Ben kendi düşüncemi belirttim, siz kendi düşüncenizi belirtmişsiniz. O halde karşınızda ki insanı "bu mal zaten anlamıyor yada anlamamış" diyerek açtığınız argenin arkasına sığınarak tabiri caizse aptala anlatır gibi anlatmanızı veya yazmanızı doğru bulmuyorum.
Ne yani goygoya vurup paramızı elimizden alıyolaaaar, parama dokunmaa! diye hashtag falan mı yazmalıydım buraya anlamıyorum?
2 3 kişi belki daha fazla kişi toplanıp bu argeyi planlamış fikir alışverişinde bulunmuş olabilirsiniz ama sunucudaki diğer oyuncuları da hesaba katmanızı öneririm. İnsanın olduğu her yerde karşıt fikirler olur düşünceler ve zıtlaşmalar olur ki olabilir de.
Yazdıklarınızı da okuyorum, yani olabilir de olmayabilir de fakat oyuna yeni başlayan birisi 400 dolar ile başlıyodu 40 dolar ile başlayıp ehliyet telefon vs alması biraz zorlaşacaktır.
20 yazmışım 40 diye düzeltildi.
Kimseye hakaret ettiğimiz yok. Fakat yazıyı okumadığınızı ya da anlamadığınızı yine anlayabiliyorum. Bazı araç ve evler hariç her şey onda bir oranında azaltılacak dediğimiz zaman buna telefon da ehliyet de girer. Düşünceniz için teşekkür ederim.
En fakiri de aynı durumda kalacak en zengini de. Kimsenin bir kaybı yok. Onda bir demek herkes için onda bir demek. Hala fakir oyuncuları düşünün demenize anlam da veremiyorum. Ben de fakirim 50K param bile yok henüz, sürekli harcadım. Bu sistem vuracak olsa en çok beni vururdu. Yukarıdaki ARGE, Manifesto ve çeşitli oyuncuların bahsettiği konu dışında, roleplaye uygun, hazırlanmış kusursuz bir ARGEdir. Bir hata görüyorsanız söyleyin. Fakat söylediğiniz hata lütfen ilk bahsettiğiniz yanlış anlama durumları gibi olmasın.
Ayrıca genel için konuşuyorum. Eğer anlaşılmayan bir şey varsa bana özel mesaj atabilir. Saatlerce bu sistemin hiçbir oyuncuyu fakirleştirmeyeceğini aksine yalnızca oyunda gözüken yüksek para miktarını azaltacağını, her şeyin de buna denk olarak azalacağını anlatabilirim. Hiç yorum yapmamak anlamadan yorum yapmaktan iyidir.