Şimdi benim güzel kardeşim. Sen bizi kendinle karıştırıyorsun anladığım kadarıyla. Öncelikle şunu belirteyim biz sizin gibi discord üzerinden rol yapmıyoruz. Aslında bunları atmama bile gerek yoktu ama yinede atacağım. Boş beleş iftiranın kanıtını aşağıdaki ekte bulabilirsin.

Gel gelelim asıl olayımıza. Şimdi buradada bir iftiranızı açığa çıkaracağım. Öncelikle aşağıdaki kanıtlarda görüldüğü gibi biz ne zaman gym çalışmaya gitsek siz gelip durduk yere küfür etmeye başlıyorsunuz. Orada biri ihlal yapıyorsunuzda hadi retarted rpler zaten boşverin geçelim diyoruz. Aşağıda geçmiş olaylardan bazı görüntüler mevcut. Buyrun.
Ve gelelim bu günkü konumuza. Canım arkadaşım önce olayın başlangıcından itibaren atıyorum. Sizin yapmadığınız şeyi biz yapıyoruz. Baştada belirttiğim gibi biz oyundaki her şeyi role döküyoruz. Bunun kanıdı aşağıdaki ektedir.

Ve daha sonra spor salonuna gidiyorum. Kişilerle sözlü tartışmaya giriyoruz. Kişiler yine retarted RP yapıp güvenli bölgede küfürler yağdırıyorlar. Sabır diyoruz, gidelim diyoruz. Kişiler ekte görüldüğü gibi gitmek için çabaladıkça daha çok kışkırtıyorlar.

Daha sonra kişilerin ağır küfürleri üzerine yine retarted rp yapıyorlar diyip ya havle vela kuvvete çekiyoruz. Biz yine gitmek için bir hamle yapıyoruz ve kişiler yine gitmemizi engelliyor.

Burda kişilerin yaptığı retarted rpden uzaklaşmak için son bir kere daha oradan gitme girişiminde bulunuyoruz.

Bu son gitme işlemimizden sonra yapılan retarted rpden sonra artık ya havle vela kuvvette işe yaramadı. Beni çıldırtma noktama getirdiler ve aşağıda görüldüğü üzere kişilere saldırdım.

Savunmamı noktalamadan önce belirtmek istediğim bir şeyler var. Öncelikle şunu belirteyim ki kişilerin günlerdir yaptığı retarted rplerle uğraşıyoruz. Gerçekten hadi bırakın geçelim diyoruz ama sabırda bir yere kadar. Günlerdir gösterdiğim sabrımı bu gün taşırmayı başardılar. Orada kişilere saldırdığımı kabul ediyorum ama güzelce yaptığım savunmadan görüldüğü üzere sabır taşı olsa çatlardı. Fakat yinede savunmamda haksız görülürsem şunuda belirtmek isterim ki orada ilk saldıran benim. Yanı
@Rosato ben saldırdığım için rolsel olarak beni korumak amacıyla saldırdı. Eğer haksız bulunursak cezayıda bizzat üstlenmek isterim. Daha fazla kanıtsız iftiralara savunma yapmayacağım. Çünkü gerek geçmiş şikayetler olsun gerek şu anki şikayet olsun attığınız her kanıtsız iftirada kanıtlarımla haklı çıktım. Ve diyeceksiniz ki nasıl bu kadar iyi kanıtların var. Şunuda belirteyim. Oyuna girdiğim andan itibaren videomu başlatırım. Oyundan çıktığım zaman kapatırım. Savunmam bu kadardır. Sizde daha fazla iftira atıp konuyu tartışmaya çevirmeyin. Yönetici kararı bekliyorum.