Konu: [7.10.2020} DM & CarJack  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.10.2020 18:24
Selam, soyduğunuz apartman hood bölgemize ait. Onaylı hood bölgemizde bulunan apartmandan elinizde çuvallarla çıkıyorsunuz ve araçlarla önünüzü kesmemize rağmen kaçmaya çalışıp üyelerimizi araçlarınız ile ezmeye çalışıyorsunuz. Biz de sizi silah çekip yaralayarak durdurduk. Velhasıl kelam bize ait olan ve bizim sorumluluğumuzda olan bir bölgede hırsızlık yaparsanız, sonuçlarına bir şekilde katlanırsınız. Silah çekmemizden korkuyorsan eğer onaylı hood bölgesinde hırsızlık yapmamayı tercih edeceksin.
Etraf sarma olayı olmadı, binadan çıktığımı görmediniz.
Tek gördüğünüz aracımın yanında çuval ile durmam.
Bu tamamen Metagaming.
Olaya dair hiç bir şey görmediniz ve direk silah çekip sıktınız.

#11 - 08.10.2020 21:20
İyi akşamlar, savunmam şu şekilde olacak. Bir hood bölgesinden ev soymaya kalkıyorsunuz, anlamanız için bölge yeşil ile renklendirilmiş ve bölgeye girince koskoca Kasparov yazar. Oyun içi bölgedeki yaşayanlardan tax alıyoruz, hikayemiz bu şekilde. Aldığımız taxları ise yetkililer veriyor, bölgemizi aktif tuttuğumuz için. Telefonuma bir SMS geliyor ve bölgedeki bir evi soyduğunuz söyleniliyor. Çatıdan aşağıya iniyorum, ne olduğuna bakmak için elinde bir çuval ve araca doğru koştuğunu görüyorum. Aslan Bartoghimeos karakteri aracının önünü kapatıyor, bölgeden çıkış yapmaman için. Fakat seni izlediğimde sen ısrar ile sağa sola çarparak kaçmaya devam ediyordun, bende bu rolün sonucunda silahımı aldım ve aracınızı bozdum. Aracınız bozuldu, bu sefer yaya bir şekilde kaçmaya başladınız. Bir hood onaylı birliğin hooduna girip soygun yapmayı göze alıyorsan vurulmayı da göze alman gerekiyor. Ortada DM ile alakalı bir rol yok, bölgede soyulan bir ev IC olarak ailenin itibarını zedeler.

#12 - 08.10.2020 21:29
İyi akşamlar, savunmam şu şekilde olacak. Bir hood bölgesinden ev soymaya kalkıyorsunuz, anlamanız için bölge yeşil ile renklendirilmiş ve bölgeye girince koskoca Kasparov yazar. Oyun içi bölgedeki yaşayanlardan tax alıyoruz, hikayemiz bu şekilde. Aldığımız taxları ise yetkililer veriyor, bölgemizi aktif tuttuğumuz için. Telefonuma bir SMS geliyor ve bölgedeki bir evi soyduğunuz söyleniliyor. Çatıdan aşağıya iniyorum, ne olduğuna bakmak için elinde bir çuval ve araca doğru koştuğunu görüyorum. Aslan Bartoghimeos karakteri aracının önünü kapatıyor, bölgeden çıkış yapmaman için. Fakat seni izlediğimde sen ısrar ile sağa sola çarparak kaçmaya devam ediyordun, bende bu rolün sonucunda silahımı aldım ve aracınızı bozdum. Aracınız bozuldu, bu sefer yaya bir şekilde kaçmaya başladınız. Bir hood onaylı birliğin hooduna girip soygun yapmayı göze alıyorsan vurulmayı da göze alman gerekiyor. Ortada DM ile alakalı bir rol yok, bölgede soyulan bir ev IC olarak ailenin itibarını zedeler.
Hepiniz farklı anlatıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz. Hikayenizi ortak üretseydiniz keşke. Hala kanıt göremiyorum.

#13 - 08.10.2020 21:31
Yalan söylediğimi düşünüyorsan eyvallah. Seninle uğraşacak veya vakit kaybedecek değilim, sonuçlanmasını bekleyelim.

#14 - 08.10.2020 22:58
Şunu da şuraya ekleyeyim, Pakrad Kasparov karakterine mesaj attığımın kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

#15 - 09.10.2020 00:42
Yine SS'te ne ben varım, ne de soyduğuma dair bir kanıt.

#16 - 11.10.2020 14:49
Merhaba, incelendi.

Savunmalar yeterli bulundu, hırsızlık yaparken ev sahibinden daha tehlikeli olan mahalle sahibine yakalansanız ve bu mahalle sahipleri gangsterler olsa yaşanılan durum tam olarak bu olurdu. Herhangi bir ihlal görünmüyor, küçük problemlere takılmadan rollerimizden keyif almaya bakalım. Evet ekran görüntülerinden hiç yorumsuz baktığımız zaman deathmatching gibi görünüyor fakat olayın derinine indiğimizde durum öyle değil.

Keyifli forumlar.