Soğanlı yenir mi? Bir de dişini fırçalamayan biriyseniz sakın insan içine çıkmayın.
Dünyanın her yerinde yemeklerin birçoğuna çok ağır tatlar, soslar ve sebzeler konulur. Sarımsak soğandan daha keskindir örneğin ama dünyanın en iyi şefleri kullanır. Burada olay yaptığın içeriği ne kadar iyi yedirdiğinle alakalı. Kuru soğanı olduğu gibi yersen evet ağır koku yapar. Ama menemen konusunda örneğin, ilk sayfadaki harika tarifimdeki gibi birçok yemekte(menemen yapanlar buna pek dikkat etmez, bir menemende soğan sertse o olmamıştır) soğanı önce öldürürsün. İyice erittikten sonra sadece tadı kalır, kokusu ya da acısı yok olur. Yemeğe tadı vermiş olur yani.
Ek olarak yediğiniz yemekler çok leş, kötü, küflü ya da kötü yapılmamışsa(üst cümledeki gibi) ağız kokusu yapmaz. Ağız kokusu soğandan değil bakımsızlıktan olur. Zaten diş fırçalamak da kokuyu geçirmez, dişleri temiz tutar. Beslenmen iyi değilse, dalağında böbreğinde sıkıntılar varsa, miden kötüyse, karnın açsa, dişinde çürük varsa ağzın kokar. Ama düzenli olarak dişçiye gidip bakım yaptırıyorsan, ağız bakımını eksik etmiyorsan(diş fırçalamak bunun küçük bir parçası) ne yersen ye üç öğün fresh gezersin.
Soğansız lobisi iş başında yine. Menemen soğanlı yenir, konu kilit. Soğansız menemen isteyen domates çorbası içsin. [/color]