Yahudiler Rothstein çatısı altında toplanıyor!Realistik bir şekilde ilermeyi ekip olarak seviyoruz, yani bundan kastım illegal kafa ile rol yapmayacağız, kesinlikle kafası direkt illegale çalışan karakterler canlandırmak yerine normal bir vatandaş gibi rol yapacağız, elbette illegal rollerimiz arka planda ilerleyecek fakat sokakta sürten Mob rollerinden kaçınacağız. Rothstein Group adı altında bir şirket oluşturduk bu şirket altında "Mason Motors, ViceBet bürosu, Jewish Boxing Club, Rothstein Pub" gibi bir çok işletme ile rollerimize bomba bir şekilde giriş sağlayacağız, sağladık Uzun süre illegal rollerden kaçınıp şehri iyi tanımak istiyoruz, önceden söylediğim gibi bizi sıfırdan başlayan bir ekip olarak görebilirsiniz ki şu süreç içersinde halen planlarımızı oturtmaya çalışıyoruz. Ooc alımlarımızı kısa süreliğine aktif tutacağız bu şehire yeni gelen
Yahudi grubuna katılmak istiyorsanız bana PM göndermeniz yeterli, herkese iyi oyunlar! Bunun dışında Oğulcanko’nun da aramıza katılması ile birlikte Wahkan ailesini role dökme düşüncesindeyiz, ooc alımlar için bana ulaşınız.