[22:03:24] [YAYIN] Venus Krisfaren: **Program Giriş Jeneriği**
Venus Krisfaren: **Program Giriş Jeneriği**
Venus Krisfaren: Hey, hey, hey. Selam millet, mikrofonun başında benimmm ve yanımda sürpriz bir konuğum var.
Venus Krisfaren: Levi Dixon! Evet! O da bizimle birlikte, bugün efsane bir programa giriş yapıyoruz.
Venus Krisfaren: Parlayan Yıldızlar başlıyor, yayın boyunca sizin de sorularınızı alacağız.
Venus Krisfaren: Levi Dixon ile ilgili merak ettiğiniz soruları bize 513-0-513 numarasından ulaştırabilirsiniz.
Venus Krisfaren: O zaman yayına başlayalım!
Venus Krisfaren: **Levi Dixon'ın şarkısıyla giriş jeneriği**
Venus Krisfaren: Evet Levi, nasıl gidiyor? Bize kendinden bahsetsene.
Levi Dixon: Hey, mikrofon başında benim deyince kimse senin Venus Krisfaren olduğunu bilmiyor shawty. *sırıtır*
Levi Dixon: Hey, size kendimden kısaca bahsedeyim. Mikrofon başında Levi Dixon.
Venus Krisfaren: Şu an yayın telefon numaramıza senin cinsel hayatınla ilgili birçok mesaj alıyorum Levi.
Venus Krisfaren: Söylesene kaç tane sevgilin var senin?
Levi Dixon: Yaşımı birçok kişi merak ediyor, bende bunu merak ediyorum. Fakat kısa süre içinde...
Levi Dixon: ...küçük yaşta şöhret sahibi bir pisliğin tekiyim, tüm gözler üstümde.
Levi Dixon: Sevgilim diye henüz geniş bir kapsamım maalesef ki yok, fakat hoşlandığım yarışçı bir kadın var.
Venus Krisfaren: Yarışçı bir kadın mı? Vaooov!
Levi Dixon: Ben rapper, o yarışçı... birbirimizle olumlu bir şekilde devam ediyoruz.
Venus Krisfaren: Bir izleyicimiz sevdiği kız yoksa bir animeci mi? Demiş, ahahahah. Bu yorumu tuttum.
Venus Krisfaren: Yarışçı bir kadına aşık olduğuna göre belalı tipler ilgini çekiyor, trafik cezası var mı?
Levi Dixon: AHAHAHAH! Bu güzel soru bak, fakat şehirde tek animeci olmayan yarışçı diyebilirim.
Levi Dixon: Eşcinsel tayfadan nefret ediyor, bu sırada da bazı yarışçılara giydirmiş olduk galiba. *sırıtır*
Venus Krisfaren: Bir dinleyicimiz, ben erkeğim, acaba benimle ciddi bir ilişki yaşar mı? diye soruyor.
Venus Krisfaren: Sanırım biraz önce cinsel hayatınla ilgili soruları soran dinleyicimiz de buydu.
Levi Dixon: Bunu soran sanırım Luchesse Gibson, eğer sensen kesinlikle seninle yaşayabilirim. Söz.
Venus Krisfaren: Luchesse Gibson! Eveet, işte bu isim. Ona bayılıyorum, şehrin resmen moda ikonu oldu.
Venus Krisfaren: Bir şey diyeceğim, onunla aranda bir ilişki var mı? Sizin bir haberinizi görmüştüm.
Levi Dixon: Nope. Kendisi sevdiğim bir arkadaşım, ona değer veriyorum. Kafa yapım ona uyuyor.
Venus Krisfaren: Sadece bir arkadaş mı gerçekten? Hadi ama birçok hayranın aksini söyleyecek paylaşımlar yapıyor ...
Venus Krisfaren: Sosyal medyada ikinizin el ele tutuşurken fotoğraflarınız var.
Levi Dixon: Vaoov, farklı mecralarda videolarımız çıkmış mı?
