Konu: #70013 Skyler Rogers  (Okunma sayısı 8250 defa)

#90 - 23.10.2020 14:49
Yo gelsin homie
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#91 - 23.10.2020 18:32

Nedir, Ne Değildir? #2: VCPD Üyesi Olmak

Tekrardan merhaba Vice şehri sakinleri! Ben Arnaldo Vespucci. Çok ama çok kısa bir sürenin ardından ''Nedir, Ne Değildir?'' serisinin 2. Bölümünü sizlerle buluşturmak istedim. Bu seride hem arayı fazla açmayacağım hem de sizi fazla sıkmamaya çalışacağım. Bugün ele aldığımız konu VCPD üyesi olmaktı. Bugünkü röportajımda konuğum Skyler Rogers oldu. Kendisi de mesaisinden arttırdığı vakitte evine gidip dinlenmek yerine vaktini bana ayırdı. Hem Bayan Rogers'a, hem de bu röportajın gerçekleşmesi için gerekli izinleri veren Vice City Polis Akademisi'ne minnettarım. Daha fazla lafı gevelemeden sorularımıza geçelim.

Arnaldo Vespucci: İlk sorum sizle ilgili olacak. bu işe, VCPD ekibine katılırken ne hissettiniz? Hangi düşünceyle başvurdunuz?

Skyler Rogers: Pekala, polis olma hikayemi anlatırsam tüm köşe dolar... Kısaca özetlemem gerekirse şöyle, ben Vice şehrinde doğdum, büyüdüğüm yer New York oldu, ailem taşınmıştı. Lisede burs kazanınca Vice'a geri döndüm. Lisede voleybol bursuyla oynuyordum, profesyonel bir voleybolcu olacağım düşünülüyordu, geleceği olanlardandım. Finallere yaklaşırken malesef sakatlık yaşadım, bu çok ayrı bir olay. Her neyse, sakatlığımdan sonra kolej burslarım iptal oldu, iyi bir eğitime sahip olamadım yani. Ancak liseden mezun olup işsiz kalınca ailemden para istemeye utanır hale geldim, tek umudum voleyboldu ve elimden gitti. Ardından part time işlere girdim, hepsinden bir yıl sonra ayrıldım neredeyse. Hayatımı sonsuza kadar böyle geçiremeyeceğimi düşündüm, ki geçiremezdim. Hayatımın bir amacı olmalıydı, ileride torunlarıma ben gençliğimde bunu bunu yaptım diyebilmeliydim. Bu yüzden polisliği tercih ettim, insanların hayatını değiştirmek istiyordum. Polislik bunun için en ideal meslek diye düşündüm. VCPD ekibine katıldıktan sonra hislerime gelirsek... VCPD'ye ekip demek doğru olmaz, biz bir aileyiz. Çok güçlü ve kalabalık bir aileyiz. Bu kutsal ailenin bir parçası olmak tabii gurur verici, mavi çizgiyi biz oluşturuyoruz.

Arnaldo Vespucci: Size hak veriyorum, zorluklar yaşamışsınız ve atletik birisiniz. VCPD ''ailesi''ne katılmak doğru karar olmuş. Pekala, hızlı devam edelim. Hiç tek başınıza bir suçluyu tutukladığınız oldu mu? Ya da zor bir vaka...

Skyler Rogers: Şu an bir çaylak olduğum için hiçbir zaman sahaya tek başıma çıkamıyorum, normalde bile genelde BECKETT birimi adını verdiğimiz ikili devriyelerle sahaya çıkıyoruz. Bu zamana kadar yaptığım en zor tutuklama... Güzel soru ancak aklıma bir şey gelmiyor. Vice kalabalık bir şehir, sürekli aktif olarak sahadayız. Aklımda kalan kesin bir şey yok, gereğinden fazla iğrenç durumla karşılaştım ama kesinlikle şu dediğim bir şey yok.

Arnaldo Vespucci: Anlıyorum, çaylaklık dönemi sizin için nasıl geçiyor?

Skyler Rogers: Çaylaklık çok zor, gerçekten çok emek veriyoruz. Eğitmenlerimizin kafasını şişirip kendimizi iyi bir polis olmaya hazırlıyoruz. Bu sıralarda hata yapma hakkımız var ancak çok kritik bir dönemdeyiz. Var gücümüzün sonundayız, departmana kendimizi kanıtlamalıyız. Kendimizi kanıtlayabilmek için çok çalışıyoruz, Vice şehrinin insanlarına iyi hizmet etmek istiyoruz. Bu sebeple ortaya koyduğumuz azim çok fazla, umarız bu süreci iyi atlatıp ekip arkadaşlarımızala beraber gerçek bir memur oluruz. Şu an için çaylaklık dönemim beni gerçek sahaya hazırlıyor, bundan gayet memnunum. Zorlu geçmesi gerekiyor, gayet zorlu geçiyor. İnsanlarla mücadele etmeyi, gerekirse yumruk yemeyi, bir memur gibi düşünmeyi öğreniyoruz. Çaylaklık döneminde kendimizi hayatın gerçeklerine hazırlıyoruz, ailemiz yardımcı oluyor. Bu soru da bu kadardı.

Arnaldo Vespucci: Gerçek bir sahadan bahsettiniz, çaylaksınız. Ne zaman kendinizi tecrübeli, kıdemli bir VCPD memuru olarak hissedeceksiniz?

Skyler Rogers: Bana kalırsa çaylaklıktan kurtulmak gerçek bir memur olmayı sağlamaz, gerçek bir polis memuru olacağım gün apoletimi alacağım, yani memur üç olacağım gün bence. Apoletli olduktan sonra olay yerlerini yönetip sorumluluk almaya başlıyoruz. Memurları eğiten kişi olup departmana yeni çaylaklar yetiştiriyoruz, ayrıca çavuşluk sınavlarına girip kendimizi bir üst lige taşıyabiliyoruz. Kısacası apoletli olduktan sonra gerçek bir memur olacağımı düşünüyorum.

Arnaldo Vespucci: Peki, geçtiğimiz günlerde Çavuş Neudstadter ile bir yayın yapmıştık. Bu yayını izlediyseniz anlamışsınızdır. VCPD ailesindeki her üyenin, soğuk kanlı ve o kadar da özgüvenli olması gerekiyor. Vakalara duygusal yaklaştığınız oldu mu?

Skyler Rogers: Henüz bir çaylak olarak kendimi tamamen sıfırlayamadım, yani duyguları kapatmak çok zor, tahmin edebiliyorsunuzdur. Soğukkanlı yaklaşıp bir ceset görmeyi normal karşılamak ne zaman olacak bilmiyorum ama gerçekten zor bir durum. Duygusal yaklaştığım olay... Çok oldu.

Arnaldo Vespucci: Sizden bir örnek alabilir miyiz?

Skyler Rogers: Tabii, şöyle... Bir gün destek çağrısı geldi, saha görevimdeydim. O zamana kadar hiç ateş etmemiştim, gittiğimizde bir kadına işkence eden birisinin suya atladığı, ateş etme hakkımızın bulunduğu söylenmişti, o gün ilk kez ateş etmiştim, çok tuhaf hissetmiştim, sanırım isabet ettirdim. Hala emin değilim, uykularımı kaçırıyor. Ancak olay burada patlamıyor. O adamın işkence ettiği o kadını gördükten sonra benim için hayat durmuş gibi oldu. O kadını o gün hastahaneye götürdük, ameliyathanede daha fazla dayanamadı. Kimliğine bakarak anons yapmak zorunda olmak, öldüğünü bildirmek... Bunlar çok zor şeyler. Aklınızdan çıkartamıyorsunuz, bu olayın sonunda ekstra olarak Market Caddesi'nde son model aracıyla drift atarak insanların hayatını tehlikeye atan birisi vardı, o gün orada kendimi adeta b*k gibi hissediyordum, daha yeni böyle şeyler yaşamışsınız ve şımarık birisi böyle şeyler yapıyor, o gün işkence gören kadının tercihi değildi işkence görmek. Market Caddesi'nde drift atıp polisten kaçan kadının ise kendi kararıydı.

Arnaldo Vespucci: Sizi anlıyorum diyemem, bu çok zor bir durum. Biz de haber ekibi olarak zor durumlarla karşı karşıya kaldık ama bu kadarıyla karşılaşmadık.

Skyler Rogers: Kendisini tutuklarken onunla bir konuşma yaptım, normalde yapmamam gerekliydi. Kendisini suç işlememesi konusunda ikna ettiğimi düşünüyorum, o gün sanırım duygusal olarak çöküntü yaşadığım gündü. İki gün erkek arkadaşımla görüşmedim. Evimden çıkmadım, iş ve ev arasında geçti hayatım. Bu işin psikolojik zorlukları var ancak bu işin sonunda o kızın bir daha suç işlemeyeceğini biliyor olmak bir nebze olsun insanı rahatlatıyor.

Arnaldo Vespucci: Zor bir durumda kaldığınız anda kendinize sığınmak yerine arkadaşlarınıza sığınmalısınız. Derdinizi, sıkıntınızı dökmek çok iyi gelir. Bana da bunu Psikiyatrist ''Kolmogorov Maksimilian Nikolayleviç Vereshchagin'' söylemişti.

Skyler Rogers: Bunun kişiden kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Yalnız kalmak bana iyi geliyor, sanırım kişiliklere göre değişiyor bu.

Arnaldo Vespucci: Dediğiniz doğru olabilir, içgüdüler ve psikolojik baskılar etki edebilir. Son sorum, halkımız arasından VCPD ekibine katılma amacı olan, katılmak isteyen kişilere ne tavsiye verebilirsiniz?

