Konu: [13.09.2020 DM - Roger Martinez]  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 13.09.2020 03:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roger Martinez @hapY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.09.2020 / 02.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DEATMATCHING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3-4 aylık bir oyuniçi pasiflik dönemimden sonra arkadaşımın isteği üzerine oyuna girdim, Rodeo'daki mekanda biraz takıldıktan sonra 3-4 ay önce hasbelkader'in kurduğu eski Seville birliğinde rol yapmam üzerine orada tekrardan birlik kurulduğunu öğrendim ve rol yapmak için IC beni oraya bırakmalarını istedim. Ardından araçtan iner inmezz ateş etme emoteu ve bummm...hayır tamam arkadaşlar 6-7 kişi discordlarda toplanıp lonca savaşı gibi birlik savaşları yapıyorsunuz fakat ben bu internete para veriyorum, elemanın biri gelip 3-4 ay sonra girdiğim oyunda sivil olmama rağmen göz göre göre sıkıyor. Karşı birliğin hoodunda falan da değilim, orada kübalı birliği de var. Sıradan bir sivil rolü yapıyor olamaz mıyım? Her siyahi karaktere sıkıyor musunuz?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.09.2020 18:58
@hapY Savunma yapın.

#2 - 13.09.2020 19:13
eville birliği ile anlaşmalı brawl, çatışma rolleri sergiliyoruz. Seville çok aktif bir yer değil ve karakterin de bir siyahi, onu oradan sanmam çok normal bir durum. Evet yaptığım hatalı bir davranış fakat seni orada gördükten sonra oyunu alta alıp hangi birlikten olduğuna bakmam biraz absürt ve ihlal olurdu. Orada takılan bir siyahisin birlikte olup olmaman beni çok ilgilendirmiyor ama gene de özür dilerim, hata yaptım. Dediğim gibi forumdan hangi birlikten olduğuna bakmam MG ve MİX olurdu bu yüzden yapmadım. Orada IC düşmanlarımı bekliyordum ve sen geldin. O anki onlardan olma ihtimalini ve adrenalinden dolayı oyunu alta alıp bakamayacağımdan dolayı ateş ettim. Savunmam bu kadar, iyi forumlar :) :)

#3 - 13.09.2020 19:42
Öncelikle selamlar, Seville birliğinin yetkili kadrosu tarafından bu laflarımı dile getiriyorum: Biz her hangi bir birlik ile anlaşmalı bir rolde değiliz, lütfen bu yalanlaşma olmasın, ardından Seville'de bir çete var ve bu çetede ki her kişiyi öldürme gibi bir yetkinizde yok! " Jamal Lewis " adlı arkadaş, balıkçının yanında düşürüldüğünü görüyorum ve balıkçı tarafı hatta bütün meslekler tarafı GBİ (Güvenli Bölge'ye) giriyor. Burada bizim adımızı kullanıp yalan yanlış şeyler olmasın lütfen. Şunu da eklemek istiyorum: Seville'de her bulunduğunuz zenciye sıkmanızı tavsiye etmiyoruz, çünkü çoğu adamın bilip bilmeden, isteyerek ya da istemeyerek bırakıyor.

İyi roller.

#4 - 13.09.2020 19:48
eville birliği ile anlaşmalı brawl, çatışma rolleri sergiliyoruz. Seville çok aktif bir yer değil ve karakterin de bir siyahi, onu oradan sanmam çok normal bir durum. Evet yaptığım hatalı bir davranış fakat seni orada gördükten sonra oyunu alta alıp hangi birlikten olduğuna bakmam biraz absürt ve ihlal olurdu. Orada takılan bir siyahisin birlikte olup olmaman beni çok ilgilendirmiyor ama gene de özür dilerim, hata yaptım. Dediğim gibi forumdan hangi birlikten olduğuna bakmam MG ve MİX olurdu bu yüzden yapmadım. Orada IC düşmanlarımı bekliyordum ve sen geldin. O anki onlardan olma ihtimalini ve adrenalinden dolayı oyunu alta alıp bakamayacağımdan dolayı ateş ettim. Savunmam bu kadar, iyi forumlar :) :)
Arkadaş özür dilediğine ve hatasını anladığına göre konu arşivlenebilir, şikayet geri çekildi. @breackner

#5 - 13.09.2020 19:55
K&A