[20:06:53] [YAYIN] Angelina Plessner: == Hot News | Vice'n Şefleri Giriş Jeneriği ==
[20:07:14] [YAYIN] Angelina Plessner: Selam Vice! Konuşan Angelina.
[20:07:32] [YAYIN] Angelina Plessner: Nasılız bugün? İyiyiz değil mi? Evet evet. Çok iyiyiz.
[20:07:56] [YAYIN] Angelina Plessner: Neden mi? Çünkü yanımda güzeller güzel biri var. Ve yine çok ama çok güzel bir yayınımız var.
[20:08:19] [YAYIN] Angelina Plessner: Artık onu tanıyorsunuz. Kendisi turuncu saçlı biri.
[20:08:46] [YAYIN] Lulu Veziryan: Selamlar Vice! Ben Lulu. Angelina'ya tatlı iltifatları için teşekkür ediyorum.
[20:09:22] [YAYIN] Lulu Veziryan: Bu program için çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Umarım herkesin beğeneceği bir program ...
[20:09:22] olur ve kazasız geçer.
[20:09:44] [YAYIN] Angelina Plessner: Kesinlikle. Önceliğimiz kaza olmaması. Evet programdan bahsedelim biraz.
[20:10:22] [YAYIN] Angelina Plessner: Bu program sizlere her cumartesi sunulucak ve her hafta farklı yemekler yapılıcak. Yani progr ...
[20:10:22] am...
[20:10:50] [YAYIN] Angelina Plessner: ...adı 'Vice'n Şefleri' olabilir ama bizimde çok ama çok üst düzey bir aşçı olduğumuz söylene ...
[20:10:50] mez.
[20:11:11] [YAYIN] Angelina Plessner: Zehirsiz yemekler yapmaya çalışacağız değil mi Lulu? **gülüyor**
[20:11:23] [YAYIN] Lulu Veziryan: Kesinlikle. *güldü*
[20:11:55] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet. Hatırlatalım o halde bu yayını telefondan izleyebilirsiniz Vice! (( /yayinlar >> Hot Ne ...
[20:11:55] ws ))
[20:12:22] [YAYIN] Angelina Plessner: Lulu şefim. Bugün nasıl bir yemek yapıyoruz? Biraz bahseder misiniz?
[20:12:57] [YAYIN] Lulu Veziryan: Angelina şefim. Bugün Fırında Soslu Levrek yapacağız.
[20:13:26] [YAYIN] Lulu Veziryan: Balık sevmeyen yoktur, değil mi? Harika bir tarifle geldik.
[20:13:45] [YAYIN] Angelina Plessner: Soslu Levrek. Mmm. Balık severim. Umarım yoktur. Çok şey kaçırır derim.
[20:14:08] [YAYIN] Angelina Plessner: O zaman başlayalım ne dersin?
[20:14:21] [YAYIN] Lulu Veziryan: Başlayalım, sabırsızlanıyorum.
[20:14:45] [YAYIN] Angelina Plessner: Bende! Kameraman arkadaşım, seni şuraya alalım. Tezgahımızı net çekebilmen için.
[20:15:41] [YAYIN] Angelina Plessner: Şimdi. Önce malzemeleri sayalım. Sonra sizin eşliğinizde yapmaya başlayalım. Ne dersin Lulu?
[20:16:05] [YAYIN] Lulu Veziryan: Elbette, malzemelerle başlayalım.
[20:16:30] [YAYIN] Angelina Plessner: Biz iki kişilik bir menü hazırlıyoruz bunun için 2 adet Levrek aldık. Bu size bağlı olarak... ...
[20:16:30] .
[20:16:48] [YAYIN] Angelina Plessner: ...değişebilir. **konuşurken sağ eliyle malzemeleri gösteriyor**
[20:17:31] [YAYIN] Angelina Plessner: Tuzumuz olacak. Karabiber. İsteğe bağlı tabii. Bir adet soğanımız var. Fırına atarken yanına ...
[20:17:31] dizeceğiz...
