Konu: 06.09.2020 Kendrich Landerson  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2020 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendrich Landerson @slob

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rol esnasında /q , Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriyemi sürdürürken 3 kişi kavga ediyordu o sırada Kendrich'ide kavga eden grupta gördüm ve araçtan inerek ona müdahale ettim kelepçeyi taktığım anda b bölmeye başlayarak itiraz etti bana PMden görüldüğü gibi türlü tehdtiler yağdırdı bozuk üslubu sslerde de görülebilir, daha sonrasında şahısı tutuklamak üzere departmana yöneliyordur oyundan çıkış yaptı, 10 dakika civarı bekledik oyuna gelince pm attım direkt şikayet açmak yerine sordum gelecek misin ona göre şikayet açacağım diye şahıs role gelmemekte ısrar etti. Her ne kadar sinirlensem de sakinliğimi ona karşı koruyup onu yatıştırmaya çalıştım beni mental olarak çok yordu gereğinin en ağır şekilde yapılmasını istiyorum. Ek olarak ceza atılırsa IC Jailinide eklerseniz sevinirim.
Spoiler: GösterGizle
1.2 Bir Sivili Yaralamak(Adam Yaralama-Darp)
Kişi veya kişiler tarafından bir sivile karşı yapılan yaralanmaya sebebiyet vermiş her türlü ateşli, kesici veya delici suç aleti içermeyen saldırıda uygulanacak hapis cezası, suçun ciddiyetine göre 90 ve 140 ((dk)) arasında değişiklik gösterebilir.
Onu kavga ederken gördüğüme dair kanıt:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Burada Q atıyor
Burada çağrımama rağmen gelmiyor.

Ek açıklamalar(varsa): 2 Trolling ve 1 Ortak Nezaketinden ban kayıdı bulunuyor, buda göz önünde bulundurulursa sevinirim.

#1 - 07.10.2020 01:37
Kanıtım yok fakat zaten işlem görmesi için değil, kendisinin görmesi ve sözlü uyarı için yazıyorum.Loglara bakılabilir.

Biz burada eğlenmek için oyun oynuyoruz, illegal bir rol sonucu OOC sinirinden dolayı IC kanalı kullanarak küfür etmen çok saçma. Ayrıca rolümüze laf atıp oyundan çıkman da ayrı bir ironi, burada sadece oyun oynuyoruz. Samp platformunun kötü kısmında olmamaya çalışın  :-\

#2 - 07.10.2020 11:21
Öncelikle merhaba, kişiyle rollerimiz bulunmakta elbette ben öncelikle sokakta birisiyle kavga ediyordum sonrasında ise Chloe Murphy adlı kişinin geldiğini gördüm, dövdüğüm kişi /q çekmişti kaçmadım bile, bekledim ve /b den durmasını söyledim, kişinin belki interneti kesildi bekliyelim dedim, ama kişi hala ısrarcı bir tavırla beni düşürdü ve arabaya attı olduğum yerde duruyordum kaçmıyordum bile beanbag ile ateş etti beni düşürdü araca attı, kişiye PM yoluyla yanlış yaptığını söyledim, kişiyi beklememiz gerektiğini söyledim, beni indirse bile bir kanıtı yok zaten düşürdüğüm kişi oyunda değil? kanıtın yok, role nasıl devam edilebilir?  araca bindirirken emote bile vermedi, hemen komutunu yazıp attı, Kendrich Landerson'u araca atar böyle bir bindirme şekli yok, normalde rollerim böyle kesinlikle değil  ama kişinin bu hareketi beni aşırı sinirlendirdi, kusura bakmayın, savunmam bu kadar, iyi roller.
olay esnasında alabildiğim tek SS: https://hizliresim.com/YtunNf
« Son Düzenleme: 07.10.2020 11:28 slob »

#3 - 08.10.2020 13:15
Merhaba, incelendi.

Sürekli Roleplay kuralı burada devreye giriyor, ne yaşanırsa yaşansın role devam eder ve bir problem olması dahilinde bunu ekran görüntülerinizle destekleyip şikayet açarsınız. Ortak nezaket konusunda, son derece irite edici üslup için sizi uyarıyorum tekrarının olmasını istemiyoruz. Bunun yanısıra @Murphys sizse lütfen direkt komut kullanmak yerine çok acil kargaşalı bir durum olmadığı müddetçe rolle bu araca alma işlemini yapın, bu konuda ise uyarı sizin tarafınıza.

Rolde /q kapsamında cezai işlem uygulanılacak. Keyifli forumlar.