Konu: [15.09.2020] Nina Novikov, rol esnasında /q ((geriye çekildi))  (Okunma sayısı 481 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2020 02:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina Novikov @Jeych

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael Johnsson, Ivan Nechayev, Lev Tkachenkov @there will be blood @Redrum @Conejo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2020 02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol esnasında oyundan çıkış.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dmitri, Lev ve Ivan karakteriyle tavernada içiyorduk. Nina Dmitri'yi aradı ve evime gel dedi, gelince de cinsel ilişkiye girmeye başladılar. O esnada Michael Johnsson geldi ve kapıyı çaldı, ben de sevgilisi geldi beni öldürecek diyerekten dolaba saklandım, arkadaşlarıma da basıldık gelin beni kurtarın diye mesaj çektim. Onlar kapıya gelip kırma rolü yapacaklardı, gelip zili çaldılar bu esnada da Nina rolün ortasında q atınca arkadaşla pmden konuştuk ve şikayet açmaya karar verdik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Nina'nın evine geldiğim anda aldığım ss: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rezil olduk, kepaze olduk, ikimiz de şikayetçiyiz. Sanki Zeki Demirkubuz filmine düştük, şaşkınız.

« Son Düzenleme: 15.09.2020 17:53 leftyguns »

#1 - 15.09.2020 03:06
Şahitliğimi onaylıyorum. Rol ortasında hiçbir sebep belirtmeden kendi isteği ile sunucudan ayrıldı ve bizi evine kilitledi.

#2 - 15.09.2020 03:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.09.2020 03:25
 Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 15.09.2020 17:27
O anda saat çok geç olduğu için acilen çıkış yapmam gerekti. Çünkü saatin ilerlemesiyle birlikte acil çıkış yapmam gerekti. Ayrıca e-rp rollerinde istediğim zaman rol ortasından çıkabileceğimi düşünüyordum. Bilerek kilitlemedim.

Ek olarak, o sırada saatin çok geç olduğundan babam ile takışmış olduğumuzdan odaya gelip bilgisayarımın fişini çekti. (Kendi isteğiyle yazıyor çünkü çektiği fiş monitör fişi. Ekleme yapayım. OOC yalancı olarak gözükmek istemem) Bunu söylemek istemezdim ama sanırım mecbur gözüküyorum. Daha sonrasında da giremedim. Keşke hemen şikayet açmak yerine özelden sorsaydınız. Gerekirse role kaldığı yerden devam edebilirdim.
« Son Düzenleme: 15.09.2020 17:52 Jeych »

#5 - 15.09.2020 17:38
Tüm savunmamı yaptım

#6 - 15.09.2020 17:53
Tamamdır, sorun değil, insanlık hali. Şikayetimi geriye alıyorum.

#7 - 15.09.2020 17:56
Bu davranışınız için teşekkür ederim. Eğer sizin içinde uygunsa, kilitli kaldığınız süreyi telafi edebilmek adına oyun içerisinden IC para verebilirim. Tabii yasak değilse.  Çünkü kilitli kalmasaydınız para kasmak ile uğraşıyor olabilirdiniz.
« Son Düzenleme: 15.09.2020 17:57 Jeych »

#8 - 15.09.2020 17:57
Bu davranışınız için teşekkür ederim. Eğer sizin içinde uygunsa, kilitli kaldığınız süreyi telafi edebilmek adına oyun içerisinden IC para verebilirim. Tabii yasak değilse.  Çünkü kilitli kalmasaydanız para kasmak ile uğraşıyor olabilirdiniz.
Olabilir, @Redrum da onaylarsa kaldığımız tam yerden devam edebiliriz. O esnada arakdaşlarım da kapıdalardı.

#9 - 15.09.2020 18:08
Olaya bak 3 sezonluk dizi çıkar buradan