Konu: vCoin düzenlemesi  (Okunma sayısı 987 defa)

#30 - 10.10.2020 12:05
Destekliyorum, eski sistem daha iyidi, Şimdi o kadar vice coin birikitrip Forum isim değiştirme çıkıyor veya NC çıkıyor diğer ürünlerin çıkmasının oranı oldukça az.
Ya esikisi gibi bir çok seçenek getirilebilir yada kutu fiyatları düşebilir. 

/payday komutu bence iyi oldu herkes AFK bırakıp rol ortamları ölüyordu şimdi ise daha çok aktifleştiğini düşünüyorum örnek vermek gerekirse sabahları 150+ kişi oynanıyordu  ve şehirde gezdiğimde 10-20 kişi ile ya karşılaşıyordum yada kaşılamıyordum şimdi ise 100 kişi oluyor ve 40-50 kişi rahatlıkca görebiliyorum bence kaldırmaması gereken bir sistem belki düzenlenme getirilebilir.Sunucu rol yapma sunucusu Afk bırakıp para kasma sunucusu değil ben öyle düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 10.10.2020 13:49 Jason »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 10.10.2020 20:59
Destekliyorum, eski sistem daha iyidi, Şimdi o kadar vice coin birikitrip Forum isim değiştirme çıkıyor veya NC çıkıyor diğer ürünlerin çıkmasının oranı oldukça az.

/payday komutu bence iyi oldu herkes AFK bırakıp rol ortamları ölüyordu şimdi ise daha çok aktifleştiğini düşünüyorum örnek vermek gerekirse sabahları 150+ kişi oynanıyordu  ve şehirde gezdiğimde 10-20 kişi ile ya karşılaşıyordum yada kaşılamıyordum şimdi ise 100 kişi oluyor ve 40-50 kişi rahatlıkca görebiliyorum bence kaldırmaması gereken bir sistem belki düzenlenme getirilebilir.Sunucu rol yapma sunucusu Afk bırakıp para kasma sunucusu değil ben öyle düşünüyorum.

Eğer konuyu düzgünce okuduysan, isteğimin payday komutunu kullanmadan sadece vCoin'in, EXP ile birlikte hesaplarımıza gelmesiydi. Ek olarak zaten gününün en fazla 3 saatini sunucuya ayıran birisi için vCoin'i en düşük kutuyu açması için 7 ay beklemesi sence de mantıklı mı? Kutu sistemi eskisine getirilmeli demişsin fakat ben hala eski sisteme getirilmesi taraftarı değilim. Yeni sistemle birlikte şansları az olsa bile (bknz: profilimde görüleceği üzere özel forum rankı, özel skin ekletme hakkı) güzel şeylerin çıkartıldığı görülebilir.

Son cümlene bakacak olursak konuyu en baştan dikkatlice okumanı dilerim. ^^
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 11.10.2020 20:01
KESİNLİKLE DESTEKLİYORUM  :) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 11.10.2020 20:08
Destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 12.10.2020 12:42

Eğer konuyu düzgünce okuduysan, isteğimin payday komutunu kullanmadan sadece vCoin'in, EXP ile birlikte hesaplarımıza gelmesiydi. Ek olarak zaten gününün en fazla 3 saatini sunucuya ayıran birisi için vCoin'i en düşük kutuyu açması için 7 ay beklemesi sence de mantıklı mı? Kutu sistemi eskisine getirilmeli demişsin fakat ben hala eski sisteme getirilmesi taraftarı değilim. Yeni sistemle birlikte şansları az olsa bile (bknz: profilimde görüleceği üzere özel forum rankı, özel skin ekletme hakkı) güzel şeylerin çıkartıldığı görülebilir.

Merak etme dikkatlicene okudum galiba sen ne yazdığının farkında değilsin. Ben kutu fiyatlarının düşebileceğini yazdım zaten senin "AFK bırakıp para ve mevduattan para kasımıda artık yapılmıyor" gibi bir cümle yazmışsın ona göre birşey yazdım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 13.10.2020 09:03
Destek  :).
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 13.10.2020 09:21
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 14.10.2020 06:14

Merak etme dikkatlicene okudum galiba sen ne yazdığının farkında değilsin. Ben kutu fiyatlarının düşebileceğini yazdım zaten senin "AFK bırakıp para ve mevduattan para kasımıda artık yapılmıyor" gibi bir cümle yazmışsın ona göre birşey yazdım.

AFK bırakıp para ve mevduattan paranın gelmesi de artık yapılmıyor gibi bir cümle kurmadım. Paranın ve mevduattan paranın gelmesini desteklemiyorum, sadece ve sadece söylemek istediğim her saat başı exp ile birlikte vCoin'in gelmesiydi. Gelmeyecek ise kutu fiyatlarının düşmesinin mantıklı olduğunu savunuyorum ben. Birazcık daha dikkat lütfen.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 14.10.2020 08:05
Destekkk
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 15.10.2020 14:49
vCoin ile alınabilen kasaların ücreti düşürülebilir. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok