Konu: #70013 Skyler Rogers  (Okunma sayısı 8336 defa)

#0 - 04.10.2020 20:13

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü 01/08/2016
Sonunda New York dışına çıkıp tek başıma yaşayabileceğim, çocukluğumdan beri oynadığım voleybol bana bir geçim kaynağı oluyor, inanılmaz değil mi? Sanırım bu kadar antrenmandan sonra hak ettim. Bir ay sonra liseye gidiyorum, evime... Florida'ya geri dönüyorum. Vice şehrinde tekrar yaşayacak olmak heyecanlandırıyor ama ailemden uzakta olmak... Sanırım zamanla aşabileceğim bir şey. En azından yanımda Arya olacak, yeni arkadaşlar edinip belki ünlü bir voleybolcu olacağım ve tüm dünyayı gezme hayallerim gerçek olacak. Yine hemen heyecana kapıldım, frenle Sky... frenle. Bundan bir ay sonra bu yazdıklarına bakıp pişman olma, lütfen. Ailenle son günlerini iyi geçir.

Skyler aldığı spor bursuyla beraber özel eğitim veren bir lisede burs ile okumaya hak kazandı, bu yıllar önce Vice şehrinden New York'a taşınması gereken ailesinden ayrı kalacağı ilk an olacaktı. Skyler liseyi kaldırabileceğini düşünüyordu. Tek yapması gereken derslerine sıkıca sarılıp oyununu geliştirmesiydi, liseye başladığında ilk başta çekimser kalsa bile yıllar sonra bu anılarına bakıp sadece gülümseyecekti. Dünya turu hayalleri, voleybolcu olmak... Bunların hepsi kulağa harika gelen şeyler olabilir ama gerçek hayat öyle değil. Skyler acı gerçek ile lisede son yılında karşılaştı. Takıldığı erkek arkadaşından sonra dersleri önemsemeyi bırakan Skyler Arya'yı hiç dinlemeyip antrenmanları kaçırmaya başlamıştı. Ders notlarının düşmesi ve antrenmanlara gelmemesi koçunu yeterince kızdırdı, takımdan ve okuldan atılmasına az kalınca kendisine gelen Skyler hayata yeniden döndü ama yeterli olmadı. Çeyrek finalden önce bacağını kıran Skyler kalan maçlara çıkamadı. Yerine oynayan kızın harikalar yaratması üzerine kariyeri adeta balon gibi sönen Skyler hayallerinin elinden kayışını izledi. Okulunun ikinci olmasının ardından kolej sınavlarını geçemeyip üzerine hiçbir kolejden burs alamayınca Skyler'ın hayatı sarpa sarmaya başladı.
Skyler ve Arya'nın sahada olduğu bir voleybol maçından görüntü.: GösterGizle

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü 26/06/2019
Son günüm, akademik hayatım bitti. Ne voleybol lisansım var artık ne başka bir şey, nasıl hayatımı devam ettireceğim? Milyonlarca evsizden bir tanesi olamam. Hayatımı bir hiç uğruna yaşayamam. Sorumluluk alıp çalışmalıyım, ailem hayal kırıklığına uğradı ama tek başıma yaşayabileceğimi, başarabileceğimi bilmeliler. Tanrım... Tek başıma olacağım için bu kadar sevinmemeliydim. Belki New York benim için daha iyi olacaktı, ünlü bir voleybolcu olmasam bile iyi para kazanabileceğim mesleğim olacaktı... Şimdi bırak dünyayı gezmeyi Amerika dışına çıkabileceğim bile belli değil. Belki kaçakçılık yapıp Meksikada yaşarım, ama aynı şey değil. Hayatım tamamen boş geçiyor, bir an önce çalışmam gerek.

Skyler kesin gözüyle baktığı bursu kaçırdıktan sonra ne yapacağına karar veremedi. Bulduğu ilk işe girdi, çalışmaya başladı. Bir süre Florida Vicebucksda çalıştıktan sonra hayatında sonsuza kadar insanlara kahve satamayacağını düşündü. Çalıştığı yerin görünümü dışarıdan epey havalı olsa bile sonuçta hayatını sadece kahve satmak uğruna geçindiremezdi, insanlara yararlı olabileceği zaten hakim olduğu bir alana yöneldi. O alan spordu, Elev8tion spor salonunda spor antrenörü olarak işe başladı. Geçirdiği zamandan memnundu ama bir otuz yıl daha insanların ter kokusu içinde ağırlık kaldırabilir miydi? Hayır. Yeni iş alanları ararken ailesi Orlando'ya, yani Vice şehrine yakın bir yere taşınınca Skyler havalara uçtu. Ailesinin yanına döndü ve tek başına Vice şehrinde yaşama hayalleri böylece son buldu.

Skyler'ın çalıştığı yerlerden birkaç fotoğraf: GösterGizle
Çalıştığı spor salonu/Vice
Çalıştığı Vicebucks

Uzunca zaman Orlando şehrinde part time işlerle gününü geçirip ailesiyle beraber mutlu bir hayat yaşayan Skyler Arya'nın daveti üzerine onda kalmak üzere Vice şehrine gelir. Arya ile beraber gezmek için geldiği Vice şehri yine evi olur. Bulabildiği part time işlerle beraber önce Arya'nın kaldığı dairede kalırken Jeffersonda Çavuş Denzel Kingston'ın evinin kiralık olduğunu fark eder. Bu süre boyunca Arya'nın arkadaş grubundan Nikolay, Gilbert, DeShaun ile tanışan Skyler Vice şehrini bir daha bırakmamak üzere geri döner ama bunu sadece kendisi bilmiyordur.

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü: Nikolay Milanov öldükten üç gün sonra, 13/09/2020
Hayatımda ilk kez değer verdiğim birisini kaybediyorum. Gilbert ilk aradığında şaka olduğunu düşünmüştüm, aradığımda açmayınca Nikolay şakaları sever demiştim kendi kendime. DeShaun ile beraberken öğrendik, Pakrad söyledi. Pakrad şaka yapacak bir adama benzemiyordu ama sonuçta onu tanımıyordum. Nikolay'ı aradım... aradım... aradım. Açmıyordu, ne büyük şakaymış dedim ama DeShaun'u öyle görünce... Yapacak bir şey bulamadım, sadece DeShaun'a sarılıp ağladım. En azından o güçlü kalabilmişti, bana güçlü kalmamı söyledi.Kalamadım, üzgünüm Nikolay. Onu kaybedeceğim aklımın ucundan geçmezken ilk kez birisinin kaybıyla bu kadar sarsıldım. Sanki Tanrı bize fısıldar gibiydi, "Siz çok eğlendiniz çocuklar, artık yas vakti. Nikolay ile artık ben eğleneceğim!" Diğerlerine söylemek en zor kısmıydı, Arya... Şef... Hep beraber toplandık, son günlerde öyle pek toplanamazdık işlerimizden ama... Kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Ben  sadece İncil'e bakıyorum, gerçek olmaması için dua ediyorum. Olmuştu işte, Nikolay gitmişti. Son günleri olacağını bilseydim sarılırdım, bırakmazdım. Onunla beraber ölürdüm ama... Onu yalnız bıraktım. Cennette beni bekle Niko.

Eğlenerek geçirdiği günleri bitti, üzerinden aylar hatta günler geçti. Çevresi Nikolay'ı unutmuş bile olsa Gilbert'in unutmadığı belliydi. Skyler'ın ise elinden bir şey gelmiyordu, ne medyumdu ne ölüyü canlandırabilirdi. Gilbert ile beraber tatile çıktılar, beraber vakit geçirip onun atlatmasını sağlamaya çalıştı. Sonuç olarak bir günde bitirebileceği bir şey değildi bu, Gilbert'e ve kendisine zaman vermeliydi ki bunu atlatabilmelilerdi. Hayatının en boktan günleri geçtikten sonra kendisine gelmeye başladı. Gilbert ise o kadar hızlı dönemedi ama ona vakit ayırdı, yardımcı olmaya çalıştı.

