Konu: Shotgun ile drive-by  (Okunma sayısı 2509 defa)

#80 - 09.09.2020 14:13
Destekliyorum, realistik bir düşünce.

Ek Not: Yorumlarını okurken beni kanser ettiler, inceleyecek yetkili gerekeni yapar umarım. AR-GE'likten çıkmış, dalga, trolle girmiş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 09.09.2020 14:15
Uzi, colt gibi silahların hiç bir değeri kalmaz. Sunucuda kullanılan silah türü 2ye düşecek, shotgun ve deagle. Bunun yanı sıra camdan çıkıp, giden arabada sarkarak pompalı gibi seken bir silahla ateş etmeyi de gerçekçi bulmuyorum. En önemlisi SAMP fiziklerinde tek tek sıkan silahlar ile drive by attığında fazla hızlı vuruyor ve hasarıda yüksek oluyor. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 09.09.2020 14:16
Uzi, colt gibi silahların hiç bir değeri kalmaz. Sunucuda kullanılan silah türü 2ye düşecek, shotgun ve deagle. Bunun yanı sıra camdan çıkıp, giden arabada sarkarak pompalı gibi seken bir silahla ateş etmeyi de gerçekçi bulmuyorum. En önemlisi SAMP fiziklerinde tek tek sıkan silahlar ile drive by attığında fazla hızlı vuruyor ve hasarıda yüksek oluyor. Desteklemiyorum.

Arkadaşım, adam videosunu atmış neyi realistik bulmuyorsun?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 09.09.2020 14:17

Öncelikle arkadaşın değilim, burası insanların görüşlerini paylaşabileceği yer. Hoşunuza gitmeyen her fikiri alıntılayarak sallamayın artık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 09.09.2020 14:18

Öncelikle arkadaşın değilim, burası insanların görüşlerini paylaşabileceği yer. Hoşunuza gitmeyen her fikiri alıntılayarak sallamayın artık.

Arkadaşım olmadığına pek üzüldüğümü söyleyemem fakat görüşünü paylaşmadın, realistik olmadığını söyledin. Ben ise bunun realistik olduğunu iddaa ettim**. Kininiz ile yaşamayın artık, teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#85 - 09.09.2020 14:43
Yorumları okuyayım dedim de yok yok yine desteklemiyorum. Birliği olmasa bile 3 4 kişi yada en az 2 kişi illegal rol yapan karakterler var biri arabayı kullansa diğeri de Shotgun ile Drive'a kalkışır. Hood onaylı bir birlik olsa bile suistimal edilme durumu olacaktır. Önüne geçmek için sürekli şikayetlerde uğraşılmaktansa eklenmemesi tarafındayım tekrardan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 09.09.2020 14:46
Yorumları okuyayım dedim de yok yok yine desteklemiyorum. Birliği olmasa bile 3 4 kişi yada en az 2 kişi illegal rol yapan karakterler var biri arabayı kullansa diğeri de Shotgun ile Drive'a kalkışır. Hood onaylı bir birlik olsa bile suistimal edilme durumu olacaktır. Önüne geçmek için sürekli şikayetlerde uğraşılmaktansa eklenmemesi tarafındayım tekrardan.
Herkesin bir tarzı var be naaapcaz? ''Gerçek hayat roleplay'', gerçek hayatta drive-by atılıyor, ona naaapcaz? Gerçekten sıkıldım, realistik bir düşünce o kadar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 09.09.2020 14:55
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#88 - 09.09.2020 15:11
Herkesin bir tarzı var be naaapcaz? ''Gerçek hayat roleplay'', gerçek hayatta drive-by atılıyor, ona naaapcaz? Gerçekten sıkıldım, realistik bir düşünce o kadar.
Şimdi arabayı çalıştırdım geldim yorum için Kartalın bagaja binip Drive'a kalkıyorum, olcak mı dersin? Her gün Drive atmadan yapamam, sonuçta Herkesin bir tarzı var be naaapcaz?
Spoiler: GösterGizle
T   A   M   A   M
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#89 - 09.09.2020 15:14
Olcak tabi, niye olmasın? : D He sen drive-by'ı bagajda atabiliyorsan SAMP'ta seninle bu konuyu bile tartışmak istemem.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok