Konu: [Geniş Kapsam - sucmakinesi] Multi  (Okunma sayısı 633 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2020 21:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sucmakinesi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Multi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, yine bir multi şikayeti. Eski ismi ile @Brogan , güncel ismi ile @sucmakinesi  daha eski isimleri @b£rto @guclug . Bu arkadaşımız defalarca, sunucudan bir şekilde yasaklandı ve hala aynı şekilde fake hesap ile devam etmeye çalışıyor. Gerçek ismi anlaşınca hesabını yasaklatıp başka bir hesap açıyor ve yeni bir OOC kişilik ile devam ediyor. Aşağıya multi olduğuna dair kanıtlar bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=9579 Brogan profili son banı [16/09/2020, 16:30] tarihinde Manifesto tarafından gerçekleştiriliyor.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=11217 namludaki mermi, yeni hesabı ise 08.09.2020 00:31 tarihinde kurulmuş. Bu da Brogan hesabı yasaklanmadan önce kurduğuna işarettir. Şimdi karşı tarafın savunması şu olacak, ben Brogan değilim, gerekli IP kontrolleri yapılabilir. Hatta, forumların iletilerine bakarsanız üsluplar aynı, yine bir toxiclik içerisinde. Eklemek istediğim bir şey daha var, bu şahıs daha önceden Probation'a girmişti ve bir şekilde çıkmış, tekrar bunu göz önünde bulundurulmasını istiyorum.

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.10.2020 21:51 bakhtiyar »

#1 - 02.10.2020 21:51
Yanlış adamın günahını almışız, üzgünüm. Şikayet güncellendi.

#2 - 02.10.2020 22:06
Geçmiş ticketlerim ve güncel ticketlerim incelenebilir. Ben kendimi düzelttiğimi varsayarak bu oyunu oynamaya devam ediyorum, kimseye bulaşmadan devam ediyorum. Ve kimseyle şuanda sorunum yok, önceki sorun yaşadığım insanlardan da tek-tek özür diliyorum. Evet geçmişin bir hırsına kapılarak herkese karşı düşmanlık etmişim, bu bir hatalı davranış. Kesinlikle bunun bir oyun olduğunu unutmadan devam ediyorum, tekrardan belirtiyorum. Hiç biri multi-account değil, ticketlerim mevcut. @Manifesto da bunu doğrular zaten.

Sendende özür diliyorum, geçmişimiz kabarık. Buradan kime ne ettiysem, onlardan da özür iletimi bildiriyorum.  :)

#3 - 02.10.2020 22:27
Geçmiş ticketlerim ve güncel ticketlerim incelenebilir. Ben kendimi düzelttiğimi varsayarak bu oyunu oynamaya devam ediyorum, kimseye bulaşmadan devam ediyorum. Ve kimseyle şuanda sorunum yok, önceki sorun yaşadığım insanlardan da tek-tek özür diliyorum. Evet geçmişin bir hırsına kapılarak herkese karşı düşmanlık etmişim, bu bir hatalı davranış. Kesinlikle bunun bir oyun olduğunu unutmadan devam ediyorum, tekrardan belirtiyorum. Hiç biri multi-account değil, ticketlerim mevcut. @Manifesto da bunu doğrular zaten.

Sendende özür diliyorum, geçmişimiz kabarık. Buradan kime ne ettiysem, onlardan da özür iletimi bildiriyorum.  :)

Anlayışla karşılardım, fakat kişiliğin ortada ve değiştiğini düşünmüyorum. Yine aynı şekilde Deathmatch devam ediyor.

Yukarıda da görüldüğü üzere multi olduğunu kabul etmişsin. Şimdi de sonuçlanmasını bekleyelim.

#4 - 02.10.2020 23:07

Yukarıda da görüldüğü üzere multi olduğunu kabul etmişsin. Şimdi de sonuçlanmasını bekleyelim.
Multi olduğumu kabul ettiğim yok, @Manifesto her şeyi biliyor, multi yapmadığımıda biliyor. Ticketlerimin mevcut olduğunu da biliyor, MULTI-ACCOUNT yapmadım.

#5 - 02.10.2020 23:46
@Manifesto bu şikayeti incelerken 11.09.2020 tarihinde bulunan ticketime bakarsa, multi-account olmadığı ortaya çıkacaktır. İyi geceler.

#6 - 03.10.2020 15:13
Multi olduğunu kabul etmişsin. Ticketin içeriğini bilmiyorum, yönetim kararını bekleyebiliriz.

#7 - 03.10.2020 15:16
Multi olduğunu kabul etmişsin. Ticketin içeriğini bilmiyorum, yönetim kararını bekleyebiliriz.
Öncelikle selamlar, bakhtiyar/Ferhat.

Bana sürekli olarak dile getirdiğin " Multi olduğunu kabul etmişsin. " kelimesini kesinlikle onaylamıyorum. Tekrar tekrar söylüyorum ki; Ben hesabın aktif olduğunu / hesabın kapanışını her şeyi tarihçesine ve saati-saatine @Manifesto 'a ticket olarak belirtmişiz. Kendisininde o tarihte Ticket'i görüp, beni banlama gibi bir imkanı mevcuttu, kesinlikle ben bir oyuncuyum. Bana göz yumacak değildir, kendisi. Ticketimi çözüldü olarak işaretlemiştir. Multi yapmadığımı savunuyor, laflarımın arkasında duruyorum.

#8 - 03.10.2020 15:27
Bildirdiysen sorun yok, bunu söylemeye çalışıyorum. Kararı bekleyelim.

#9 - 08.10.2020 11:03
Şikayeti inceleyecek olan admin, kontrol edebilir. @b£rto hesabı bana ait değil. Diğer olaylar için 9. ayda ticketim mevcut , bu olaydan sonra tekrar aktif ettim. Kontrol edilebilir.