Venus Krisfaren: Hatta bir izleyicimiz, Main Street köprüsünün altında öpüştüğünüz fotoğrafın olduğunu söylüyor.
Venus Krisfaren: Bu yoruma kulak asmalı mıyım? Daha önce böyle bir video görmedim.
Venus Krisfaren: Dinleyiciler, bu videoyu mutlaka istiyorum. Bana bir yerden ulaştırın!
Levi Dixon: Main Street köprüsünün altında mı? Ahahaha! Orası güzel bir tercihmiş, bir dahaki sefere belki...
Venus Krisfaren: Ahahah, tamam seni daha fazla terletmeyeceğim söz. Şunu merak ediyorum, hatta herkes merak ediyordur.
Venus Krisfaren: Levi Dixon nerelerde takılıyor?
Levi Dixon: Levi Dixon nerede taklıyor... Levi Dixon bağımsız bir birey Krisfaren.
[Levi Dixon: Fakat en yakın arkadaşları ve sürekli takıldığı isimler Idlewood hattında.
Venus Krisfaren: Bu güzel bir cevaptı. Peki Levi Dixon olmasaydın kim olmak isterdin? Dur tahmin edeyim.
Venus Krisfaren: Luchesse Gibson?
Levi Dixon: Benimle sohbet etmek isteyen veya bir şeyler kapmak isteyen beni Idlewood hattında rahatlıkla bulabilir.
Levi Dixon: Levi Dixon olmasaydım kesinlikle Paul King olmak isterdim, saygı değer büyüğümde geleceğimi görüyorum.
Levi Dixon: Onun gibi şehrin en iyi mekanına sahip ve yatlarım olmasını isterdim, bu yüzden geleceğimi kesinlikle o adamda görüyorum.
Levi Dixon: Sürekli olarak takılan bir tip değil aslında, şehirde görülen bir tip değil yani...
Levi Dixon: ...ben nasıl onu buldum bilemiyorum. Bir gece ev partisinde tanışmıştık. Corky Scott'n evi.
Levi Dixon: Sanırım yaklaşık sekiz dokuz aydan beri beraberiz, ilişkimiz normal düzeyde gidiyor yani.
Venus Krisfaren: Corky'i tanıyorum, o çocuğun tarzı da çok iyi. Vice Mall'da süper bir evi vardı değil mi onun?
Venus Krisfaren: Bahsettiğin ev o mu oluyor? O evde bir partiye katılmıştım, süper ötesi bir şeydi.
Levi Dixon: Yeah, tam o evden bahsediyorum bende. Orası harika bir evdi, bütün her şeye uygun bir ev.
Venus Krisfaren: Bütün her şey? Levi Dixon'ın o evin içinde gizlediği anılar var mı?
Venus Krisfaren: Heey, hadi ama köşeye sıkıştın. Bunu cevaplamak zorundasın, kaçamak yapmak yok.
Levi Dixon: Bu çok yasa dışı bir soru oldu. Evet birkaç defa kafaları rahatlamak için Corky ile birlikte bir şeyler yapmıştık.
Levi Dixon: Adı üstünde elemanın lakabı KOKAIN! Beni bu pisliğe o bulaştırdı, ona buradan selam yolluyorum.
Venus Krisfaren: Levi'nin rahatlığını seviyorum, hiçbir sır saklamıyor görüyor musunuz?
Venus Krisfaren: Ona istediğiniz her soruyu sorabilirsiniz, tüm sorularınızı ona iletmeye çalışacağım.
Venus Krisfaren: Tekrar hatırlatayım, 513-0-513 numarasından sorularınızı alabiliriz.
Venus Krisfaren: Biraz sosyal medyaya dönelim, orada felaket şeyler oluyor. Gündem her gün değişiyor.
Levi Dixon: Sır saklasamda öleceğim, saklamasamda öleceğim. Sırlarımın benimle birlikte gelmesini pek sevmem.
Venus Krisfaren: Dün bir patlama oldu, ondan önce siyasi tartışmalar, ondan önce stüdyo kavgaları yaşandı.
Venus Krisfaren: Anlayacağın sosyal medya yanıp tutuşuyor, sosyal medyaya nasıl bakıyorsun?
Venus Krisfaren: Buradan laf sokmak istediğin birisi var mı?
Levi Dixon: Dün olan patlamayı birkaç yerden duymuştum, fakat habersizim. Laf sokmak istediğim kim var...
Levi Dixon: Haterlarım sanırım bu yayını izliyor, sürekli spor arabamı boyayıp kaçıyorlar. Onlara buradan nefretlerimi sunuyorum.
Venus Krisfaren: Pekala öyle olsun. Biraz önce çok masum bir soru aldım, normalde bunu görmezden gelirdim ama...
Venus Krisfaren: ...sormadan edemeyeceğim. Bunu soran kişi gerçekten tüm samimiyetiyle sormuş.
Venus Krisfaren: Diyor ki, ben müziğe yeni başlamak isteyen birisiyim, Levi Dixon bana yardım eder mi?
Levi Dixon: İlerleyen dakikalarda aksiyonu yakalayabiliriz bence, akışına bırakalım.
Levi Dixon: Şöyle söylemeliyim ki bu soruyu günde pek çok kere duyuyorum.
Levi Dixon: Gerçekten bu işe hevesliysen ve yapabileceğini inanıyorsan sana yardımcı olurum dostum, her anlamda.
Levi Dixon: Fakat ben sana iki üç saat ilham verip sonrasına müzik yapmazsan beni hayal kırıklığına uğratırsın.
Levi Dixon: Hem senin emeklerin boşuna gider hem benim, eğer gerçekten bu boku istiyorsan beni rahatlıkla bulabilirsin.
Venus Krisfaren: Levi'ye uzaktan baktığımızda, şarkılarına göz attığımızda onu serseri bir tip gibi görüyoruz.
Venus Krisfaren: Sürekli şarkılarında birilerine ağır mesajlar vermeye çalışan bir tip gibi ama aslında öyle değil.
Venus Krisfaren: Haksız mıyım? İçindeki romantizm kokusunu buradan alabiliyorum. Hayır hayır ter kokusu değil.
Venus Krisfaren: Gerçekten aşk kokuyorsun, şu yarışçı kızdan başka takıldığın biri yok mu gerçekten?
Venus Krisfaren: Veya şu yarışçı kıza bir şarkı yapar mısın? Senden bir aşk parçası duyar mıyız?
Levi Dixon: Romantizm konusu... sikeyim ikizim Kofi Dixon'da bundan bahsediyordu, fakat o benden daha çapkın.
Levi Dixon: Şimdi benim paramı yemeye bakıyor, fakat aşk parçası yapmam büyük ihtimalle. Zevklerimiz farklı.
Levi Dixon: Elbet takıldığım kızlar var, sürekli olarak birlikte olduğum kadınlar var. Fakat kız arkadaşım...
Levi Dixon: bunu profesyonel olarak algılayıp bana herhangi bir şey demiyor, beni biliyor çünkü.
Venus Krisfaren: Müzik konusuna girmişken merak ediyorum, müzik işinde bir rakibin olduğunu düşünüyor musun?
Levi Dixon: Rakibim mi? AHAHAHA! Şu ana kadar rakibim çıkmadı, çıkamaz Krisfaren.
Levi Dixon: Çıksaydı şu ana kadar tahtımdan indirilmiştim, kimse cesaret edemiyor.
Venus Krisfaren: Hey, bunu dememen gerekiyordu. Hemen Felicia Parrish'i yayına bağlayın, yeni bir diss şarkısı geliyor.
Levi Dixon: Maddi gücümden dolayı değil, onları sözlerimle öldüreceğimi biliyorlar.
