Konu: John Rain, Alexander Imanov, Silas Isiah, Kurt Bowman. Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 688 defa)

#0 - 08.10.2020 12:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  John Rain @DevilTrigger11 , Alexander Imanov @yusufaksu2 , Silas Isiah @santet , Kurt Bowman @Chevalier , Diego Vasquez @Renny! , Oscar Livingston @meczupenes ve videodaki diğer kişiler..

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Hermena Birliği.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/10/2020, 16:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 15-) SİLAH KURALLARI
Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Alıntı
6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle, olayı en baştan anlatayım ki yanlış bir şey olmasın. Swen karakteri ile bir sorunumuz oluyor, motorcuları kasabada görünce Kurtla konuşmaya çalışıyorum birlik lideri olduğu için, fakat pek umursamıyor geçiştirip düz devam ediyor. Böyle artist bir hareket yapınca bizim birlikten bir adam orospu çocuğu diyor, büyük ihtimal Kurt duymadı fakat arkadakiler duyduğu için Mix ile döndüler direk kimse ıc bir şey söylemedi fakat döndüler işte. Sonra Swen karakterine döndüm kulağına eğilerek fısıldadım, saygısızlık yaparsan eğer bir dahaki sefere konuşmayı denemem seni öldürürüm dedim. Kahkaha atmaya başladılar inip gördüğünüz gibi etrafımı sardılar. Fear RP yapmaya çalışıp öyle bir şey demediğimi, hatalı olduğumuzu konuşmaya çalıştım fakat son olarak dövüyoruz tarzı kelime kullanınca Swen'i iterek aradan kaçtım, biraz ortamdan uzaklaşmaya çalıştım, saldırma emoteleri vererek üstlerimize koştular, dönüp silah doğrulttum adamlarımı bıraksınlar diye. Onaylı hoodları rol bilgileri vardır üstüme koşacakları hiç aklıma gelmezdi, sola döndüğüm an adam üstüme Noob DM atarak koşuyordu adama beş mermi tutturmama rağmen anlamsızca hasar almadığını gördüm şaşırdım açıkçası bende sıkmayı bıraktım o şahısa zaten vuruyorum bir işe yaramıyor diye. Döndüm diğerine sıkmaya çalıştım fakat hala üstüme Noob DM atıyorlardı... Pek eğlendiğim bir rol ortamı olmadı, Silas_Isiah adlı kişinin silahı nereden çıkardığını ve emotesinin kanıtını bekliyorum bu arada, çünkü üstünde kesinlikle Shotgun gözükmüyor. Kanıt atamadığı taktirde Bug yaptığını söyleyebiliriz. Sonrasında Kurt Bowman başıma gelip Siz kimsiniz? Kendinizi ne sanıyorsunuz vb... Kışkırtıcı kelimeler kullandı ve aracın bağajına atarak kaçırdılar beni. Biz bu tarz kışkırtıcı  kelimeler kullanınca vurduktan sonra "DM'ci olarak adımız çıkıyor, birliğimiz kilitleniyor.  0.43 saniyeye gelirseniz "Dallama" türkçe terim kullanıldığı görülebilir, Kurt Bowman'ın bu kural ihlalinide görmezden gelmemenizi rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - İnsanların rol zevklerini bozmamak adına bu zamana kadar kimseye şikayet açmamaya çalıştık, Toxiclik yapmamaya çalıştık. Biz böyle yapmaya çalıştıkça adımıza sürekli şikayetler açıldı ve biz yapmadığımız için hep suçlu olduk. Şikayet açma insanların huzurnu, rol ortamını bozma gibi bir derdimiz yok fakat kendimizi savunma adına artık en ufak olaylarda şikayet açacağız. Şikayetteki kişilerle bir sorunumuz bulunmadığına inanıyorum. DM atan tarafın biz olmadığını, sabah ve akşam onların geldiğini mecburen sıktığımızı Manifesto isimli yöneticiye ulaştırmak istiyorum. İyi oyunlar dilerim herkese.

« Son Düzenleme: 08.10.2020 13:01 Collins »

#1 - 08.10.2020 12:55

Söz'de biz DM atıp kışkırtıyoruz, lütfen adaletli şekilde ilgilenin.

#2 - 08.10.2020 12:58
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#3 - 08.10.2020 12:59
Öncelikle dediğin mixten bahsedeyim arada bir mix dönmedi birliğimizde supporter olan Diego karakteri IC olarak söyledi burada herhangi bir mix durumu söz konusu bile değil ve bizim onaylı hood bölgesinde FearRP yapmadan Swen karakterine atıp tutman kütüphanenin önüne gel gibi cümleler kurmanda senin FearRP kurallarını ihlal ettiğin anlamına geliyor.Ayrıca sen bizden birine silah tuttuğunda biz arayı açtık ve sana shotgun ile karşılık verildi sopayla kovaladığım adamda zaten üst sokakta beni düşürdü ve ben yaralı rolü de yaptım lütfen birilerini kural ihlalinden rapor etmeden önce kendi yaptığınız ihlalleri de düşünerek rapor edin teşekkür ederim.