Eğlenerek ve gezerek geçirdiği günlerinin sona ermesinin ardından Skyler sorumluluk almak istediği ve kafasına takılı olan "hayat değiştirme" felsefesini gerçekleştirmek üzere zaten yıllardır tanıdığı Denzel ve Webster ikilisinden ilham alarak VCPA'ya başvurmaya karar verdi. Nikolay'ın ölümünün ardından hayatın ne kadar kısa olduğunu ve dolu dolu geçirmesi gerektiğini anladı. Ya Niko gibi şehire iz bırakacaktı ya part time çalışıp ileride birini bulup evlenecekti, çocuklarından başka onu kimse hatırlamayacaktı. Skyler insanlara yön verebilmeyi seçti, VCPA başvurusu kabul edildi...

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü, VCPD mülakatları, 01/10/2020
Bugün mülakattan çıktım, pek zorlayıcı geçmedi ama tuhaftı... Nasıl tanımlayabilirim ki, hayatının devamı biraz bu ana bağlı. Memur Murphy'nin sürekli olarak buna hazır olup olmadığımı sorması sanırım biraz haklı, kesin bir karara varmadan polis olmak... Mülakattan başarılı geçtiğimi düşünüyorum, Memur Murphy'ye kahkaha attırmayı bile başardım. İki kere mülakatım bölünmese... Neyse, sanırım akşam Ocean bara gidip son huzurlu günlerimden birisini yaşarım. Uzun süre ek mesai yapman gerek Skyler, o yüzden şimdiden eğlenebildiğin kadar eğlen.

Skyler'ın akademi eğitimi başladı, her gün günlüğüne notlar tutmaya ve öğretmenlerinin gözüne girmeye çalışıyor. İnsanların hayatını değiştirme çabasında başarılı olmak için büyük çaba gösteriyor.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 20.12.2020 15:08 kinginthenorth »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gülücük,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 04.10.2020 20:13
CHAPTER II. EPISODE I / VCPD

Alıntı yapılan: Skyler'ın akademi günlüğü, 2.10.2020
Akademi günlüğüm, ilk günüm. Heyecanlı bir şekilde saati beklerken çıkan söylentilerden sonra oraya Lochmann ile beraber bir buçuk saat önce gittik. Sanırım büyük bir hata işledik derken akademiden çok iyi insanlar ile tanıştım. İlk gün kameramla bir iki görüntü aldım ama içeride çekmeme izin vermediler. İçeriye girdikten sonra üniformayı giyeceğimizi düşünüyordum ama olmadı, biraz üzmedi değil. Daha iyisini beklerdim VCPD! Her neyse, ilk gün parkur eğitimimizi tamamladık, benim önümde başlayan bir kızı geçtim ama sonrasına biraz üzülüp duraksadım, yine kendisi beni geçemeyince parkuru bitirdim. Birinciliği kaybetmeme neden oldu ama ihtiyar bir yarış arabası bana kupanın sadece içi boş bir kase olduğunu söylemişti. Çavuşlara meydan okurken cehennemin beni korkutmadığını söylemiştim ama o koşulardan sonra ölmekten beter hale geldim. En azından kaslı olaraka beni örnek gösterdiler, herkesin önüne çıkıp bi' iki hareket yapabildim. Bu süre boyunca iyi bir izlenim bıraktığımı düşünüyorum. Akademinin çıkışında Floyd ile spora gittik, Floyd biraz... Biraz iri kemikli birisi ama yufka gibi bir kalbi var. Umarım kilolarını eritir ve departmanda beraber görev yapabiliriz. Her neyse, spora gittik ve Malibunun açılacağı haberini aldık. Spordan sonra deodorant sıkıp kokulu kokulu malibuya gittik... Orada Memur Preston ile karşılaştım, kendisi gerçekten çok iyi birisi. Cara'dan hafif bir içki aldıktan sonra Memur Preston'ın ve akademililerin yanına gittim. VE ORADA JIM WILLBERG'İ GÖRDÜM! JIM WILLBERG BANA SARILDI, HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINDAN BİRİSİYDİ! Tabii, yanımdakiler onun kim olduğunu bilse ve ona göre davransa sanırım daha iyi olurdu, yinede onları yargılamıyorum. Malibudan çıkıp Memur Preston ve Georgia ile beraber sahilde oturup sohbet ettik. Çok keyifliydi, çok eğlendim. Hatta Georgia bir tarantula alacakmış... Bunu buraya yazarken bile tüylerim diken diken oluyor ama ne yapalım, sanırım idare etmeliyiz. Georgia iyi birisi gibi, bunun tuhaf olduğunu vurguladım ama iğrenç olduğunu pek vurgulamak istemedim, hatta aracımın bozuk olduğunu bildiği için beni akademi salonuna bırakmayı teklif etti. Aynı şekilde Preston aynı nezaketi gösterdi. Onları başka bir gün evimde uğurlamalıyım, Garfield ile tanıştılar ama sadece ayak üstü tanıştık ve bu benim sinirimi bozdu. Artık yatmaya gitmeliyim, tekrarı daha yeni bıraktım ve saat altı buçuk oldu. Yarın büyük gün Sky bu sefer o üniformayı kesin giyiyorsun.

