlar atmazsanız sevinirim.
Kankam kendi kanıt olark attıgın video'da emote kullanmıyorsun. Fark ettin mi bilmiyorum ama arkada braw dönüyor sizin silahsız arkadaşlarınızla. Sende ne desert oldugunu bilmiyordum sonra arkama dönüp sana koştugumda fark ettim. Sonra olayın dönüşü olmadı zaten.
Tekrar tekrar belirtiyorum emote kullanmıyorsun. İlk silahı çeken orada sen olduğun için emote vermek zorundasın. Diyorsan ki adamlar bana koşuyor brawl yapmak için, o yüzden vermedim braw rolünde silah  çekiyorsun. Sana orada Silahla ateş açsaydık ki ilk açan sensin emote verme zorunluluğun yoktu, sen brawl'a silah çekiyorsun. Brawl rolü yapmayacaksan ki emote vermek zorundasın. Biz silahlı çatışmada brawl yapmıyoruz , sen brawl'da silah çekiyorsun.Bu kadar savunma yetecektir admin kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 08.10.2020 13:36 yusufaksu2 »

#11 - 08.10.2020 13:23
Öncelikle iyi forumlar , emote düşmediği için silahlı olduklarını sonradan fark ettim . Direk Silas sıkmaya başladı adamları silahsız zannettiğimizden dolayı yumrukla kavga etmeye başladım silahsız olan kişilere yumrukla daldım sonra arkadaşa döndükten sonra elinde ki Deagle'yi fark ettim. Arkadaş silahı ateşlerken emote vermiyor. Hatayı kendileri yapıyorlar. :-\

Onaylı bir birliksiniz, kuralları iyi  bilmeniz gerekirdi, fakat şöyle size kuralları tekrardan bildireyim.

Ek olarak; Emote düşmedi görmedim tarzı yalan yanlış açıklamalar lütfen yapmayın komik oluyor, Videoda görüldüğü gibi sıkmama rağmen üstüme üstüme koşuyorsunuz nasıl görmemiş olabilirsiniz? Görmemiş olmanız yine sizin hatanız zaten bu da bizim hatamız değil.
İşte bakın kendi kazdığınız kuyuya kendiniz giriyorsunuz,rol sırasında etrafınızda o kadar insan varken "Swen'i ittirir ve koşmaya başlar" emote'unu attıktan sonra herhangi bir emote atmaksızın silah çekerek bize ateş etmeye başlıyorsunuz ve oradaki birkaç kişide silah olmamasına rağmen sopa için "sırtında asılı duran sopayı eline alır" emotu'unu motordan indikten hemen sonra atıyoruz,chatlog'u görmeyenin biz olduğumuzu söylüyorsunuz ama buna rağmen atılan emoteleri takip bile etmiyorsunuz keyfinize göre rol yaparak insanları suçluyorsunuz.Yaptığınız diğer ihlalleri açmayacağım bile adalet yerini bulacaktır,iyi forumlar arkadaşlar.

#12 - 08.10.2020 13:25
Öncelikle merhabalar, direkt konuya gireceğim.

Varan 1: https://i.hizliresim.com/xOfzSl.png Bu fotoğrafa bakıldığı üzere, ortada bir brawl dönüyor ve sen direkt üstüne koşan adamlara silahını ateşliyorsun. Emote nerede?

Varan 2: https://i.hizliresim.com/599vHk.png O kadar kişi seni ortaya alıyor, buna rağmen FEAR-RP yapmıyorsun ve karşındaki kişiye POWERGAMING yapıyorsun. "Swen'i iter, koşmaya başlar." Swen'in eli armut mu topluyor? Sana karşı koyamaz mı? Arkaya bakıldığı üzere, motorumun yanında duruyorum ve silah çekilirse diye "/arac bagaj" komutunda bekliyorum.

Hiçbir zaman, brawl rollerinde silah çekmedim ve çekmem. Her zaman brawl rollerinin peşinden koşmuşuzdur. Amacımız topluca bir brawl rolü döndürüp tadında bırakmaktı. Arkadaşımız direkt yumrukla saldıran kişiye "Emote" vermeden silah çekiyor, bunun üzerine https://i.hizliresim.com/nCn4Lv.png Kanıtta görüldüğü gibi, motorumun yanında bekliyorum. Silah sesini duyduğum anda silahımı alıyorum, emote veriyorum ve silah çeken arkadaşı vuruyorum.

Bütün savunma bu, başka savunma yapılmayacak. Admin kararı beklemekteyiz.
« Son Düzenleme: 08.10.2020 13:27 santet »

#13 - 08.10.2020 13:30
Öncelikle merhabalar, direkt konuya gireceğim.

Varan 1: https://i.hizliresim.com/xOfzSl.png Bu fotoğrafa bakıldığı üzere, ortada bir brawl dönüyor ve sen direkt üstüne koşan adamlara silahını ateşliyorsun. Emote nerede?

Varan 2: https://i.hizliresim.com/599vHk.png O kadar kişi seni ortaya alıyor, buna rağmen FEAR-RP yapmıyorsun ve karşındaki kişiye POWERGAMING yapıyorsun. "Swen'i iter, koşmaya başlar." Swen'in eli armut mu topluyor? Sana karşı koyamaz mı? Arkaya bakıldığı üzere, motorumun yanında duruyorum ve silah çekilirse diye "/arac bagaj" komutunda bekliyorum.

Hiçbir zaman, brawl rollerinde silah çekmedim ve çekmem. Her zaman brawl rollerinin peşinden koşmuşuzdur. Amacımız topluca bir brawl rolü döndürüp tadında bırakmaktı. Arkadaşımız direkt yumrukla saldıran kişiye "Emote" vermeden silah çekiyor, bunun üzerine https://i.hizliresim.com/nCn4Lv.png Kanıtta görüldüğü gibi, motorumun yanında bekliyorum. Silah sesini duyduğum anda silahımı alıyorum, emote veriyorum ve silah çeken arkadaşı vuruyorum.

Bütün savunma bu, başka savunma yapılmayacak. Admin kararı beklemekteyiz.

Arkadaşlar bakın, size açıklamak istediğim şey şu; Orada benim emote verme zorunluluğum yok kurallara iyi bakar mısınız lütfen. Bu tarz küçük silahlarda bu tür olaylarda saldıran taraf siz olduğunu için, benim emote vermeme gerek kalmadan sistemsel olarak silahımı çekip size sıkabilirim. Lütfen burada artık yazı kalabalığı yapıp emote vermedin vermedin diye yorum atmayın, bir kere dediniz emote yok diye evet farkındayım emote yok, emote vermeme gerekte yok zaten savunma tarafıyım elimdeki silah ise küçük silah sistemsel çekip sıkma hakkım var lütfen anlayışlı olalım biraz, kuralları inceleyelim, az önce attığım yanıttaki kuralı iyi okur musunuz? Sistemsel çekip sıkabileceğim yazıyor okumadan yanıt atmayın lütfen.

Son olarak benimde açıklamam şu, 25 kişiye 3 kişi kusura bakmayın Brawl rolü yapamayız, Motorun bağajından shotgun çıkarman ise Non RP'dir kendisi dediği gibi bu konu üzerindende Silas'a cezai işlem uygularsanız sevinirim. Cebinden Roket çıkarmak gibi bir şey bu.

#14 - 08.10.2020 13:33
Herkese merhaba, şikayeti incelediğim de tamamen yapılan ihlalleri karşı tarafa nasıl lanse ederim adına açılmış şikayetten başka bir şey görmüyorum. Şikayette bahsi geçen olaylar tamamen bizim motorlarla onların bölgesinden sürüş yaptığımız sırada bizi durdurmaya çalışmalarınla başlıyor umursamadım gitmeyi tercih ettim giderken’ “Orospu çocukları” küfürü yüzünden geri dönüş yapıyoruz ve arkadaşla konuşmaya çalışıyoruz videonun atmadığı kısımda Swenin kulağına seni öldüreceğim diyor. Olayın daha öncesinde ise bunu IC - OOC olarak bilgi dahilimde değildi, arkadaşlar Swen ve Ceniza problem yaşamış ve Ceniza. Palaminoya gel sana kimin ne olduğunu göstereyim demiş fakat biz oraya ne silahla ne de laf atarak geçiş yapıyoruz tamamen bizi ‘ONLAR DURDURUYOR VE GİDERKEN KÜFÜR EDİYORLAR, KÜFÜR İÇİN İNİP ADAMI VURMUYORUZ KÜFÜR EDEN ADAMI DÖVMEK İÇİN İNİYORUZ. Daha sonrasında şikayet videosu izlenirse Ceniza koşarak gidiyor emotesiz silah çekiyor sonrasında da düşüyor. Şimdi benim merak ettiğim kısım biz nerede kışkırtıcı harekette ve DM mantığıyla davranıyoruz. Yani arkadaşlar biz evet DM mantığında olsaydık 15 kişi silahlanır döner sizi vururduk o kadar da salak değiliz. Biraz realistik olun şikayet açarken de kendi aleyhinize olan şeyleri bizim aleyhimize işliyor gibi göstermekten vazgeçin. Sevgi ve saygıyla!

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#15 - 08.10.2020 13:37
Kavgaya silahlamı geliyorsunuz?
Bizim oraya geliş amacımız kavga veya savaş değildi biz yolumuza gittikten sonra bizi tekrar çeviriyorsunuz ve hakaretler savuruyorsunuz. Bizim motor çantaları bulunuyor ve silahın içine sokulması gayet normaldir ki motorlarımızda genelde silah bulundururuz. Dediğim gibi admin kararı bekleyelim.

#16 - 08.10.2020 13:39
Kavgaya silahlamı geliyorsunuz?

Kavgaya gelmedik, videoyu izleyebilirsiniz Yamancım. Küfürü ilk eden siz, sonrasında tehdit eden siz, emotesiz silah çıkartan kişi de sizsiniz. Umarım anlayabilmişsindir eğer anlamadıysan videoyu birkaç kez daha izlemekte fayda var.

#17 - 08.10.2020 13:43
Videodan da görüldüğü üzere bizim birliğimizin hikayesinin geçtiği yerde,birlik rollerimizin geçtiği bölgede "sopa" ile silahli bir insana karşi Fear RP uygulanmadiği açikça gorunuyor.Dahada önemlisi silah sıkıldığı görülürken şahis silahli adama sopa ve yumrukla saldiriyor.Her ne kadar ganton sizin onayli bölgeniz olursa olsun orasida bizim bolgemiz sayilir.Gantonun sizin olmasi dokunulmaz olduğunuzu gostermez.Sizin birlik bölgemizi basmaniz üzerine sizinle çatişmaya giriyoruz, ve Manifesto tarafindan DM sebebiyle bir kac kisi sunucudan yasaklaniyor,birliğimiz 10 gun kilitleniyor.Kendiniz videoda gorulduğu gibi ve daha öncesinde de bizimle sorun yaşiyorsunuz.Bizi tehdit ediyorsunuz,biz karşilik verince DM sebebinden birliğimizin 10 gün kilitlenmesi biraz saçma geliyor.Diyeceklerim  bu kadar.          İyi roller.. :)

#18 - 08.10.2020 13:47
Şahitliğimi Onayliyorum.

#19 - 08.10.2020 13:49
Şahitliğimi onaylıyorum ayrıca John Rain isimli kişi Wallhack kullanıyor, telefonda olduğum için ss atamıyorum atacağım, Palomino Creek'de bir yerde saklanmıştım kimsenin görmesi imkansızdı kişi üzerime sopa ile geldi, emote falan vermedi ben emote verip düşürdüm. Ssleri atacağım, iyi forumlar.