Konu: Çiftçilik Yeteneği  (Okunma sayısı 279 defa)

#0 - 02.10.2020 00:02
Çiftçilik yeteneği /yetenek kısmına eklenilmesi gereken yeteneklerden biri bence. Her ekim yaptığımızda şansa puan kazanabiliriz orasını yetkililer bilir.

• Çiftçilik yeteneğimiz arttıkça mesela kanola bitkisi bizim tarlamızda 8 saatte yetişiyorsa 6 saatte yetişebilir.

Sizin de fikirlerinizi duymak isterim arkadaşlar.

(Ayrıca bu çiftlikte biçtikten sonra hala biçilecek ürün var diyip ekim yapmamıza izin vermemesi düzeltilmeli.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.10.2020 13:03
Aslında iyi bir fikir, üstünde durulursa iyi bir hale gelebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.10.2020 15:10
Mantıklı ama tarla sayısının artması lazım. Şu an bir elin parmaklarını geçmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 08.10.2020 16:28
Mantıklı ama tarla sayısının artması lazım. Şu an bir elin parmaklarını geçmiyor.

Evet kesinlikle artması gerekiyor...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 08.10.2020 17:48
Çiftliği olan biri olarak desteklemiyorum. Sebebi ise şu; Sonuçta burası Rol serveri ve sistemlerin gerçekçi olması ön planda,örnek verirsek eğer.. 20 Senelik bir çiftçinin ektiği domates 1 ayda olurken,20 günlük çiftçinin ektiği domates 2 ayda mı büyüyor? Mantıksız olucaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 08.10.2020 20:24
Çiftliği olan biri olarak desteklemiyorum. Sebebi ise şu; Sonuçta burası Rol serveri ve sistemlerin gerçekçi olması ön planda,örnek verirsek eğer.. 20 Senelik bir çiftçinin ektiği domates 1 ayda olurken,20 günlük çiftçinin ektiği domates 2 ayda mı büyüyor? Mantıksız olucaktır.
Sanırım bu daha doğru, Çiftçilik mesleğine hiç göz atmadım ama ekinleri ekerken bir süre bekletiyorsa bu süre içerisinde bir oynama olabilir. Yıllardır çiftçilik yapan kişi daha kısa sürede ekin ekerken yeni başlamış kişilerin ekmesi daha uzun sürebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.10.2020 00:00

Güzel kardeşim sistemlerin gerçekçi olması açısından sunuyoruz zaten bu öneriyi. Ayrıca benim de henüz bir çiftliğim yok. Gerçek hayatta 20 senelik bir çiftçiyle 20 günlük çiftçinin arasındaki farkı oyuna da yansıtmak istiyoruz. Bu da o farklılıklara verebileceğim bir örnek oldu; çiftçilik yeteneği.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 09.10.2020 03:34
Güzel kardeşim sistemlerin gerçekçi olması açısından sunuyoruz zaten bu öneriyi. Ayrıca benim de henüz bir çiftliğim yok. Gerçek hayatta 20 senelik bir çiftçiyle 20 günlük çiftçinin arasındaki farkı oyuna da yansıtmak istiyoruz. Bu da o farklılıklara verebileceğim bir örnek oldu; çiftçilik yeteneği.

Çiftçilik sistemini tam incelemedim, detaylarını bilmiyorum. Fakat aradaki tecrübe farkını seviye ile yansıtılabileceğini düşünmüyorum. Sonuçta bu sistemsel bir şey, rolü geliştirecek olanlar bizleriz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 10.10.2020 10:51

"Gerçekçilik adına" bir takım değişiklilikler yapılabilir,manuel ekim ve traktör ile ekim olarak süre ayarı olabilir fakat senin verdiğin örnek bir mahsülün erken olması durumu söz konusu olamaz. Vice'ın hormonlu kanolalarına karşıyım ben :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 10.10.2020 12:21
Desteklemiyorum, Yetenek artıkça bitkinin büyüme süresi azalması saçma geldi, Bir insan ne kadar yetenekli olursa olsun o bitkinin büyüme süresinin azalatamaz sonuçta doğanın konunlarına aykırı. belki yetenek artıkça daha iyi bitkiler yetiştirebilir ve daha pahlıya satıp daha çok para kazanabilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok