Anket

Paranızdan bir sıfır eksilmesini ister misiniz?

Evet
38 (35.5%)
Hayır
69 (64.5%)

Toplam Oy Verenler: 107

Konu: Paradan Bir Sıfır Atalım!  (Okunma sayısı 2082 defa)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 12.09.2020 21:13
Oyunu eğlence amaçlı oynadığımız için fazla realistlik oyuncuları bunaltabilir, buranın bir oyun platformu olduğunu unutmayalım, burası gerçek hayat değil, eğlenmemiz için oluşturulmuş bir yer fazla abartmaya gerek yok, örneğin bir adamın polisten kaçıp 1 ay hapis yattığını düşünün, veya bir adamın bir oyundaki arabayı almak için aylarca çalıştığını düşünün, bence çok ciddi bir sorun oluşur, şuan sistem gayet güzel ilerliyor bence böyle bir şeye şimdide, ileride de gerek yok...

DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 12.09.2020 21:15
Oyunu eğlence amaçlı oynadığımız için fazla realistlik oyuncuları bunaltabilir, buranın bir oyun platformu olduğunu unutmayalım, burası gerçek hayat değil, eğlenmemiz için oluşturulmuş bir yer fazla abartmaya gerek yok, örneğin bir adamın polisten kaçıp 1 ay hapis yattığını düşünün, veya bir adamın bir oyundaki arabayı almak için aylarca çalıştığını düşünün, bence çok ciddi bir sorun oluşur, şuan sistem gayet güzel ilerliyor bence böyle bir şeye şimdide, ileride de gerek yok...

DESTEKLEMİYORUM

AR-GE çok güzel hazırlanmış ve sunulmuş fakat desteklemiyorum. Ekonomi daha da zorlaşırsa insanların para kazanması için çok çalışması gerekecek/fazla emek göstermesi gerekecek.Malum herkesin hedefleri yüksekte olur hem araç için geçerli hem de ev. Genel olarak düşünürsek bu mümkün olabilir ama insanların üstünde bir sorun yaratır. Oyundan soğumaya/sıkılmaya veya bu zamana yaptıklarından sanki boşa çıkarmışcasına algı oluşur ve fazla yankı getirir. Şuanki sistemi bozmaya bence gerek yok diye düşünüyorum. Zaten ek ek güncellemeler de ufak ufak değişikliğe gidiliyor.

Oynadığımız şeyin bir oyun olduğunu ve amacının eğlenmek olduğunu düşünürsek, hiç kimsenin sanal bir dünyada araba veya ev almak için gerçek hayatından günlerini, aylarını harcayıp para kasmaya uğraşacağını düşünmüyorum.

Sunucunun ilk açılışında böyle bir şey olsaydı desteklerdim ancak düzenin oturmuş olduğu, bulunduğumuz aşamada böyle bir şeyi desteklemiyorum.

Düşüncelere katılıyorum, AR-GE'i desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 12.09.2020 21:19

DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 12.09.2020 21:52
Gerçekçi olur mu? Evet olur. Ama oyun, eğlence ve kurgu bir anda kaybolabilir. Kimsenin aylarca, belki bir yıl uğraşıp sadece oyunda bir ev almaya çalışmak isteyeceğini açıkçası düşünmüyorum..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 12.09.2020 22:40
Kesinlikle desteklemiyorum şu anki sistemde bile arabalar çok pahalı geliyor. Bir de aylarca uğraşıp tek alabildiğim araba clover olursa oyunun hiç zevki kalmaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 12.09.2020 23:05
Kesinlikle desteklemiyorum şu anki sistemde bile arabalar çok pahalı geliyor. Bir de aylarca uğraşıp tek alabildiğim araba clover olursa oyunun hiç zevki kalmaz.

Şahsi fikrim, bu düşünceye karşı çıkıyorum. Herkes Elegy'ye Infernus'a Bullet'e binecek diye bir şart yok. Herkes en lüks şekilde rol yapacak diye bir şey yok. Her ne kadar oyun oynasak da roleplay sunucusundayız ve olabildiğince gerçek hayata yakın bir şekilde rolümüzü yapmaya çalışıyoruz. Bir süre sonra iş freeroama bile kaymaya başlıyor. Gerçekçi düşünürsen insanlar, değil aylar yıllarca çalışıp aldığı araba fiat uno olabiliyor.

Buna ek olarak yapılan ar-ge para kazanmayı zorlaştırıyor gibi bir algı oluşmuş nedense. Yapılan tek şey para miktarını dengelemek, uçuk sayıları düşük miktara indirgemek. Zamanındaki, YTL'ye geçiş gibi. Bir milyona su almaktan, bir liraya su almaya geçmek gibi bir şey. Sadece kapitalist düzene uygun olarak ultra lüks araçların -doğal olarak- alımı zorlaşacak. Herkesin fikrine saygı duyuyorum tabii ki fakat herkes en iyisine sahip olmalı algısının da yanlış olduğunu düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok