Konu: Gianluigi _Rumano,Ximinez Valazquez ,Achelia_Molina , Ares_Scott Deathmatching  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2020 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gianluigi_Rumano Ximinez Valazquez ,Achelia_Molina , Ares_Scott @kaostan besleniyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Stanley_Reyes , Saul_Eyes , Kevin_Saurent -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2020 01:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Deathmatching

Alıntı

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Deathmatching

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):Hiçbir şey yapmadığım halde adam silahla gelip beni öldürdü.Ev satın almaya gitmiştim adamla konuşuyorken geldiler öldürüp gittiler.Diğerleride ateş ettiler ama beni ekran görüntüsünde yazan kişi öldürdü. -

« Son Düzenleme: 05.10.2020 15:53 thedaimonn »

#1 - 05.10.2020 03:11
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.10.2020 04:30
Konu başlığında birçok kişi etiketlenmişken konu içerisinde tek bir kişi etiketlenmiş. Başlıktakileri de kastettiğinizi varsayarak mentionluyorum. Bu sırada savunma beklenecek.

@AaronMoore, @Serenity, @jagh3t.

#3 - 05.10.2020 15:22
size her hangi bir ateş etme eyleminde bulunmadım. El Corona'daki çeteler ile savaştaydık. Görüntülerde gözükmüyorum  dahi, gördüğünüz gibi arabaya atma rolü yapıyorum. Sizinle bir alakam yok

#4 - 05.10.2020 18:03
Selamlar, şikayet yiyen kişiler benim birliğimde olduğu için yazma gereği duydum.

El Corona da yerleşen birlik ile, kendi birliğim arasında büyük bir çatışma bulunuyor. Son iki gündür bu çatışma devam ediyor, bunlardan birine tanık olmuşsun orada bulunman tamamen şansızlık. Arkadaşlarım senin kim olduğunu bilemez, çatışma sırasından oradan kaçmayıp orada beklersen şüphe çekersin.

Kısacası yanlış zaman, yanlış yer. Arkadaşlarımın adına özür dilerim.

#5 - 05.10.2020 18:38
Benide etiketlemişsiniz ama ben zaten silahla vurmadım araçlada yanlışlıkla ezmişimdir kusura bakmayın durdum rol yapmak için ama tepki vermediniz zaten.

#6 - 06.10.2020 15:44
Arkadaşlarım gerekli savunmayı yapmışlar zaten, düşman olduğumuz birliği bölgesinde vururken o kişilere de ateş açılmış. Şahitliği onaylayan arkadaş da düşman birliğimizde neyi onaylıyorsa anlamış değilim.

#7 - 07.10.2020 15:58
Kimseden şikayetçi değilim konunun silinmesini istiyorum

#8 - 08.10.2020 12:58
Şikayetin geri alınması üzerine K&A.