Açıkcası gülünç bir durum, buralara kadar gelmişim, o kadar emeğim var hile açıp size saldırmak gerçekten gülünç bir durum. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığım için nasıl bir savunma yapacağımı net olarak kestiremiyorum. Fakat savunmamı farklı bir dm sunucunda video çekerek size açıklayabilirim. Anormal gözüken tek şey hızlı bir şekilde dönüp sana sıkmam, bunun açıklamasını da video ile yapacağım.
Not: Orda Aim Danny'e kaymıyor, dikkatli bir şekilde bakarsanız yere bakarak dönüyorum. Aim Danny'in üzerinden geçip gidiyor. Gelse bile Aim'in Danny'de sabitlenip kalması gerekir, kurtarmak için aimi bırakmam gerekiyor sanırım. Bu da bana epey zaman kaybettirir, fakat ben size direkt dönüyorum. Sadece ani refleks ile çok hızlı dönüyorum bu kadar.
Hile açıp bize saldırman gülünç durum, haklısın.
Anormal gözüken tek şey hızla bana dönüp sıkman değil, anormal gözüken bir sürü şey var.
8 mermide 8 yapman, arabanın arkasından bile Charles karakterinin hizasına sıkman, videoda 0.03'te bu belli oluyor.
Seni vurmama rağmen stun yememen ki bu
antistun kullandığını gösteriyor.
0.16'daki vuruşun, gifini atacağım. Hala savunma yapıyorsun, bildiğin bir şeyi sana anlatmıyorum. Gifi atacaksam yönetici görsün diye, emin ol.
Video ile açıklamana gerek yok, ortada bi video var zaten. Ayrıca aimin Danny'e sabitlendiğini, kurtarmak için aimi bırakman gerektiğini ve bunun sana epey zaman kaybettireceğini biliyorsun. Bu da gözümden kaçmadı.
Aim Danny'e kayıyor demedim farkettiysen, videoyu üç tane ad'ciye izlettim. İlk olarak aynı vuruşları yapabileceklerini söylediler, sonra onlara senin crosshairinin
ilk olarak Danny'e baktığını söyledim. Sen bana direkt olarak sağ tık almadın, sağ tıkı Danny'e doğru alıp bana döndün. Videoda gözüküyor zaten. Aniden dönüp bana ateş edip üstüne sıktığın iki kurşunu da tutturman, neyse neden açıklama yapıyorum ki. Hile olduğunu biliyorsun. Kabul etmemişsin, şimdi çıkıp haklısın hileymişim mi diyeceksin.