Alıntı yapılan: Skyler'ın akademi günlüğü, 03.10.2020
Akademi günlüğüm, ikinci günüm. Bu sefer NFL maçı izlerken geç kaldım, BASTIR RAMS! Her şey iyi başladı, ön planda olmaya çalıştım. Soruları cevaplamaya çalıştım ki Eğitmen Hammond bizi epey kandırdı, bu üzücüydü aslında. Her neyse, dersleri işlerken Search & frisk konusuna geldik. Zaten el kitapçığından gece çalıştığım için bunların ne olduğunu gayet iyi biliyordum. Eğitmen Hammond bunu defalarca anlattı, üzerinden geçmek için uygulamalı kısıma geçtiğimizde bana tanımadığım birisi geldi, işini kolaylaştırmak için arkamı dönüp ellerimi kaldırdım ama Eğitmen Hammond'un tekrarları üz-; Sanırım buraya daha fazla devam edemeyeceğim. Pek çok kişi bana kötü şeyler söyledi, hayatımın en kötü günlerinden birisiydi. O adamı attırmak istemedim ki, tanrım... Neler olduğu konusunda sadece ikimiz birbirimizi biliyoruz günlük, merak etme. İçime dert etmeyeceğim, Çavuş Webster'ı arayıp şikayet etmediğimi eğer öyle anlaşıldıysa geri çektiğimi söylememe rağmen yüzüme kapattı. Sanırım o adamın hayatını yaktım, değişim yapmak istediğim VCPD kariyerim çok kötü başladı. Bırakmayı cidden düşünüyorum ama bana destek olan o kadar kişi varken... Yarının ne getireceğine bakalım.

Alıntı yapılan: Skyler'ın akademi günlüğü, 04.10.2020
Akademi günlüğüm, üçüncü günüm. Bugün 17.15 sırasında Ride Alongum vardı, helikopter ile şehir turu yapıp bir saat boyunca araç kovalamacalarına katıldık. Epey verimliydi ve ASU seçeceğimin garantisi oldu. Akşama doğru Eğitmen Mitchell'a aracımın durumundan bahsettim ve bana yardımcı oldu, beni akademiye bıraktı. Akademinin normal bir gün gibi başlayacağını beklerken insanların gözü bendeydi, hatanın bende olduğunu düşünmeleri ne tuhaf. Her neyse, bugün trafik çevirmesi gibi şeyler öğrendik, kitapçıktan okuduğum için zaten alışmıştım ki pek çoğuna. 10-55 yaparkan suçlu oldum yo! Sıra 10-66 yapmaya gelince megafondan direktifleri verdim. O sırada biraz azar yedim ama artık alıştım diyebilirim. Felony Stop uygulamasından sonra vakit can alacı kısıma geldi, 10-57 Victor. Kovalamaca epey verimliydi, departmana baya bir zarar verdik ama olsun hepsi geleceğin memurlarını eğitmek adına değil mi? Sürüş sırasında biraz update verdim, sürüş sonunda Eğitmen Mitchell kaçıp saklanmıştı, tek başıma kovaladım. Tam yakalayacak gibi olurken elimden kaçtı. Partnerlerim yetişti, beraber kovalarken en sonunda taser attım. Gidip iğneyi çıkarttım ve Memur Mitchell beni boyun kilidine aldı. Boğuluyor gibiydim, nefessiz kaldım. Kendime gelmem en az beş dakikamı aldı. Akademi eğitimi bittikten sonra ise PD Social'a gittik ama herkes bana soğuk yapınca ayrıldım. Alisssa, Floyd ve Lochmann hariç kimse yanıma gelmedi. En azından yaptığım şeyin doğru olduğunu düşünen birkaç kişi var. İnsanlar bana kızgın olabilir ama... Her neyse, daha fazla dışlanmaya dayanamazdım. Bardan çıkıp eve geldim, yarının dersleri ne bilmiyorum ama kitapçığa çalışmadan bunları sana yazıyorum. Yarın belki akademiye gitmem, böyle olmasından nefret ediyorum.

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü, 05.10.2020
Akademi günlüğüm, dördüncü günüm. Az kalsın geç kalıyordum, son anda yetiştim. Dediğim gibi soruları cevaplamadım, bir tek suçlunun ilk hakkının ne olduğu konusunda tüm sınıf azar yer gibi olunca elimi kaldırdım. Sakin bir gün geçiriyordum ki Roderick kaptan seçilip bana devredene kadar. İnsanları yönlendirdikten sonra terslenmeye başladım, kendim istediğim için değildi ki Roderick sen yerleştir dedi diyeydi. Teğmen, yüzbaşı falan dediler ama umursamıyorum. Bende onlara evet öyleyim, teşekkürler diyip geçiyorum. Mezun olduktan sonra beraber canımızı ortaya koyacağımız kişilerin beni böyle terslemesi hiç hoşuma gitmiyor. Farklı departmanlara bile düşsek aynı amaç uğruna belki canımızı vereceğiz. Eve dönerken Jessica aracıyla bıraktı, sohbet ettik ve gerçekten motive olmamı sağladı. Bir takım şeyler başıma geldi ama artık aldırmamak istiyorum, yapamıyorum ama aldırmak istiyorum. Yine sabahlara kadar çalışacağım, testleri geçmem gerek.

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü, 06.10.2020
Altıncı günün sabahında bunu yazıyorum, beşinci günüm gayet güzeldi ama Jahmir bana saldırmış, hatırlamıyorum. Cara'nın evinde uyandım. Gecemden geriye hatırladığım tek şey Floyd ile PD Social önünde oturuyor oluşumuz.

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü, 07.10.2020
Akademinin son günü harika geçti, fiziksel testte kafamın ağrısından yavaşladım ama buna rağmen harika bir sonuç çıkarttığımı düşünüyorum. Yazılı sınavım ise harikaydı kesinlikle departmanın rekorunu kırıp Çavuş Kingston ile yemeğe çıkacağım. Bundan eminim. Gecenin devamında Charles ile takıldık, gerçekten çok iyi bi' tip. Onunla vakit geçirirken saatin nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun. Gece dört gibi eve döndüm, şimdi uyuyacağım.

UYURKEN BİR TELEFON GELDİ, AKADEMİ BİRİNCİSİ OLDUM! TANRIM... İNANAMIYORUM. NASIL OLDU BU? BEN... BEN BİRİNCİ OLDUM! DOKSAN SEKİZ PUAN İLE AKADEMİ REKORUNA ORTAK OLDUM, GELMİŞ GEÇMİŞ EN YÜKSEK PUANLARDA DENZEL KINGSTON İLE ADIM GEÇİYOR! BAŞARDIM!

Alıntı yapılan: Skyler'ın günlüğü, 25.10.2020
Tanrım, çok tuhaf geliyor. Daha geçen günlerde kabul edildiğim memurlukta artık insanların benden tavsiye isteyeceği noktaya gelebildim. Charles ile artık bu işin adını koyduk, artık benimde düzenli bir ilişkim var. Hala ağırdan alıyoruz ama bence harika geçiyor. Bu kadar zaman boyunca yaşadıklarımdan hiç pişman değilim. Buna bir insanın atardamarını tutmak bile dahil. Sanırım polisliğe Charles'ın dediği gibi alışıyorum. Marianne Lahey, Mia Miller ve Roland Preston gibi benden üst rütbelilerle bana kalırsa çok iyi anlaşıyorum. Departmanda bulunan aile ortamı gerçekten çok hoşuma gidiyor. Evsiz kaldığımız için çavuş bana ve Ju'ya evini verdi, inanması zor ama bunu yaptı! Tanrım... Bana yıllar önce böyle bir hayatın olacak, buna hazırlan deseler bugünlerimi iple çekerdim sanırım. Sana artık eskisi gibi yazamıyorum çünkü her günüm öncekinden daha heyecanlı geçiyor. Departmandaki ilk günlerimden bugüne kadar geçen zamanı özetlemem gerekirse... EFSANE DERDİM!

