Konu: [12.09.2020 - Moritz Stosch, Ferruccio Cucinella] DM, Retarded RP, Trolling  (Okunma sayısı 505 defa)

#10 - 13.09.2020 14:13
Videoda emote ihlalleri, revenge kill'ler dolu olmasına karşın benim gözüme sadece şu çarptı. DeVonte karakteri içeriden çıkarken chatloguna düşen son konuşmalar şunlar, bunlar Kareem karakterinin RK yaptığını kanıtlar nitelikte ama bunu konuşmuyorum bile.

En son bu konuşmalar oluyor ve DeVonte dışarı çıkıyor, bir süre bekledikten sonra bir anda içeri giriyor. Bu sefer adımlarının bir kısmını ALT'a basarak atmıyor, hızlı da gidiyor. DeVonte içeriden çıkarken dans eden Ferruccio bu sefer içerde yürüyor. Senin hazırladığın emote ise Ferruccio'nun kolundan tutar. Senin nerden haberin oldu da girip ilk yaptığın şey chatlogda bir şey yokken bu emoteyi hazırlamak oldu, orasını çok merak ettim. Kötü kokular alıyorum. @echo  Birlik kural ihlali bariz ortadayken bir de üstüne metagaming, bilemedim. Sadece şüphe, kimseyi suçlamıyorum.

Bu olanlar DM1 videosunda oluyor.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 15:51 Emrann »

#11 - 16.09.2020 06:03
Merhaba,

Öncelikle tutma emoteları için ekran görüntüsünden yola çıkalım:

1. Burada hiçbir sorun yok. Karakterinizi rahatlıkla tutabilecek bir pozisyon:
Spoiler: GösterGizle

2. Olağan, gerçek bir gece kulübü fotoğrafı:
Spoiler: GösterGizle

Gördüğünüz gibi bu tarz alanlar dar olur. Yani, birinci ekran görüntüsündeki gibi DeVonte karakterinin sizin karakterinizi o anda tutması beklenirdi. Ki bu karakter bir bodyguard karakteri, IC bu iş üzerine profosyonel olması gerekir. Bu durumda da o ekran görüntüsüne bakarsak karakterini rahatlıkla tutabilir. Ayrıca "Karakterim hareket ediyordu." demişsiniz fakat burada Sürekli Roleplay var. Akan chatlogu takip etmeniz gerekirdi; hata sizin.

Bunun için sadece uyaracağım, daha dikkatli olun.

Bunlardın ardından karşı tarafın sizden üstün olmasına rağmen Fear RP gerçekleştirmeyip saldırma rolünüz var. Bu sizce normal bir durum, bence realistik değil. Bu durumda Fear RP gerçekleştirmeliydiniz.

"Ferruccio bir şeyler yapmak istedi. Sizin her zaman yaptığınız, bazı kuralları ihlal ederek de yaptığınız, açılan gece kulüplerini sabotaj etme, müşterileri kendine çekme taktiğini bu sefer sizin üzerinizde denemek istedi."

"Bir iftira da olsa, IC yalan da olsa, yanlış anlaşılma da olsa Ferruccio'nun ve Rothstein gece kulübündeki insanların sabotaj olarak nitelendirdiği bu durumun intikamıydı açıkçası rolün özeti."

Bir intikam rolü nasıl yalnızca bir karakter ile ve korkusuzca yapılabiliyor? (Sonradan dahil olanlar haricinde) Gerçek şartlarda bunu karşı taraftan onca kişinin arasında yapsaydınız anında pert durumuna getirilirdiniz zaten. SAMP fiziğince bu mümkün olmamış. Bu rolü oldukça anlamsız buluyorum. Yanında bir arkadaşın var fakat sonradan dahil oluyor, ondan dolayı değinmedim.

Ferruccio Cucinella karakteri Retarded RP ve Fear RP kuralları kapsamında işlem görecek. Tekrar bu tarz roller gerçekleştirmeyin.

"moruk shade super mekan ya" Bu cümle de anlam dışı.

@Ulfric için sorun yok. Ayrıca karşı kişilerin ihlalleri için ayrı şikayet oluşturmalısınız.
« Son Düzenleme: 16.09.2020 06:04 Heavenly »