[20:17:48] [YAYIN] Angelina Plessner: ...bence lezzetli oluyor soğanlı. Sence Lulu?
[20:18:07] [YAYIN] Lulu Veziryan: Kesinlikle. Soğan her yemeğe ayrı bir lezzet katıyor.
[20:18:24] [YAYIN] Angelina Plessner: Ek olarak Limonumuz var, bir iki adette domates var. Şimdi sayacaklarım ise tamamen size kalm ...
[20:18:24] ış.
[20:19:58] [YAYIN] Angelina Plessner: Bir iki adet acı biberimiz var. Yarım çay bardağıda zeytinyağı var.
[20:20:25] [YAYIN] Angelina Plessner: Biberlerimiz acı, o yüzden isteğe bağlı dedim. Zeytinyağı bazılarına ağır geliyor ama bu balı ...
[20:20:25] ğa...
[20:20:33] [YAYIN] Angelina Plessner: ...çok yakışacaktır.
[20:20:53] [YAYIN] Angelina Plessner: Yapımına geçelim mi şefim?
[20:21:02] Saving screenshot as samp_26_03_2022_20_21_01.png.
[20:21:05] [YAYIN] Lulu Veziryan: Geçelim şefim.
[20:21:29] [YAYIN] Angelina Plessner: Eldivenlerimizi takalım. Başlayalım.
[20:21:47] * Angelina Plessner eldivenleri alır ve ellerine geçirir.
[20:22:01] * Lulu Veziryan eldivenlerini ellerine geçirir.
[20:22:19] [YAYIN] Angelina Plessner: **eldivenlerin takıldığı görülebilir** (( /yayinlar >> Hot News ))
[20:22:45] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet. Ben hazırım. Önce balığımızı çıkartalım dolaptan, şefim.
[20:23:29] * Lulu Veziryan buzdolabının kapağını aralar ve yayın için hazırlanmış balıkları alır, kapağı kapatır.
[20:23:33] [YAYIN] Angelina Plessner: Balığımız gelene kadar bekleyelim.
[20:24:07] [YAYIN] Lulu Veziryan: **Balıkları buzdolabından çıkardığını görebilirsiniz.**
[20:24:36] * Lulu Veziryan balıkları tezgaha bırakır.
[20:24:40] [YAYIN] Angelina Plessner: Teşekkürler şefim.
[20:24:47] [YAYIN] Lulu Veziryan: Rica ederim şefim.
[20:25:07] * Angelina Plessner balıkalrı poşetten çıkartır. Kesme tahtasına koyar.
[20:25:34] Lulu Veziryan fısıldadı (54): Ben de soğanları doğrayayım mı?
[20:25:37] [YAYIN] Angelina Plessner: **Balıklar poşetten çıktı. Kesilmek için bekletiliyor**
[20:25:42] Lulu Veziryan'a fısıldadın (54): İyi olur.
[20:25:56] [YAYIN] Angelina Plessner: Şefim sizde soğanları doğrayın.
[20:26:13] [YAYIN] Angelina Plessner: Sağınızda ki poşette duruyor.
[20:26:39] [YAYIN] Angelina Plessner: Şimdi. Hot News takipçileri. Balığımız gördüğünüz gibi orta büyüklükte.
[20:27:01] [YAYIN] Angelina Plessner: Bunun bir tanesi bir kişiyi rahatlıkla doyurur nitelikte.
[20:27:08] * Lulu Veziryan poşetin içerisinden soğanları alır, kesme tahtasına bırakır. Kendisine temiz bir bıçak alır.
[20:27:35] [YAYIN] Angelina Plessner: Bunu birde ayıklaması var. Çok zor bir balık. Çok kılçığı olan bir balıktır. Ve boyun kemiği. ...
[20:27:35] ..
[20:27:38] * Lulu Veziryan soğanları doğramaya başlar, halkalar halinde doğruyor.
[20:28:07] [YAYIN] Angelina Plessner: ...çok serttir. Güç uygulamak lazım. Bu yüzden ne yaptık? Satırımızı hazır hale getirdik.
[20:28:27] [YAYIN] Lulu Veziryan: **Soğanların halkalar şeklinde doğrandığı görülmekte.**
[20:28:46] [YAYIN] Angelina Plessner: Başlayalım. Önce normal bıçağınız ile fırında yapacaksanız tam ortasına balığın iki adet çizg ...
[20:28:46] i atmalısınız.
[20:29:15] [YAYIN] Angelina Plessner: Neden mi? Çünkü Levrek eti biraz serttir. Kırmızı ete benzer. İyi pişmesi için bir iki çizik. ...
[20:29:15] ..
[20:29:27] [YAYIN] Angelina Plessner: ...atarsanız içide sağlıklı ve güzel pişecektir.
[20:29:44] [YAYIN] Angelina Plessner: Eveeet. Çiziğimizi atıyoruz.
[20:30:00] [YAYIN] Angelina Plessner: **(( /yayinlar Hot News ))**
[20:30:28] * Angelina Plessner balığın iki tarafına da çizik atar. Boynunu eş zamanlı keser. Delik açar.
[20:30:52] [YAYIN] Angelina Plessner: H'uh. Şimdi. Boyun kısmına da bir delik açtım. Neden mi? Açıklayalım hemen.
[20:31:20] * Lulu Veziryan soğanları doğrar, bıçağının üzerindeki soğanları sıyırıp bıçağını kenara bırakır.
[20:31:23] [YAYIN] Angelina Plessner: Boynu az önce dediğim gibi sert. Elinizi kesebilirsiniz balığı kaydırıp. Bu yüzden parmağınız ...
[20:31:23] ı..
[20:31:50] [YAYIN] Angelina Plessner: ..sokabilceğiniz bir delik açtım. Oraya parmağınızı sokup tutarsanız balık kaymayacaktır.
[20:32:31] [YAYIN] Angelina Plessner: Balığımızın en zor kısmına gelelim. Ayıklama. Hazır mıyız? İyi çek kameraman arkadaşım.
[20:32:55] * Lulu Veziryan poşetlere bakınır, bir limonu, biberleri ve domatesleri çıkarır.
[20:33:00] * Angelina Plessner bıçağı kemiğe dayar. Sol elinin parmağını halkadan geçirir. Kesmeyi dener.
[20:33:01] * Bir deneme yaptı ve başarılı oldu. (( Angelina Plessner ))
[20:33:13] [YAYIN] Angelina Plessner: I'hm! Evet. Oldu!
[20:33:28] [YAYIN] Angelina Plessner: Kesebildim. Şimdi kolay işte.
[20:33:53] [YAYIN] Angelina Plessner: Bakın içi göründü. Bıçağımızın tersi ile içinde ki iç organları alabiliriz. Hoooop.
[20:34:03] * Angelina Plessner bıçağın tersi ile balığın iç organlarını çıkardı.
[20:34:44] [YAYIN] Angelina Plessner: **(( Balık temzilendi. Bir yandan da soğanlar halka halka doğrandı. /yayinlar >>> Hot News )) ...
[20:34:44] **
[20:35:10] [YAYIN] Angelina Plessner: Aynı işlemi diğer balığımıza da yapıyoruz.
[20:35:42] [YAYIN] Angelina Plessner: Yine çiziğimizi attık.
[20:35:58] * Lulu Veziryan bıçağını sağ eliyle kavrar, domatesleri doğramaya başlar.
[20:36:01] [YAYIN] Angelina Plessner: Hooop. Evet. Şimdi ise delik açalım kemiğin ucuna. Hmh.
[20:36:11] [YAYIN] Angelina Plessner: Durumlar nasıl şefim?
[20:36:36] [YAYIN] Lulu Veziryan: Burada her şey yolunda Angelina şefim.
[20:36:57] [YAYIN] Lulu Veziryan: Mütevaziliğinizi bir kenara bırakın, bu işi yapıyorsunuz.