Alıntı yapılan:  Skyler'ın günlüğü. 06.11.2020 - Manhunt
Charles ile geçirdiğim dolu dolu bir ayın ardından çok büyük korkaklık ettim. Onu sanırım çok üzdüm. Bunu kesinlikle haketmiyordu. Yapabileceğim bir şey yok, sanırım zamanla alışırım. Artık bir pilot ve memur olarak iş yerimde ciddileşmem gerekse bile bunun sivilde olmasına gerek var mı? Sanmam. Umarım bir gün bu hareketimden dolayı pişman olmam. Bugün prisona gidecekler için insan avına çıktık. ASU biriminde ikinci günümden üç buçuk saat havada kalmak... Tanrım. Gerçekten zordu. Bacaklarım hala çok tuhaf. Buna zamanla alışacağım sanırım. İnsan avına çıkmak ve üç buçuk saat boyunca havada asılı kalıp herkes hakkında tek tek bilgi verip havadaki göz olmak... Bir gün buna değeceğini umuyorum. Gelecekte baktığımda, "06.11.2020 tarihinde "insan avına" çıktık ve sokaktan bir sürü pislik temizledik. İşte o operasyonda ben havada pilot olarak helikopterdeydim." diyebilmek sanırım harika hissettirecek. Kariyerimin iyi gittiğini düşünüyorum ve daha genç olduğum için FDOC'a başvurmadım. Gidenlerin arkasından ağlamış olduk ama olsun. Her neyse, toparlayacağım ve döndüklerinde onları harika karşılayacağım. Uzun sürelerdir sana yazmıyorum günlük, farkındayım. Bir gün geldiğinde seni bulduklarında yazıp yazıp bırakmış, iradesiz desinler istemiyorum. Sanırım öyle olacak. Gerçekten iradesizim sanırım veya kendime çok yükleniyorum. Şu ikilemlerden ne zaman kurtulacağım? Her neyse, ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum. Umarım yakın zamanda sana tekrar yazarım.

Spoiler: GösterGizle

Vice Social / StarSky

« Son Düzenleme: 30.11.2020 19:02 kinginthenorth »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.10.2020 20:13
PERSONEL DOSYASI/color]
ROZET NUMARASI: #70013

SOYAD============================================: ROGERS
AD===============================================: SKYLER
CİNSİYET==========================================: KADIN
RÜTBE============================================: MEMUR II
HİZMET BAŞLANGIÇ==================================: 08.10.2020
HİZMET KAPSAMI======================  =============: MEMUR
BÜRO================================ ============: COMMERCE
BİRİM============================ ================: SAHA HİZMET

RİBON DOSYASI                                                                                                             
  Örnek Akademi Öğrencisi
Tarih: 08.10.2020
  Saha Eğitiminin Tamamlanması
Tarih: 25.10.2020
  PTS Birim Departmanı
Tarih: 28.10.2020
  Pilot Performans Ödülü
Tarih: 27.12.2020

Hava Destek Memuru Ödülü
Tarih: 30.10.2020
       Halkla İlişkiler Birimi
Tarih: 30.10.2020
       Arama ve Kurtarma Ödülü
Tarih: 27.12.2020

YAPILAN İŞLEMLER ________________________________________________________ _________

GEÇERSİZ RİBONLAR

HİZMET VE SERTİFİKA                                                                                                   
  Temel Yaşam Desteği
Tarih: 08.10.2020

PERSONEL DOSYASI
« Son Düzenleme: 30.12.2020 18:48 kinginthenorth »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok