Konu: Saatlik Park Vergisinin Kaldırılması  (Okunma sayısı 338 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.09.2020 18:24
Alıntı
Benim önerim ya motor ömrü olayı iptal olmalı ve normal vergi gelmeli ya da "otopark vergisi" olayı tamamen kaldırılmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 30.09.2020 21:54
Sistemi biraz daha deneyimledim bana helper arkadaşlar yanlış bilgi vermiş her araç için model fark etmeden sabit 100$ olacağı söylenmişti bu ücret 25$mış ve motor ömrü artık çok yavaş eksiliyor sistem mantıklı geldi ucuz araçlar için bi tık fazla vergi olması dışında. Konuyu silmeyeceğim bu şekilde düşünen arkadaşlar için ama daha uygunmuş böyle olması.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 30.09.2020 22:01
Sistemi biraz daha deneyimledim bana helper arkadaşlar yanlış bilgi vermiş her araç için model fark etmeden sabit 100$ olacağı söylenmişti bu ücret 25$mış ve motor ömrü artık çok yavaş eksiliyor sistem mantıklı geldi ucuz araçlar için bi tık fazla vergi olması dışında. Konuyu silmeyeceğim bu şekilde düşünen arkadaşlar için ama daha uygunmuş böyle olması.

Başka bir yerden daha açıklamış olduğum gibi, yeni bir düzenleme veya sistem geldiği zaman direkt olarak "zarara gireceğiz" gözüyle buna bakıp evham yapmamalısınız. Bu sistem yeni geldi evet ama aynı zamanda çok para ödemek istemeyen oyuncular için gideri azalttık. Zeppelin döneminin başından beri önce yeni motor ömrü sistemimizi test ettik ve 100 KM'de ödeyeceğiniz para 5K ise, bunu azalttık neredeyse yarı yarıya. Yani sizden daha az para kesilecek, buna ekstra olarak da sunucuda artan araç sayısını gereksiz araçlar fazlasıyla kaplıyor ve oyundan çıkan bir kişi 2 gün boyunca girmese bile işlek bir mekanda 3-4 aracı kalıyor. Bu da ekstra sorun yaratır.

Bu kişi istiyorsa yine orada aracını tutar ama parası gider, bunun yerine "park parası" sistemiyle insanları aracını saklamaya teşvik ettik ve yaptığımız diğer optimizasyonlarla birlikte şu an 440 oyuncu sıfır lag, yüksek FPS ile oynuyor onca eklenti map ve skine rağmen.

Yaptığımız tüm çalışmalar, altyapı işlemleri ve bakımların tamamı server yönetimiyle ilgili sizlere sorunsuz bir oyun sunmak için yapılıyor. Yani keyfimizden canımız sıkıldıkça hadi kod yazalım/yeni sistem üretelim diyerek kendimizi yormuyoruz, size eziyet çektirip sürekli para kesmek gibi bir niyetimiz de yok merak etmeyin : )

İyi eğlenceler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok