Konu: [2.10.2020 - Garry_Racmo] Car Jacked  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 02.10.2020 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garry_Racmo @HacAbi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10.2020 15:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli olarak zıplayarak hareket etmek.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürrmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerinizin ön selelerine bir ki?şi almanız da car-surf kuralının ihlaline neden olmaz ama bisikletinizde bulunan yolcunun uygun animasyonu uyguladığına emin olun ve sürüşünüzü buna uygun olarak gerçekleştirin.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksi durağında iş yapmak için boş araç gördüm ve gidip bindim ardından Garry Racmo karakteri gelip beni araçtan attı ve tamir için spawn ettiğini söyledi fakat ondan önce davranıp hiçbir şekilde Car Jacked yapmadan aracı ben almıştım görüntülerle sabit.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Taksi yenilemek için araçtan çıkmasına gerek yok tamirhanede parayla aracını tamir ettirebilirdi fakat sistem açığını kullanarak taksi aracını tamir ettirdi.

#1 - 02.10.2020 15:59
Boş araç görmediniz, yalan söylüyorsunuz. Ben o aracı aktif olarak kullanıyordum, gözünüzün önünde araç kullanılmaz hale geldi ve motoru çalışmadı. F basıp araçı spawn ettirmekten başka bir çarem var mıydı? Hayır. Ben aktif olarak kullandığım aracı spawn ettiğim an hızla koşup ben bineceğim sıra bindiniz. Bunun ardından "Veriyor musun, şikayet mi açayım." gibi bir soru yönelttiniz, söylediğiniz gibi aracı vermiş olsaydım bahsettiğiniz kural ihlaline göz yumacaktınız. Kaldı ki kural ihlali yapmadım, o an aracı spawn etmekten başka çarem yoktu, motoru çalışmıyordu. Taksinin bozulduğunun kanıtı ise f basmadan önce rapor gönderdim, @GunzforSale raporu incelemişti. Yetkili sormadıkça ek yanıt eklemeyeceğim, iyi eğlenceler.

#2 - 02.10.2020 16:50
Boş araç görmediniz, yalan söylüyorsunuz. Ben o aracı aktif olarak kullanıyordum, gözünüzün önünde araç kullanılmaz hale geldi ve motoru çalışmadı. F basıp araçı spawn ettirmekten başka bir çarem var mıydı? Hayır. Ben aktif olarak kullandığım aracı spawn ettiğim an hızla koşup ben bineceğim sıra bindiniz. Bunun ardından "Veriyor musun, şikayet mi açayım." gibi bir soru yönelttiniz, söylediğiniz gibi aracı vermiş olsaydım bahsettiğiniz kural ihlaline göz yumacaktınız. Kaldı ki kural ihlali yapmadım, o an aracı spawn etmekten başka çarem yoktu, motoru çalışmıyordu. Taksinin bozulduğunun kanıtı ise f basmadan önce rapor gönderdim, @GunzforSale raporu incelemişti. Yetkili sormadıkça ek yanıt eklemeyeceğim, iyi eğlenceler.

Göz yumduğumu söylemişsiniz belki yanlışıkla bastığınızı varsayarak böyle bir PM attım size işlediğiniz kural ihlali yanlışıkla yapılabilecek birşey gün içinde defalarca müşteriler bunu yapıyor zaten hiçbirine şikayet açmıyorum ama siz uzaktan hızla gelip aracı duvara vurdunuz ve onu spawnladınız bu Roleplay'de ne kadar etik bir davranış? Aracınızı tamir etmenin çeşitli yolları var birisi gidip tamirhanede parasını vererek tamir edebilirsiniz. Meslekte de aynı şey geçerlidir meslek biter araç spawnlanır kapan kullanır o aracı ben sizden önce davranarak aldım ve siz Car Jacked yaparak beni attınız. PM'den olayı izah etseydiniz anlayışla karşılar araçtan inerdim fakat siz sistem açığını kullanarak beni araçtan atıp birde yaptığınızı savunuyorsunuz. Gelip son hız aracı duvara vurursanız aracın çalışmasını beklemeniz komik zaten. Hala şikayetçiyim.

#3 - 02.10.2020 17:12
Özel mesajları paylaştım, gayet net görünüyor. Durumu açıklıyorum, şikayetçi kalmaya devam edin. Ben gerekli savunmayı yaptım, yetkili kararı.

#4 - 02.10.2020 17:41
Özel mesajları paylaştım, gayet net görünüyor. Durumu açıklıyorum, şikayetçi kalmaya devam edin. Ben gerekli savunmayı yaptım, yetkili kararı.
Kural ihlalini yaptıktan sonra açıklama yapmanız bir şeyi değiştirmiyor, ben size yazmasam onu bile yazmayacaktınız. Yetkili kararı bekliyoruz.

#5 - 02.10.2020 18:18
İhlal yapmadım, yetkili kararı bekleyelim evet.
« Son Düzenleme: 05.10.2020 23:57 HacAbi »

#6 - 08.10.2020 10:15
Yaşanan durum tolere edilebilecek bir durum, platform içinde anlayışı ve hoşgörüyü esas alıyoruz, şikayet konusu kapatıldı. Keyifli forumlar ve iyi roller. K&A