#4 - 08.10.2020 13:02
Öncelikle dediğin mixten bahsedeyim arada bir mix dönmedi birliğimizde supporter olan Diego karakteri IC olarak söyledi burada herhangi bir mix durumu söz konusu bile değil ve bizim onaylı hood bölgesinde FearRP yapmadan Swen karakterine atıp tutman kütüphanenin önüne gel gibi cümleler kurmanda senin FearRP kurallarını ihlal ettiğin anlamına geliyor.Ayrıca sen bizden birine silah tuttuğunda biz arayı açtık ve sana shotgun ile karşılık verildi sopayla kovaladığım adamda zaten üst sokakta beni düşürdü ve ben yaralı rolü de yaptım lütfen birilerini kural ihlalinden rapor etmeden önce kendi yaptığınız ihlalleri de düşünerek rapor edin teşekkür ederim.

Anlattığının aksine video'da üstüme üstüme koştuğun 5-6 mermi atmama rağmen canının gitmediği gözüküyor, burası kanıtlarla konuşma yeri rica ediyorum kanıt atarak savunma yapın, bir şikayetiniz varsa şikayet oluşturun. Şikayet içine şikayet taşımamanızı rica ediyorum.

#5 - 08.10.2020 13:04
Oscar karakterimin savunmasını yapıyorum. Ceniza'nın kaçmaya çalıştığını fark edince dövmek için koşuyorum ama silahı görünce motorlara doğru koşuyorum. 0:49'dan 0:55'e kadar motorlara doğru bakılırsa karakterim gözüküyor.

#6 - 08.10.2020 13:10

Anlattığının aksine video'da üstüme üstüme koştuğun 5-6 mermi atmama rağmen canının gitmediği gözüküyor, burası kanıtlarla konuşma yeri rica ediyorum kanıt atarak savunma yapın, bir şikayetiniz varsa şikayet oluşturun. Şikayet içine şikayet taşımamanızı rica ediyorum.
Etrafında o kadar kisi varken emotesiz bir şekilde silah çekmenden bahsetmedim bile ve ayrıca benim kendi ekranımda bana bir mermi bile isabet etmedi ayrıca ben dediğim gibi üst mahallede yapılan brawl sonrası düşünce yaralı rolü bile yaptım beni düşüren kişi benim godhack olduğunu düşünüyor,anlıyorum arkadaşlar.

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#7 - 08.10.2020 13:10
Öncelikle iyi forumlar , emote düşmediği için silahlı olduklarını sonradan fark ettim . Direk Silas sıkmaya başladı adamları silahsız zannettiğimizden dolayı yumrukla kavga etmeye başladım silahsız olan kişilere yumrukla daldım sonra arkadaşa döndükten sonra elinde ki Deagle'yi fark ettim. Arkadaş silahı ateşlerken emote vermiyor. Hatayı kendileri yapıyorlar. :-\

#8 - 08.10.2020 13:12
Ayrıca sistemsel olarak benim chatloguma düşen her şeyi karakterim duymuş sayılıyor umarım bunu bilerek hareket ediyorsunuzdur.

#9 - 08.10.2020 13:14
Öncelikle iyi forumlar , emote düşmediği için silahlı olduklarını sonradan fark ettim . Direk Silas sıkmaya başladı adamları silahsız zannettiğimizden dolayı yumrukla kavga etmeye başladım silahsız olan kişilere yumrukla daldım sonra arkadaşa döndükten sonra elinde ki Deagle'yi fark ettim. Arkadaş silahı ateşlerken emote vermiyor. Hatayı kendileri yapıyorlar. :-\

Onaylı bir birliksiniz, kuralları iyi  bilmeniz gerekirdi, fakat şöyle size kuralları tekrardan bildireyim.

Ek olarak; Emote düşmedi görmedim tarzı yalan yanlış açıklamalar lütfen yapmayın komik oluyor, Videoda görüldüğü gibi sıkmama rağmen üstüme üstüme koşuyorsunuz nasıl görmemiş olabilirsiniz? Görmemiş olmanız yine sizin hatanız zaten bu da bizim hatamız değil.

Kalabalık yazı olmaması ve yetkililer açısından kolaylık olması adına, açıklamanızı toplu yapıp, tek tek kısa kısa yorumlar atmazsanız sevinirim.
« Son Düzenleme: 08.10.2020 13:19 Collins »