Skyler Rogers: Eğer polis olmak istiyorlarsa bu işin zorluklarının bilincinde olmalılar, psikolojik ve fiziksel olarak kendilerini hazır hissetmiyorlarsa asla ve asla böyle bir mesleği tercih etmemeliler, yarıda kalmak özgüvenlerini kırar. Eğer gerçekten bir polis memuru olmak istiyorlarsa bunun için zaten çok çabalayıp kendilerini her konuda hazırlayacaklardır. Ancak polislik göz atılabilecek bir iş, bir heves veya başka bir şey olamaz. Her gün hayatınızı tanımadığınız bir insan için riske atmak size saçma geliyorsa bu işe başvurmamalısınız. Ama bu görev bana kutsal geliyor, bu yüzden buradayım. Eğer departmana katılacaksanız halkla ilişkiler birimi memur olmak isteyenler için ''Ride Along'' programları açıyor, gerçek memurlarla sahaya çıkış sağlıyorsunuz. Memur olmadan önce bu programlara üç kere katıldım, ayrı olarak hava biriminin ''Ride Along'' programına katıldım. Yani gerçekten memur olmak isteyen biriyseniz VCPD'yi sosyal medyada takip etmelisiniz. Ekstra olarak sorularınız olursa lobiye gelip bilgilendirme alabilirsiniz, veya Vice Social üzerinden ''starsky'' kullanıcısına yani bana yazabilirler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Arnaldo Vespucci: Röportaja katılıp bizi reddetmediğiniz için, bu keyifli sohbet için size minnettarım. VCPD ailesi bu halk için her gün her saat devriyeye çıkıyor. Gerekirse 7/24 sahada oluyor. Vice şehri sakinlerinin can güvenliği için kendi canlarınızı riske atıyorsunuz. Sizin gibi değerli bir VCPD üyesiyle röportaj yapmak, sohbet etmek benim için onurdu. Teşekkürler Bayan Rogers.

...........
..........EDITOR..........

Arnaldo Vespucci

RÖPORTAJ

Arnaldo Vespucci

KAMERA

Arnaldo Vespucci

Daily Countdown Agency | 2020
© All Rights Reserved. Designed by
Rumuz: BURAYA
Yorum: BURAYA

Kod: [Seç]
[img width=940 height=123]https://www.upload.ee/image/11454748/Untitled-1.png[/img][center]
[/center]
[div style="padding:9px; border-left:5px solid #005FD2;"]
[size=11pt][b]Rumuz:[/b] BURAYA
[b]Yorum[/b]: BURAYA[/size]
[/div]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#92 - 24.10.2020 13:30

Skyler deliler gibi içtikten sonra sabah kendisini Mia'nın evinin önünde buldu. Gece neler yaşadığı konusunda bir fikri yok ama başının tüm gün ağrıyacağından emin. Geceden kalma bir şekilde zombi gibi dolaşıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#93 - 25.10.2020 05:07

Here comes a huuuuge chapter. @Flaviano
« Son Düzenleme: 25.10.2020 05:24 kinginthenorth »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#94 - 25.10.2020 05:22
Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü, 25.10.2020
Tanrım, çok tuhaf geliyor. Daha geçen günlerde kabul edildiğim memurlukta artık insanların benden tavsiye isteyeceği noktaya gelebildim. Charles ile artık bu işin adını koyduk, artık benimde düzenli bir ilişkim var. Hala ağırdan alıyoruz ama bence harika geçiyor. Bu kadar zaman boyunca yaşadıklarımdan hiç pişman değilim. Buna bir insanın atardamarını tutmak bile dahil. Sanırım polisliğe Charles'ın dediği gibi alışıyorum. Marianne Lahey, Mia Miller ve Roland Preston gibi benden üst rütbelilerle bana kalırsa çok iyi anlaşıyorum. Departmanda bulunan aile ortamı gerçekten çok hoşuma gidiyor. Evsiz kaldığımız için çavuş bana ve Ju'ya evini verdi, inanması zor ama bunu yaptı! Tanrım... Bana yıllar önce böyle bir hayatın olacak, buna hazırlan deseler bugünlerimi iple çekerdim sanırım. Sana artık eskisi gibi yazamıyorum çünkü her günüm öncekinden daha heyecanlı geçiyor. Departmandaki ilk günlerimden bugüne kadar geçen zamanı özetlemem gerekirse... EFSANE DERDİM!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#95 - 25.10.2020 14:42
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#96 - 26.10.2020 00:49

G4NG @hopeless
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#97 - 26.10.2020 09:34
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#98 - 26.10.2020 12:44

G4NG @hopeless
denediniz de.. olmadı be?

plan iyiydi ekip yetersizdi, hopeless ile iki saat boyunca dedik bu adamlar bizi vuracak diye... vurmadınız. bill melson öldü onun yerine. elinize kolunuza sağlık güzel işlenmiş bir plandı  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok