Konu: İllegal birliklerin polisi bazı durumlarda arayabilmesi  (Okunma sayısı 633 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 06.09.2020 00:42
Tek taraflı bakmamak gerek. Her iki tarafta emek veriyor; (radyo yayınları, normal reklamlar) vb. vb. işin içinde bu kadar para dönüyor ve sonrasında bir oluşum kendi mekânının daha fazla dolması için gelip oradaki ortamı sabote ediyor/bozmaya çalışıyor. Bu açık ve net; Etkinlik Baltalamaktır. Böyle bir şeye asla izin verilmemeli. O mekânın sahibinide düşünmek gerek. Satın almak, dekor parası, DJ, barmen/barmaid bunların hepsi ayrı dert. Bazı mekân sahipleri, daha fazla dolması için yüksek ödüllü yarışmalar dahi düzenliyor. Bunun hiçbir şekilde bozulmaması/sabote edilmemesi gerek. IC olarak anlaşıp, saatleri değiştirmek varken o ortamı bozmak doğru bir seçim olmayacaktır.

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 06.09.2020 00:48
Neden capslock açma gereği duyuyorsun anlayamadım. Burada tek taraflı düşünüyorsun, o kadar saat uğraşılan bir ortamı baltalayıp bundan keyif alıyorsun, kendin söylediğin gibi.

Empati kurabilme yetisine sahip olsaydın inan böyle düşünmezdin.

Kankacım, OOC karakterimin rolünü yapmıyorum. Brandon adlı karakterin de empati yapmasını gerektirecek bir durum ortada yok. Sevmediği insanların partisini baltalıyor, müşterilerin kendi mekanları olan Shade'e gitmelerini sağlıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 06.09.2020 00:48
Oyun Kuralları > 24 @Trapper

Alıntı
24-) GÜVENLİ LEGAL ROL ORTAMLARI

Sunucunun bütününe hitap eden parti, düğün, gece kulübü açılışı, restaurant açılışı gibi kalabalık ortamları baltalayacak silahlı saldırı, brawl gibi roller bu rol alanlarında gerçekleşemez. Rolü gerçekleştirebilmek adına organizatör ve yönetimden izin alınması gerekmektedir. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.

Aynı yere varıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 06.09.2020 00:51
Tek taraflı bakmamak gerek. Her iki tarafta emek veriyor; (radyo yayınları, normal reklamlar) vb. vb. işin içinde bu kadar para dönüyor ve sonrasında bir oluşum kendi mekânının daha fazla dolması için gelip oradaki ortamı sabote ediyor/bozmaya çalışıyor. Bu açık ve net; Etkinlik Baltalamaktır. Böyle bir şeye asla izin verilmemeli. O mekânın sahibinide düşünmek gerek. Satın almak, dekor parası, DJ, barmen/barmaid bunların hepsi ayrı dert. Bazı mekân sahipleri, daha fazla dolması için yüksek ödüllü yarışmalar dahi düzenliyor. Bunun hiçbir şekilde bozulmaması/sabote edilmemesi gerek. IC olarak anlaşıp, saatleri değiştirmek varken o ortamı bozmak doğru bir seçim olmayacaktır.

Desteklemiyorum.

OOC adamın emeğine üzüldüğüm için, IC harekete geçmeyeyim mi? Bu durum IC karakterimin hiç umurunda değil, hatta ve hatta bundan keyif alıyor. Mekan sahibinin ne hissettiği açıkçası umurumda değil. Sadece rolümü yapıyorum. BİR KARAKTER CANLANDIRIYORUM.
içimi dökmüş
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 06.09.2020 00:51
Spoiler: GösterGizle

çok garip olaylar dönüyor harbi,sadece kendi fikrini arge sabote amacı olmadan paylaşsan olmazmıydı ki?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 06.09.2020 00:54
Böyle ince eleyip sık dokuduğumuz, saatlerce planını yaptığımız bu güzel rolden ilk OOC cezamı yemek açıkçası oyuna olan hevesimi kırdı. Kalabalık bir oluşumuz ve oluşumun yüksek rütbelilerinden biri olarak oluşumuma rol çıkarmayı kendime borç biliyorum. Illegal bir karakterim var, polisi arayıp sığınma gibi bir durum yok. Benim o kuraldan anladığım buydu, yönetici arkadaşlarla iletişime geçtiğimizde; bana,illegal bir karakterin illegal bir ihbar vermesinin yasak olduğunu söylediler. Kurallarda bu yazıyorsayapacak bir şey yok, OOC ceza aldım diye kinlenecek bir kişiliğe sahip değilim. Umarım açılan AR-GE
kabul olur.
Yaptığımız rollerin sslerini bırakıyorum buraya, okumak isteyen varsa bakabilir.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 06.09.2020 01:05

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 06.09.2020 01:05
Anlık sinirle yanlış bir şey yazdıysam öncelikle kendi adıma özür dilerim, her insan hata yapar bildiğiniz gibi. sadece ilk başta verilen örneğe biraz sinirlendiğim için böyle bir yorum yapmak istedim. Hiçbir şekilde açılan öneriyi tartışmaya çevirme gibi bir hedefim yok, yanlış anlaşılmasın.

Ayrıca Vice/Support kimliğimle samp ile alakalı Public-Discord sunucularında hiçbir şekilde bulunmuyorum, hakkımda bir şikayeti olan varsa Ticket üzerinden kanıtlarla beraber oluşturabilir, arada davet atılırsa girip bakar çıkarım orası ayrı. Teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 06.09.2020 01:06
Bazı noktalarda haklı olabilirsiniz lakin, bu bir oyun ve dengeyi korumak için her oyunda olduğu gibi bazı kurallar eklememiz gerekiyor. İşin gerçekçilik boyutunu düşünürsek, çok ama çok güzel roller katabilir fakat biraz daha geniş açı ile bakmak gerekiyor.

Kuralı direkt olarak güncellemek yerine, ki şu anda zaten böyle işliyor. Bu tarz durumlarda öncelikli olarak FM yetkililerine (balvenie, breackner, thorin) eğer ulaşamazsanız Genel Yetkili ve üzerine ulaşarak izin almayı deneyebilirsiniz. Duruma göre izin verilir/verilmez, ceza gibi tatsız bir olay ile rol sonlanmaz en azından.

Tartışma çıkmaması adına konuyu erken sonuçlandırdım. Her iki tarafta kötü niyetli bir şekilde yorum yapmıyor, değinilen noktalar yerinde olmuş ama söylediğim gibi işin OOC tarafı da var. Özetle bu tarz durumlarda yönetimden izin alarak hareket edebilirsiniz. Ki şayet daha iki gün önce Kasparov mekanına bu tarz bir rol düzenlendi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok