Konu: [06.10.2020] Harry White  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 06.10.2020 03:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harry White @Exlance

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.10.2020 03.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean bar dönüşü karakterim aktifliğini sürdürdüğü mahallesine sürerken çetesinin yüksek rütbeli bir kişinin evinin soyulduğunu farkeder. Olaya müdahele etmek için hızlıca adımlar ve oluşumunun başka üyeleri silah kullanarak kişiyi sistemsel olarak yere yatırır. 5 level'ın üzerinde biri olduğunu farkedince gasp rolüne kalkıştım. Üst arama iznini kabul etmesinin ardından oyundan kendi isteğiyle ayrılması ve 6 dakika boyunca geri gelmemesi şikayeti açmama yol açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

#1 - 06.10.2020 14:01
Merhaba , öncelikle şikayet açmakta haklısınız fakat benim orada oyunum dondu çıkmak zorunda kaldım. Çıktığımda ise tabii ki tekrar girmeye çalıştım fakat servere girmeye çalıştıgımda girmiyordu öyle kalıyordu sonradan tekrar gta san andreası yükledim o zaman da yaklaşık 1 saat geçmişti rolden kusura bakmayın.

#2 - 07.10.2020 07:40
@Exlance teknik sorunlarından olduğunu belirtmiş o zaman rol tekrarlanacak. Kişiler oyun üzerinden müsait zamanda anlaşıp bana pm atmalılar. Anlaşılmaya varılmazsa rol esnasında oyundan çıkmaktan dolayı cezalandırılacak. Rol tekrarı yapılamadı yaptığı ihlalden dolayı Harry White adlı karakter cezalandırıldı.
« Son Düzenleme: 08.10.2020 00:20 GunzforSale »