Realistik düşünmek gerekiyor bazen kankkaaa, neden düşünmüyorsun? Zararına değil yararına bir şey. xd
İşte, bi olay yaşadığında hemen silahına davranmak yerine hood basmak yerine kırk haramiler gibi dalmak adam almak çıkmak kaçırmak vs vs yerine kısaca agresif rol yerine sorun neyse çözmek için liderler yada sorunu yaşayan taraflar bir araya gelerek konuşabilir ve sorunu çözer. Valachi masaları neden her savaş sonucunda yada öncesinde toplanıyor bir düşünmek lazım, iki üç taraf savaşa giriyor kaybeden taraf hem savaşı kaybediyo hem Valachi'ye yüklü miktarda para ve saygınlık kaybediyor. Üretilebilen silahlar arasında ki en etkili silah Shotgun olduğunu hepimiz biliyoruz savaşa girmek yerine bir sorun yaşayınca Drive atıp "Ooooo, kanka adamların anasını s*ktik!" "Bize bulaşmak neymiş gördüler!" demek mi sağlıklı bir rol olur?
Aşağıda anlattığım olay, birkaç ay öncesine ait, Shotgun ile Drive atsaydım hepsine teker teker tek yaptığım DM olurdu ve oyuncu şikayetlerinde vakit öldürmekten dolayı rol yapamazdım, değil mi?
Bir karakter için 70 tane eli silahlı karakteri karşısına alan birisini tanıyorum ve o 1 kişi benim karakterim. Gerekli olan yerlerde silahı herkes kullanır peynir ekmek dağıtır gibi millet Drive'a kalkışsa sunucu da DM'den geçilmez, dm atıyorsun yapıyosun uçtun kaçtın demiyorum, bir ihtimal dahilinde eklenebilir ama ben eklenmemesini isterim bunu da goygoya vurarak belirttim ki sende o şekilde karşılık verdin, yani bir sorun yok