Venus Krisfaren: O kadın bu rap savaşlarında harika iş yapıyor, değil mi?
Levi Dixon: AHAHAHAH! FELLY! SIRADAKİ HEDEFİN BENİM TATIM.
Levi Dixon: Felly bu işi benden önce yapıyordu, kendisinin güzel yaptığını düşünüyorum, evet.
Venus Krisfaren: Saçları da çok güzel, sence bana da kızıl yakışır mı dersin? Saçlarımı boyamayı düşünüyorum.
Levi Dixon: Saçlarıma kısa süre içinde rasta yaptırmayı düşünüyorum, bana yakışır mı bilmem.
Venus Krisfaren: Pekalaa, müzik işinde Felly dışında sevdiğin veya sevmediğin kim var?
Levi Dixon: Rakibim olmadığı için sevmediğim birisi yok açıkçası, rakibim olsaydı sevmediğim insanlar olabilirdi
Levi Dixon: Sevdiğim isimler ise Marley ve Jayseh.
Levi Dixon: Jayseh'i gerçekten seviyordum, kariyerinde başarılıydı. Tanrının ona iyi baktığına eminim.
Venus Krisfaren: Kesinlikle öyle, o adam bir rap yıldızıydı. Huzur içinde yatsın, onu seviyoruz.
Venus Krisfaren: Bu arada tekrar tekrar hatırlatmalıyım, sorularınızı bize telefondan mesaj olarak sorabilirsiniz
Venus Krisfaren: Yayın numaramız 513-0-513, SMS gönderebilirsiniz.
Venus Krisfaren: Bir sorum daha var. Sıkı tutun. Dünyada herhangi biriyle yemeğe çıkabilseydin kimi seçerdin?
Levi Dixon: Bu çok güzel bir soru, sanırım hiç düşünmeden Nicki Minaj demeyi tercih ederim.
Levi Dixon: Belki Cardi B'de olabilir, gerçekten ikisiyle aynı anda çıkmak isterdim.
Venus Krisfaren: Sanırım ben bu soruya Alycia Kasparov derdim, o kadının tarzına, konuşmasına hayranım.
Venus Krisfaren: Alycia Kasparov hakkında ne düşünüyorsun?
Levi Dixon: Alycia Kasparov son senelerde şehre gelmiş en iyi ışıklardan bir tanesi, gerçekten işini severek yapıyor.
Levi Dixon: Kendisiyle ortak bir şekilde bağış kampanyası düzenlemiştim, yüz bin dolardan fazla para belediyeye ...
Venus Krisfaren: Evet evet onu hatırlıyorum. Bir yandan gelen sorulara bakıyorum, bir yandan seninle konuşuyorum ...
Venus Krisfaren: Seni seven çok yaygın bir kesim var, sevmeyen bir kesimde var.
Venus Krisfaren: Sence insanlar Levi Dixon'ı neden sevmeyebilir ki? Bence hiç kimseye zararı yok.
Venus Krisfaren: Bu konu hakkında bir fikrin var mı?
Levi Dixon: Amerika toprakları içersindeyiz Krisfaren. Bu topraklar içinde ırkçılık çok fazla yapılıyor.
Levi Dixon: Ayrıca yaşım küçük olduğu halde milyonlar kazanıyorum diye bana tilt olan bir kesim var, evet.
Levi Dixon: Fakat bu ışıltılı hayatı ben seçmedim. Yapıyorum, kazanıyorum ve meyvesini yiyorum.
Venus Krisfaren: Duydunuz, milyonlar kazandığını açıkladı. Hey, bunu alt haber yapın lütfen.
Venus Krisfaren: Tüm paranı bağış yapmak yerine yarışçı sevgiline harcıyorsun değil mi?
Venus Krisfaren: Evet insanların senden nefret etmesi için bir sebep yarattım, sayemde düşman kazandın Levi.
Levi Dixon: *pırlanta grillzlerini gösterek sırıtır* Kesinlikle böyle bir şey yok, onların hepsi ihtiyaç sahiplerine gitti.
Levi Dixon: Yarışçı sevgilimle en son iki ay önce falan görüştüm, şu anlık onunla yemiyorum.
Levi Dixon: Kiminle yediğimi görmek istiyorsanız Vice Social üzerinden göz atabilirsiniz, tam sizlik postlar paylaşıyorum.
Venus Krisfaren: Ahahaha, o fotoğrafları gördüm. Çabuk Social'ı açın ve Levi'nin son paylaşımlarına bakın.
Venus Krisfaren: Kimlerle parasını yediğini gördüğünüzde sizin de ağzınız açık kalacak, kesinlikle!
Venus Krisfaren: Yakın zamanda büyük bir konser var mı Levi? Geçen gün INSANE konseri harikaydı.
Levi Dixon: Krisfaren! Sürekli kötü algılar yaratıyorsun, hayallerimin arasında bu yoktu.
Venus Krisfaren: Konser işine ne diyorsun? INSANE'de geçen gün çok gösterişli bir konser vardı, baya iyiydi.
Venus Krisfaren: Onun gibi büyük bir konser tekrardan çıkar mı dersin?
Levi Dixon: Konser turnelerim olacak evet, şu anda onlar için çalışmalar yapıyorum. Yoğun bir dönem içindeyim.
Levi Dixon: Vice şehri INSANE'de yapılan konseri sevdi. 21 Savage'n gelmesi herkese mutlu etti.
Levi Dixon: Tekrar böyle bir şey isterlerse neden olmasın? Daha iyisi varsa daha iyisini getiririz.
Venus Krisfaren: Jayseh'nin bir konserini biliyorum. O bir konseri fena sıçmıştı, şarkıyı karıştırmıştı ve işler değişmişti.
Venus Krisfaren: Senin hiçbir konserinde böyle bir sıçma hikayen oldu mu?
Levi Dixon: Yeeah, herkesin kariyerinde saçma bir şekilde frikik olmuştur. Benim ise...
Levi Dixon: ...sokaktaki zencilerimi konserime davet etmiştim, sürekli yanımda geziyorlar zaten. Hep sahne arkasındalar.
Levi Dixon: Disspect zencisi yüzünden dans ederken ayağımız takılıp üç dört zenci birden düşmüştük.
Levi Dixon: Sikeyim, unutulmaz bir sahneydi. Bütün herkes bize falan gülmüştü, fenalık bir andı.
Venus Krisfaren: Ahahaha, iyiymiş bak böyle bir cevap beklemiyordum. O konseri kaçırmışım, bunu daha önce duymadım.
Levi Dixon: Bunu iyi ki duymamışsın, yoksa gülmekten ölebilirdin. Ya da benimle yayın yapmak istemezdin, bu rezillikten dolayı.
Venus Krisfaren: Seninle zaten para yüzünden yayın yapıyorum yoksa yayın yapmak istemezdim.
Venus Krisfaren: Ahahaha, tamam tamam kötü şakaydı. Alınmıyorsun değil mi?
Venus Krisfaren: Sırf bunu söylediğim için maaşımdan kesebilirler, bu kısmı geri alalım lütfeen.
Levi Dixon: Ve Levi Dixon stüdyoyu terk eder, mekan çıkışı Kiddo'nun tetikçileri Krisfaren'i infaz eder diye bir yayın yapılsa ne güzel olurdu aslında.
Venus Krisfaren: Tanrımm, bunu yapmamanız gerekiyor çünkü ben her ay Icebox'dan alışveriş yapıyorum.
Venus Krisfaren: Bu arada bilmeyenler için söyliyeyim, Idlewood'da Icebox adında gösterişli bir dükkan var.
Venus Krisfaren: İçinde güzel mücevherler, takılar var. Duyduğuma göre Alycia Kasparov'un birkaç takısı da oradan alınmış.
Venus Krisfaren: Hatta onun fotoğrafını Levi'ye göstermiştim, aynısından istediğimde bana hemen çıkarmıştı.
Venus Krisfaren: Birçok tanınmış kişi ICEBOX'dan alışveriş yapıyor, güzel bir yer.
Levi Dixon: Levi Dixon pahalı takılarını nereden alıyor diye sorular fazlasıyla geliyor. Doğru adres ICEBOX.
Venus Krisfaren: Evet, Icebox'ın reklamını yaptığıma göre Levi Dixon'ın tetikçileri peşimi bırakabilirler.
Venus Krisfaren: Heey, yola çıktıysanız eğer geri dönün.
Levi Dixon: Hey, molotofları yaktıysanız geri söndürebilirsiniz zenci. İşi tatlıya bağladık.
Venus Krisfaren: Tamam tamam konuyu çok daha fazla dağıtmadan seyircilerden de sorular almak istiyorum.
Venus Krisfaren: Yayın numaramız 513-0-513, bize SMS göndererek sorularınızı sorabilirsiniz.
Venus Krisfaren: Yanımda ünlü rap yıldızı Levi Dixon var, onun kariyeri hakkında konuşmaya devam ediyoruz.
Venus Krisfaren: Vaov vaov vaov. Çok iddialı bir soru geldi, dürüst cevap vereceğine söz veriyor musun?
Levi Dixon: Kristal netliliğimle burada oturuyorum, elbette sorabilirsin.
Venus Krisfaren: Şu bahsettiğin yarışçı kız arkadaşından önce polis sevgilin olduğu doğru mu?
Levi Dixon: Polis sevgilim olmadı fakat bir polisle güzel bir gece geçirmiştim, akademiyi yeni kazanmıştı.
Venus Krisfaren: Heey, tamam. Detayını merak etmiyoruz gerçekten!
Levi Dixon: Fazlasıyla genç yaştaydı, sanırım akademinin en genç kızı olabilir. Onunla beraber olmuştuk.
Venus Krisfaren: Levi, 1.60 boylarında falan, şeyi merak ediyorum aslında, baksana.
Venus Krisfaren: Gittiğin mekanlarda komiklik olsun diye süt ikram ettikleri oluyor mu?
Levi Dixon: Pfss... hiç sorma. Gerçekten bu durum insanı irite ediyor gerçekten. Alkol falan vermiyorlar.
Levi Dixon: Yaşın kaç diye sordukları oluyor, anlamsız bir şekilde. Vice şehrinin ünlü birisine yaşın kaç diye sormaları sence...
Levi Dixon: ...saçma değil mi? Beni görüp alkol ikram edip tomarla bahşiş almak yerine bunu tercih ediyorlar.
Levi Dixon: Evet, tekikçiler tekrar stüdyoya gelebilirsiniz. Molotofları hazırlayın.
Levi Dixon: Hahahah, şaka yapıyorum. Yaşım tam on sekiz.
Venus Krisfaren: Bu kötü bir şakaydı! Geri dönün millet, onunla iyi anlaşıyoruz.
Venus Krisfaren: Muhafazakar kesimden birkaç soru alıyorum aslında, şöyle bir sorum var Levi.
Venus Krisfaren: Yayında senin çok rahat olduğunu ve ağzını tutamadığını söylüyorlar.
Venus Krisfaren: Ve bu yüzden dolayı özür dilemeni istiyorlar, ne demek istersin?
Levi Dixon: Ben rahat bir insanım, gereğinden fazla rahatım. Gergin olmak insanı yıprandırır.
Levi Dixon: Gergin konuşup burayı aksiyonlaştırmaya hiç gerek yok bence, normal hayatta da böyleyim.
Levi Dixon: Arkadaşlarımla falan konuşma tarzlarımız sürekli üstü açık olarak geçiyor, bundan korkmuyorum.
Venus Krisfaren: Anladım, boş ver. Boyunu on santim daha uzatma şansın var ama bir şeyi feda etmen gerekiyor.
Venus Krisfaren: Neyi feda ederdin?
Levi Dixon: Şu anda yayında olduğumuz için beynimi feda ederdim, seninle olduğum için gerek duymuyorum.
Venus Krisfaren: Ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Levi Dixon: Yayın dışında ise kulağımı falan feda ederdim.
Venus Krisfaren: Bu arada sana bomba haberim var, hazır mısın?
Levi Dixon: Son derecede hazırım, merakla bekliyorum.
Venus Krisfaren: Felly şu anda yayını izliyormuş ve tüm söylediklerimizi duydu. Felly, senden nefret ediyoruz!
Venus Krisfaren: Bu yayın bittikten sonra diss parçası hazırlayacağız, bekle bizi.
Venus Krisfaren: Bizim için Felicia'ya freestyle yapar mısın Levi? Bunu hak etti.
Levi Dixon: Felly bu kadın bizi birbirimize düşürecek shawty, gerçekten düşman olacağız sanırım.
Levi Dixon: Yayından freestyle mı? Daha önce denememiştim. Fakat yüzyüze deneyebiliriz.
Venus Krisfaren: Evet, Felicia'yı stüdyoya davet ediyoruz, tabii buna cesareti varsa... dermişim. Şakaydı, hey!
Venus Krisfaren: İkinci konuğum Felicia Parrish, onunla iyi geçinmeliyim.
Venus Krisfaren: Üçüncü konuğum Marley diyeceğim ama o çok para istiyor, bir milyon falan ister mi o?
Venus Krisfaren: Kanalın o kadar bütçesi yok, Levi bir sosisliye geldi buraya kadar.
Levi Dixon: Marley bir milyon ister evet. Trap House açtık, oraya parayı yetiştiremiyoruz. Bir milyon ister.
Levi Dixon: Evet bir sosisliye buraya gelerek kandırıldım, siz buna kanmayın diğer rapçi arkadaşlarım. Henüz bira bile ikram etmediler
Venus Krisfaren: Hey, senin bira için yaşın yetmiyor. Çıkışta beni tutuklatmak mı istiyorsun?
Levi Dixon: Saati biraz daha ileri alamıyor muyuz? Yayın ne zaman bitiyor, hım?
Venus Krisfaren: Kötüsün, ahahaha. Tamam tamam konuyu değiştiriyorum, soru sormamı ister misin?
Venus Krisfaren: Biraz daha Felicia'yı çekiştirelim diyorum.
Levi Dixon: İstediğin gibi, şu anda senin olduğun yerde misafirim. Cevaplar tükenmez bende.
Venus Krisfaren: Felicia mı daha iyi yoksa sen mi? Hadi bakalım, bu soruya cevap verecek cesaretin var mı?
Venus Krisfaren: Şu anda onun yüzünün halini görmenizi isterdim, cevap düşünüyor. Ahahahaha.
Levi Dixon: Kadın dalında o en iyisi, erkek olarak yani bir VICEGUY olarak en iyisi benim.
Venus Krisfaren: Kadın dalında en iyisi oysa, Marley onun bir altında mı oluyor? Vaov, bunu da dememen gerekiyordu
Levi Dixon: AHAHAHAHAHAH! Marley umarım bu yayını izlemiyordur. Bütün WorldWide'ı birbirine düşüreceğiz.
Venus Krisfaren: Ben aslında aranıza girmiş sinsi bir şeytanım, sizi birbirinize düşüreceğim. Hey, şaka tabii ki, sakın böyle anlamayın
Venus Krisfaren: Levi çok kendi halinde takılan birisi, sallayabilecek birisi bile yok, dostları üstünden gidiyoruz.
Venus Krisfaren: Bak şimdi daha terletecek bir sorum var. Marley ve Felicia'dan düet teklifi alıyorsun tamam mı?
Venus Krisfaren: Ama sadece birini kabul etmek zorundasın, hangisini seçerdin?
