Savunmanı yazdığına göre tezini çürütmek adına tekrardan ileti atıyorum. Öncelikle üzerimde/üzerimizde silah yoktu. Sonuç olarak burada kimsenin silah çekmeyeceğini varsayarak yanımıza silah almıyor, mekanımızı işletiyoruz. Sen de söylüyorsun. "Ücretsiz loca" buraya girip, para ödemek ya da ödememek sana kalmış. Zaten biz locayı ücretsiz olarak misafirlerimize sunuduk. Evet söylediğin gibi, oradan/locadan sizi çıkartmak istendi. Bunun sebebi, sabah yapılan rollerde, oraya gelen misafirlere özel olarak (birlik liderlerine/yakın arkadaşlarımıza) özel kumar gecesi düzenlemekti. Bir takım aksaklıklar sonucunda kumar gecesi bozuldu ve kendilerini, ücretsiz bir şekilde locada ağrılanmalarını teklif ettim. Kendileri kabul ettiler ve locaya ilerlediler. Birlik üyelerime, benim emrim ile locada ki insanların oradan çıkartılmasını söyledim, onlar da gerekeni yaptı. Sizler rol paslamak isteyebilirsiniz bu gayet doğal bir şey fakat, bu tarz bir mekana gelip insanlara bu şekilde silah çekmeniz kesinlikle doğru değil.
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
Bunu da buraya bu şekilde bırakmak istiyorum. Bu yazdığım sunucu kurallarında yazıyor. Sizin de eski bir yetkili olduğunuzu göz önünde bulunduruyor ve bu kuralı bildiğinizi var sayarak size şikayet açıyorum.
Ek olarak ise bu tarz bir yerde yapılmaması gereken roller hakkında, hali hazırda yazılar bulunuyor. Hemen alt kısma onu da bırakıyorum.

Müsadeniz ile yazıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Sizler locadan çıkartıldıktan sonra, bu tarz davranışlar sergilediğiniz için mekandan çıkartılmanız için emir veriyorum. Sizi mekandan çıkartıyorlar ve aranızda bir kargaşa/arbede yaşanıyor. Hemen sonrasında çıkan "Brawl" rolünde silah ile müdahale ediyorsunuz.
Bakın, aklınızda DM atmak gibi bir şey olmadığını söylüyorsunuz. Peki bu mekanda bu tarzda bir silah ile ne işiniz vardı acaba? Bizim de silahlarımız var, biz de bu tarz rollere, bu tarz toplu rollere partilere katılıyoruz. Biz neden yanımıza Deagle almıyoruz?
Sizi mekandan kovduk diye, size küfür edildi diye bir kişiye silah çekemez, bir kişiyi vuramazsınız. En fazla o kişiyi orada ya da dışarı da başka bir yerde dövebilirsiniz.
Paddy karakteri orada ölüm ile tehdit edilmiyordu. En azından, benim ya da birlik üyelerim tarafından böyle bir şey söz konusu değil. Keza kendisi orada bizim için çalışıyor, barmaid'lik yapıyordu. Sabah bunun da rolünü yapmıştık. Her neyse konuyu toparlamak gerekirse bu yaptığınızı kesinlikle desteklemiyor, doğru bulmuyorum. Ne olursa olsun orada kesinlikle ateş etmemeliydiniz.
Emote verdiğinizi söylüyorsunuz fakat, bir kişiye sıkarken yani bana sıkarken tekrardan emote vermeniz gerekiyor. Bu da kurallarda yazıyor ve alt kısma yazıyı bırakıyorum.
15-) SİLAH KURALLARI
Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.
Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Üst kısımda bu tarz rollerde yapılmaması gerekenleri içeren bir ekran görüntüsü bıraktım. İyi forumlar, savunmanızı devam ettirirseniz etiket atmanızı rica ediyorum. Savunmalar bittikten sonra şikayeti yönetime bırakalım.