Konu: Sergius_Fornax GB İhlali.  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2020 16:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergius_Fornax @BullarD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice Forum Üyeleri ve Yetkilileri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2020 16:07:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle normal bir şekilde Vice Sahil'inde bulunan GYM'de spor yapıyordum. Kişi gelip "/w'den Bir şeyler lazım mı?" gibi şeyler soruyor. Benim karakterim karakter gelişiminde olduğundan dolayı ne olduğunu anlayamıyor ve kişiye soru yöneltiyor. Güvenli bölgede illegal rol izni istemeden illegal role karışıyor. İllegal rol izni istediğimizde ise kişi (-) veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin ceza almasını talep ediyorum. Tarafımca herhangi bir savunma gelmeyecektir.

#1 - 29.09.2020 16:32
Clarisa karakterini manevi olarak severim kişinin ona fısıldadığını gördüğüm zaman taciz etdiğini düşünerek dövmek için ilegal rp izni istemiştim fakat clarisa karakteri bana kişi uyuşturucu soruyor dedikten sonra arkama geçmesini söyledim sonrasında ise kişi spor yapmaya devam etti ben ise rolün bittiğini düşünerek palomino kasabasına sistemsel satılık evlere bakmaya gitmiştim.

#2 - 30.09.2020 03:50
Merhaba. Güvenli bölgelerde bu ve benzeri roller yasaktır. Bildirim için teşekkür ederiz.

Sergius Fornax karakteri 'Güvenli Bölge İhlali' kuralı kapsamında cezalandırılacak.

@BullarD, aşağıda bırakacağım kuralları okuyun ve anladığınızdan emin olun. Teşekkürler.

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/