Konu: 1.10.2020 - Vladimir_Inov - Paul_Inov  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2020 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir_Inov @KaptanB3N ve Paul_Inov @ForWin11

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.10.2020 - 18:30

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Bu 2 arkadaş sahil tarafında aracıma binip, GYM'e gitmek istediklerini söylediler. Sonrasında ben Ganton GYM'e giderken IGS civarında Santa GYM diyerek aracımdan indiler. Üstelik hem para vermediler, hem de sanki para almışım gibi 100$ para istediler. Günde 2-3 kişiyi anca taksiye alıp 1-2K para kazanıyorum, onda da böyle insanların gelmesi gerçekten üzücü. Bu gibi karakterler yüzünden legal rollerden soğuyorum.....

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 01.10.2020 18:46
Ben senden para istemedim o gym kapalı idi o yüzden oraya doğru koştuk seni gördük zaten ordan geldigimizi anlıyabilirsin ama anlamadın her halde yada dolandırmaya çalıştın zaten oraya gitmedik santadakine gittik iyi akşamlar.

#2 - 01.10.2020 18:47
Ben senden para istemedim o gym kapalı idi o yüzden oraya doğru koştuk seni gördük zaten ordan geldigimizi anlıyabilirsin ama anlamadın her halde yada dolandırmaya çalıştın zaten oraya gitmedik santadakine gittik iyi akşamlar.

Sen ne anlatıyosun ya?  SS'lerde yazıyor işte. Parayı vermeden kaçtın.. ;D  ;D Neyse, yetkili bekleyelim.

#3 - 01.10.2020 18:49
Arkadaşımın dediği doğru adamı gördüm adam bizi dolandırmaya çalışıyir adama GYS götür diyorum adam dolandırıyor. Adama dolandırma diyorum hala başka yerlerden gidiyir. Yani 100 doların peşine düstü gelsin 1000 dolar veriyim hardrp adama kasılması kolay sayılır.

#4 - 01.10.2020 18:50
Arkadaşımın dediği doğru adamı gördüm adam bizi dolandırmaya çalışıyir adama GYS götür diyorum adam dolandırıyor. Adama dolandırma diyorum hala başka yerlerden gidiyir. Yani 100 doların peşine düstü gelsin 1000 dolar veriyim hardrp adama kasılması kolay sayılır.

"hard rp adam" neden 100$ için taksiden kaçıp, gasp etmeye kalkıyo?

#5 - 01.10.2020 18:53
Gasp'mı gasp etmeye çalıssam seni öylemi ederim? Gasp etsem silah çekerim. Gel oyuna veriyim 100 dolarını. /pm ld:316 ulaş bana atıyım paranı.

#6 - 01.10.2020 18:56
samp'da Şikayet açmayı seven çok kişi var derlerdide inanmazdım :D neyse sen bizi dolandırmaya çalıstın bende paranı vermedim kardeşim olay bu yani ne uzatıyon gel veriyim.

#7 - 01.10.2020 19:14
Ben arkadaşa pm üzerinden yazdım gel veriyim paranı diye adam takmıyir bile ben veriyim dedim abi istemedi ben şimdi bundan jail yersem saçma olur gerçekten

#8 - 01.10.2020 19:21
Ayrıca, gasp'ı sadece hood'lu bölgelerde geçerli diye biliyorum. Gasp komutu oyunda bulunmamakta.
Birde gasp komudu bulunmamakta dediğim gibi seni gasp ettiğime dair bir kanır sunarmısın lütfen yani "senin paranı aldığıma dair"

#9 - 01.10.2020 19:22
Ben arkadaşa pm üzerinden yazdım gel veriyim paranı diye adam takmıyir bile ben veriyim dedim abi istemedi ben şimdi bundan jail yersem saçma olur gerçekten

Jail yemezsen bu sunucuda birdaha legal rol yapmam, bu 2. bu şekilde şikayetim... Babanın hayrına mı taksicilik yapıyorum ben? SS'lerin varsa konuş.