[20:37:00] [YAYIN] Angelina Plessner: En sevdiğim. Her şey yolunda. Tamam. Bizde bu balığı mideye indirme yolunda devam edelim.
[20:37:42] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet. Deliği tutuyoruz tekrar. Ve satır ile kemiği ayırıyoruz. Bu sayede yerken ağzınıza balı ...
[20:37:42] k kılçıkları...
[20:37:54] [YAYIN] Angelina Plessner: ...gelmeyecek ve yeme konforunuz artacak.
[20:38:04] [YAYIN] Angelina Plessner: Hadi yapalım!
[20:38:12] * Angelina Plessner satırı kemiğe dayar ve baskılar.
[20:38:13] * Bir deneme yaptı ve başarılı oldu. (( Angelina Plessner ))
[20:38:35] [YAYIN] Angelina Plessner: Vuuuhhuuu! Bu da ayrıldı. Levreklerimiz taze bu arada. Kendi elimle tuttum.
[20:39:04] [YAYIN] Angelina Plessner: Şimdi iç organlarını ayıralım. İzleyin.
[20:39:40] [YAYIN] Angelina Plessner: Hooop bittiii. (( 2 Levrekte temizlendi. Domatesler'i Lulu doğruyor. ))
[20:39:56] * Lulu Veziryan doğradığı malzemeleri ayrı tabaklara alır. Poşetten çıkardığı biberlerin saplarını keser, onları da doğr ...
[20:39:56] ar.
[20:39:56] ...
[20:40:17] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet. Balık için işlem bu kadar. Ama şimdilik. Lulu şefime bakıyorum. Ooo! Şefim....
[20:40:30] [YAYIN] Angelina Plessner: ...hızlısın. Bakıyorum da bibere geçmişsin.
[20:40:57] [YAYIN] Lulu Veziryan: *güldü* Elimden geleni yapıyorum şefim. Sizin hızınıza yetişmeye çalışıyorum.
[20:41:39] [YAYIN] Angelina Plessner: Hadi ama. Biz o kadarda iyi değiliz. Ama Vice Halkının desteği ile iyi yerlere gelebiliriz. S ...
[20:41:39] iz ne düşünüyorsunuz Vi
[20:41:44] [YAYIN] Angelina Plessner: ...Vice?
[20:41:47] * Lulu Veziryan biberleri de ayrı bir tabağa alır, birkaç adım sola kayar. Musluğu açıp ellerini birkaç saniye su altınd ...
[20:41:47] a tutar.
[20:41:47] ...
[20:41:50] [YAYIN] Angelina Plessner: Bence iyi gidiyoruz yani.
[20:42:17] [YAYIN] Angelina Plessner: **(( Biberlerde doğrandı ve yıkandı. ))**
[20:42:43] [YAYIN] Lulu Veziryan: İyi gidiyoruz şefim. Henüz bir kaza olmadı, bu iyiye işaret.
[20:42:52] [YAYIN] Angelina Plessner: Sıra geldi balığı yıkamaya. Şimdi dikkat etmemiz gerekenler var. Kameramız bir adım öne geleb ...
[20:42:52] ilir.
[20:43:12] * Angelina Plessner balığı eline alır. Kameraya gösterir.
[20:43:26] [YAYIN] Angelina Plessner: **Balık elinde kameraya dönük durumda**
[20:44:06] [YAYIN] Angelina Plessner: Bu arkadaş çok lezzetli ancak kötü bir huyu var. Şu boğazında ki kılçık.
[20:44:35] [YAYIN] Angelina Plessner: O ordan maalesef çıkmıyor. Ama dikkat etmezseniz elinizi bile kesebilir. Şimdi oraya dikkat e ...
[20:44:35] derek...
[20:44:44] [YAYIN] Angelina Plessner: ...balığımızı yıkıyacağız.
[20:45:18] * Angelina Plessner balığı suyun altına götürür. Sıcak su eşliğinde dikkatlice içli dışlı yıkar. Kanından arındırır.
[20:45:42] [YAYIN] Angelina Plessner: **(( Balığın yıkandığı ve temizlendiği görülebilir. ))**
[20:46:08] [YAYIN] Angelina Plessner: Eveeeeet. Aynı işlemi diğer balığımız içinde yapalım. Şefim o sırada fırından tepsiyi çıkartı ...
[20:46:08] r mısınız?
[20:46:33] * Angelina Plessner diğer balığıda yıkar. Aynı işlemi onada yapar. Dikkatli.
[20:46:37] [YAYIN] Lulu Veziryan: **(( /yayinlar >> Hot News ))**
[20:47:10] * Lulu Veziryan fırına doğru eğilir, fırın kapağını açar ve fırın tepsisini çıkarır.
[20:47:21] * Lulu Veziryan tepsiyi tezgaha bırakır.
[20:47:34] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet Vice! Balıklarımız hazır. Şimdi Lulu Şefim tapsiyide çıkartıyor. Şefim. Yağlar mısınız t ...
[20:47:34] epsiyi?
[20:47:49] [YAYIN] Lulu Veziryan: Tabii.
[20:48:20] Angelina Plessner: Sanırım misafirimiz var.
[20:48:33] * Roshan Kuznetsov Angelina'ya doğru bakar.
[20:48:34] Angelina Plessner: A-aaa.
[20:48:35] * Lulu Veziryan kenarda duran zeytinyağıyle dolu bardağı alır, yağın bir kısmını tepsiye döker.
[20:48:36] Roshan Kuznetsov: Sanırım benim de.
[20:48:53] * Lulu Veziryan minik bir fırça ile yağı tepsiye yayar.
[20:48:55] * Roshan Kuznetsov güler, onlara thumbs-up işareti yapar.
[20:48:57] Roshan Kuznetsov: Devam edin.
[20:49:14] [YAYIN] Angelina Plessner: Yayın setimize izinsiz biri girdi. **gülerek** Evet Roshan Kuznetsov girdi. Aslında biz girdi ...
[20:49:14] k izinsiz....
[20:49:24] * Roshan Kuznetsov burnunu birkaç kez çeker, balık kokusunu içine çeker, suratını buruşturur.
[20:49:34] [YAYIN] Angelina Plessner: ...evine. Onun evindeyiz ve haberi yoktu. Hoş geldiniz Bay Kuznetsov.
[20:49:43] * Roshan Kuznetsov çantasını kapı kenarından geri alır.
[20:49:43] [YAYIN] Angelina Plessner: Biz devam edelim.
[20:49:55] Roshan Kuznetsov: İyi yayınlar arkadaşlar. Beklemiyordum. Hoş buldum.
[20:50:09] Angelina Plessner: Teşekrürler.
[20:50:20] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet şefim. Ne durumdasınız?
[20:50:24] [YAYIN] Lulu Veziryan: Tepsimiz hazır şefim.
[20:50:35] [YAYIN] Angelina Plessner: Yağladık mı?
[20:50:52] [YAYIN] Lulu Veziryan: Yağladık.
[20:51:01] [YAYIN] Angelina Plessner: Ooooh. O zaman balığımızı dizmeyi size bırakıyorum.
[20:51:32] [YAYIN] Angelina Plessner: **(( /yayinlar >>> Hot News ))**
[20:51:45] * Lulu Veziryan başıyla onaylar, temizlenmiş balıkları dikkatli kavrar ve tepsinin üzerine çapraz bir şekilde dizer.
[20:52:17] [YAYIN] Angelina Plessner: ** Lulu'nun balığı tepsiye dizdiği görülebilir. ** (( /yayinlar >> Hot News ))
[20:52:31] [YAYIN] Lulu Veziryan: Harika göründüklerini kabul etmeliyiz, piştikten sonrasını düşünemiyorum.
[20:52:47] [YAYIN] Angelina Plessner: Bak şimdiden söylüyorum bu balık enfes oldu.
[20:53:34] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet şefim. Soğanları da üstünü kapatacak şekilde koyalım ki pişince soğan kokusu üstüne sins ...
[20:53:34] in.
[20:54:04] [YAYIN] Lulu Veziryan: Yan taraftan malzemelerin olduğu tabakları buraya alır mısınız şefim?
[20:54:19] [YAYIN] Angelina Plessner: Domatesleri yanına dizeriz. Karabiber piştikten sonra. Yani fırından almadan beş dakika önce ...
[20:54:19] atarız. Tabii.
[20:54:39] * Angelina Plessner malzeme tabağını kavrar. Lulu'ya döner ve yanına koyar.
[20:55:07] * Lulu Veziryan halkalar şeklinde doğranmış soğanları alır ve balıkların üzerine bırakır.
[20:55:33] [YAYIN] Angelina Plessner: Limonu bence şimdi koymayalım. Tüm vitamini ölür pişince. Ben yerken sıkacağım şefim.
[20:55:38] * Lulu Veziryan domateslerin olduğu tabağa yönelir, domatesleri de balıkların yanına dizer.
[20:56:07] [YAYIN] Lulu Veziryan: Öyle yapalım şefim.
[20:56:09] [YAYIN] Angelina Plessner: **(( /yayinlar >>> Hot News ))**
[20:56:25] * Lulu Veziryan birkaç adım geriler, tepsiye bakınır.
[20:56:38] [YAYIN] Angelina Plessner: Şimdi işlem bitince 180 derecede pişiriyoruz sayın izleyiciler..
[20:57:05] [YAYIN] Angelina Plessner: Yani yirmi dakika da pişer ama ben yarım saat yani otuz dakikayı öneriyorum. Başta da ...
[20:57:14] * Lulu Veziryan fırının sıcaklığını ve süresini ayarlar.
[20:57:19] [YAYIN] Angelina Plessner: ...dediğim gibi eti serttir. Biraz pişsin.
[20:58:06] [YAYIN] Lulu Veziryan: Fırının biraz ısınmasını beklersek balığımız daha çabuk pişecektir, bunu da eklemiş olalım.
[20:58:25] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet. Haklısın şefim.
[20:58:39] [YAYIN] Angelina Plessner: Bizlerde pişene kadar bir reklam arasına gidiyoruz. Sizlerle birazdan tekrar burdayız.
[20:59:09] [YAYIN] Angelina Plessner: == Hot News | Program Arası Reklamlar Giriş Jeneriği ==
[20:59:28] [YAYIN] Lulu Veziryan: Şehrin en bilindik basın firmalarından olan Hot News işe alımlarını açtı!
[20:59:36] [YAYIN] Lulu Veziryan: Hot News'a katılarak iyi bir prestije ve sayısız avantaja sahip olabilirsin!
[20:59:44] [YAYIN] Lulu Veziryan: Vice Şehri'nde ünlü bir gazeteci, sunucu veya köşe yazarı olmak tek bir başvuruna bağlı!
[20:59:54] [YAYIN] Lulu Veziryan: Bu saydığımız fırsatları kaçırmamak için:
www.hotnews.com ((Forum > Televizyon & Basın > Hot News ...
[20:59:54] > İş Başvuruları))
[21:00:04] [YAYIN] Lulu Veziryan: == Hot News | Reklamlar Geçiş Jeneriği ==
[21:00:11] [YAYIN] Lulu Veziryan: Bir işletmen mi var? Bir etkinlik mi düzenliyorsun? O halde beni dinlemelisin!
[21:00:18] [YAYIN] Lulu Veziryan: Bu ikisini en iyi şekilde yapmak istiyorsan bir şeye ihtiyacın var: iyi reklam yapmak!
[21:00:27] [YAYIN] Lulu Veziryan: Hot News, özel reklam paketleriyle size bu konuda kaliteli hizmetini sunuyor.
[21:00:36] [YAYIN] Lulu Veziryan: Detaylı bilgi almak için 333-0-777 numarasına SMS atabilir ya da arayabilirsiniz.
[21:00:43] [YAYIN] Lulu Veziryan: Bu seçeneklerin yanı sıra dilerseniz Little Mexico'daki ajans binamıza uğrayabilirsiniz.
[21:00:50] [YAYIN] Lulu Veziryan: ADRES, Little Mexico, İşyeri: 484, Hot News.
[21:00:59] [YAYIN] Lulu Veziryan: == Hot News | Reklamlar Geçiş Jeneriği ==
[21:01:09] [YAYIN] Lulu Veziryan: Vice Social yeni bir yatırımcı grubu tarafından satın alındı ve revizyona gidiyor.
[21:01:16] [YAYIN] Lulu Veziryan: Şehrin en ünlü internet sitesinin bu yolculuğuna sen de dahil olmak ister misin?
[21:01:23] [YAYIN] Lulu Veziryan: Vice Şehri'ni oturduğun yerden tanımak ve sosyalleşmek istiyorsan yapman gereken şey belli.
[21:01:30] [YAYIN] Lulu Veziryan: İki tıkla hesabını oluştur ve Vice Social'ın uçsuz bucaksız evrenine katıl!
[21:01:38] [YAYIN] Lulu Veziryan: (( Forum>Vice.NET>Vice Social ))
[21:01:45] [YAYIN] Lulu Veziryan: == Hot News | Reklamlar Geçiş Jeneriği ==
[21:01:54] [YAYIN] Lulu Veziryan: Vice Şehri Belediyesi işçi alımları yeniden aktif!
[21:02:04] [YAYIN] Lulu Veziryan: Sen de güneş, kum ve denizin buluştuğu bu güzel şehirde iş imkanına sahip olmak istiyorsan,
[21:02:13] [YAYIN] Lulu Veziryan: Hemen Vice Şehri Belediye'sinin web sitesini ziyaret et ve formunu doldur!
[21:02:20] [YAYIN] Lulu Veziryan: (( Forum > Vice Şehri Belediyesi > İş Başvuruları ))
[21:04:05] [YAYIN] Angelina Plessner: == Hot News | Program Arası Reklamlar Çıkış Jeneriği ==
[21:04:31] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet Vice!
[21:04:46] [YAYIN] Angelina Plessner: Kısa bir aradan sonra beraberiz.
[21:05:11] [YAYIN] Angelina Plessner: Şimdi. Balığımıza bakalım Lulu şefim.
[21:05:16] Roshan Kuznetsov: İyi yayınlar.
[21:05:20] Angelina Plessner: Teşekkürler!
[21:05:32] * Lulu Veziryan hafif eğilip balığı kontrol eder.
[21:05:43] [YAYIN] Lulu Veziryan: Balığımız pişmiş Angelina şefim.
[21:05:51] [YAYIN] Angelina Plessner: Tanrım! Mis gibi kokuyor.
[21:06:02] [YAYIN] Angelina Plessner: Yemek için sabırsızlanıyorum. Sen?
[21:06:05] [YAYIN] Lulu Veziryan: Gerçekten öyle. Yemek için sabırsızlanıyorum.
[21:06:17] [YAYIN] Angelina Plessner: Kameraman arkadaşım. Biraz yaklaşabilirsin.
[21:06:43] * Lulu Veziryan yan taraftan büyük mutfak eldivenlerini alır, ellerine geçirir.
[21:06:48] [YAYIN] Angelina Plessner: Görüyorsunuz değil mi? ** Balık pişmiş, kızarmış. Tepside duruyor. **
[21:07:11] [YAYIN] Angelina Plessner: Balığımız tezgaha koyalım ve birde öyle çekelim.
[21:07:33] * Lulu Veziryan fırının kapağını aralar, tepsiyi fırından alır, tezgaha bırakır.
[21:08:02] [YAYIN] Angelina Plessner: Oouuuv. Lezziz görünüyor. Sen ne düşünüyorsun sayın kameraman? Sence de güzel değil mi?
[21:08:33] [YAYIN] James Finch: Gerçekten harika gözüküyor, muhteşem.
[21:08:34] [YAYIN] Lulu Veziryan: Görünüşünün ve enfes kokusunun yanında besin değerlerinin çok yüksek olduğunu vurgulamalıyız şefi ...
[21:08:34] m.
[21:08:57] [YAYIN] Angelina Plessner: Kamera kamera olalı böylesine lezziz bir şeyi çekmemiştir, ha Lulu?
[21:09:25] [YAYIN] Lulu Veziryan: Ahahaha, kesinlikle.
[21:09:32] [YAYIN] Angelina Plessner: Tanrım. Önce kameraman baksın. O tarafsız. Bekle. Bak.
[21:09:59] * Angelina Plessner çekmeceyi açar. Bir adet çatal alır. Balığı ucundan böler ve kameramana yaklaşır.
[21:10:13] * Lulu Veziryan kameraman arkadaşına bakar, güler.
[21:10:16] * Angelina Plessner çatalı kameramanın ağzına götürür ve balığı yemesi için bekler.
[21:10:33] [YAYIN] Angelina Plessner: ** Kameramana balık yedirdikleri görülebilir. **
[21:10:46] [YAYIN] Angelina Plessner: Ye bakalım. Sen uzaktan bakma James.
[21:10:54] * James Finch ağzını çatala götürür ve balığı biraz çiğnedikten sonra yutar.
[21:11:05] [YAYIN] Angelina Plessner: Tadını anlat bize. Nasıl ama?
[21:11:15] [YAYIN] Lulu Veziryan: Hadi James. Harika, değil mi?
[21:11:24] [YAYIN] James Finch: Gerçekten kameraman kameraman olalı böyle bir balık yememiştir.
[21:11:31] [YAYIN] Angelina Plessner: Tanrım dili tutuldu. Ahahahahaha!
[21:11:37] [YAYIN] Lulu Veziryan: Ahahahaha, biliyorduk!
[21:11:40] [YAYIN] Angelina Plessner: Bu çok iyiydi ama!
[21:11:56] [YAYIN] Angelina Plessner: Lulu seninle mekan açıp balık yapalım.
[21:12:16] [YAYIN] Lulu Veziryan: Pekala. Bu kadar yükselmeyelim Angel.
[21:12:33] [YAYIN] Lulu Veziryan: Bu işte yeniyiz. Yine de iyi bir iş çıkardık.
[21:12:48] [YAYIN] Angelina Plessner: Hadi ama hak ettik bence. Ve şunu söylüyorum iyi iş çıkardık. En azından ev yanmadı! **güler* ...
[21:12:48] *
[21:13:30] [YAYIN] Lulu Veziryan: *güldü* Kaza çıkacağını düşünüyordum, hiçbir şey olmadı gerçekten.
[21:13:41] [YAYIN] Lulu Veziryan: Soğuk havalarda hasta olmak istemeyenler ve sağlıklı beslenmek isteyenler için harika bir ...
[21:13:41] tarifti. Herkes deneme
[21:13:45] [YAYIN] Angelina Plessner: Evet Vice Şehri. Biz şimdi bu balığı yiyeceğiz. Ama sizler içinde yiyecğiz. Ve yerken haftaya ...
[21:13:45] ne yemeği....
[21:13:55] [YAYIN] Angelina Plessner: ...yapsak diye düşüneceğiz.
[21:14:09] [YAYIN] Angelina Plessner: Değil mi Lulu?
[21:14:23] [YAYIN] Lulu Veziryan: Evet Angelina şefim.
[21:14:56] [YAYIN] Angelina Plessner: Vice'n Şefleri out! Karnımız acıktı ve bizde bu balığı yiyeceğiz. Kendinize çok iyi bakın!
[21:15:14] [YAYIN] Lulu Veziryan: Kendinize iyi bakın, Hot News'le kalın!
[21:15:27] [YAYIN] Angelina Plessner: HOŞÇAKALIIIIN!
[21:15:29] [YAYIN] Lulu Veziryan: HOŞÇAKALIN!
[21:15:47] [YAYIN] Angelina Plessner: == Hot News | Vice'n Şefleri Çıkış Jeneriği ==