Konu: [27.09.2020]Silas_Carter  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2020 03:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Silas_Carter @SeanNn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olaydaki herkes.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'dan geçiyordum ve trafik kazası rolü dönüyordu. Ardından şöyle bir emote chatloguma düştü; "Silas Caret sol eli ile solundaki lavuğun aynasına sıkı bir yumruk patlatır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalde şikâyet açmak istemezdim ama ikinci SS'de gördüğünüz gibi PM atıyorum ve cevap falan da vermiyor, çünkü yaptığının kendisi de hata olduğunu bildiği gibi hiçbir şey söylemiyor. En azından kendi aramızda konuşarak da halledebilirdik, şikâyet açma yanlısı değilim. Bu tür emoteler de hoş değil.

#1 - 27.09.2020 05:08
O /me emote'unu kötü bir niyetle vermediğimi o arkadaşta biliyor dostum. Ayrıca sen rol sonrasında değil, rol ortasında bana pm atıyorsun ve ben maalesef rol yaparken pmlere cevap veremiyorum... Kısaca o emote içerisinde hiç bir art niyet içermiyor.

#2 - 27.09.2020 05:10
Ek olarak söylemek istediğim ortada bir kaza rolü yoktu, geçirdiğim uyuşturucu krizi yüzünden dost birliğimizden Tatiana_Isiah bana yardıma gelmişti, fakat yanımızda duran aracın kornaya abanması Silas_Carter'ın sinirlerini hoplatmıştı  ;D. Oyun içerisinde slangli konuştuğum için ister istemez emote'uma da yansıyor. Savunmam bu kadardı iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 27.09.2020 05:18 SeanNn »

#3 - 28.09.2020 10:30
Merhabalar,

Tolere edilebilecek bir durum, tekrarının olmamasını diliyoruz. Durum not alındı, tekrarı halinde caydırıcı bir ceza alacak.