Levi Dixon: Bu soruya patavatsız bir şekilde cevap vereceğim. Parayı en çok kim teklif ederse.
Levi Dixon: Yani Marley olabilir, o kadın fazlasıyla kazanıyor.
Venus Krisfaren: Marley daha çok mu kazanıyor sence?
Levi Dixon: Marley çok kazanıyor evet, onun sponsorlukları ve reklamları cidden onu yüksekte tutuyor.
Levi Dixon: Benden bile fazla kazandığını söyleyebilirim, belki kazanıyordur.
Venus Krisfaren: Vaov, bu beni şaşırttı. Sana son bir soru soracağım artık bana kartlarını göstermen gerekiyor.
Venus Krisfaren: Kartlarını açık oynamalısın. Bir zombi olsaydın ilk kimi ısırırdın?
Levi Dixon: AHAHAHAHAHAH! Zombi olsam kimi ıssırırdım... bu cevaba Ronald Connacher olarak yanıt veriyorum.
Venus Krisfaren: NE?!
Levi Dixon: Çünkü onu benden yakışıklı buluyorum. Bu şehirde iki VICEGUY varsa birisi o birisi ben.
Levi Dixon: Connacher'n önüne geçmek için onu ıssırırdım, son derece karizma sahibi.
Venus Krisfaren: Ahahaha, böyle bir cevap vereceğini hiç sanmıyorum. Onunla aran iyi mi?
Venus Krisfaren: Ahahaha, böyle bir cevap vereceğini hiç düşünmüyordum. Onunla aran iyi mi?
Levi Dixon: Evet onunla aram iyi, sürekli kariyerlerimiz hakkında konuşuyoruz. Hatta yarıştırıyoruz.
Levi Dixon: O akademi anılarını anlatıyor, bende nasıl sıfırdan zirveye yükseldiğimi anlatıyorum.
Levi Dixon: Fakat onu gerçekten kıskanıyorum, ilgi çekici özelliği var. Zombi olsam onu tek hamlede yutarım.
Venus Krisfaren: Kanalın başı daha çok yanmadan soruları bitirsek iyi olur, bu çok riskli bir cevaptı Levi.
Venus Krisfaren: Ahahahah, tamam tamam üstüne gitmiyorum.
Levi Dixon: AHAHAHAAHAHAHAHAH!
Venus Krisfaren: Bugüüüüüün Levi Dixon benim konuğumdu, ona sizin sorularınızı ve birkaç komik sorular sordum.
Venus Krisfaren: Tanınmış sanatçıları, tanınmış insanları çekiştirdik, arkalarından bol bol atıp tuttuk.
Venus Krisfaren: Ama amacımız kötü değildi, öyle değil mi? Belki Levi, Felly konusunda ciddi olabilir.
Venus Krisfaren: Ciddi miydin?
Levi Dixon: Nope. Amacımız kötü değildi, hatta buradan çıkınca Felly'e gece yemek yemek için teklifte bulunacağım.
Venus Krisfaren: O yemeğe ben de gelmek istiyorum. Beni de alın.
Venus Krisfaren: Neyse neyse bunu daha uzatmayacağız, eğlenceli bir yayındı.
Venus Krisfaren: Bizimle olduğunuz, bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz.
Levi Dixon: Felly'e sormam lazım, çok güzel bir yayındı evet.
Venus Krisfaren: Senin eklemek istediğin bir şey var mı Levi?
Levi Dixon: Eklemek istediğim bir şey şu anlık yok aslında. Sadece haterlarım evimin duvarlarını artık boyamayın.
Venus Krisfaren: Evet, onu duydunuz. Duvarlara zarar vermeyi bırakın sizi ucubeler! Ahahaha.
Venus Krisfaren: Şimdi sizi Hot Radio'nun en güzel şarkılarıyla baş başa bırakıyorum, iyi geceelleer!
Levi Dixon: İyi geceler VICE!