Dostum birlik liderlerimizden olan Denver'e saldırmışsınız tabii ki karşılık vereceğiz
Vermeyelim mi? Bunun dahasıda var sadece bunu yaptığınız için gelmedik aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız ortada zaten. DM falan yok durduk yere gelip bir anda sıkmışız gibi algı yaratma lütfen.
Arkadaşlar, "aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız da var zaten" demeniz cidden sağlıklı değil. Birlik üyelerinin ve birlik üyelerimin münakaşası sonucu düşmanlık veya o tarz bir şey olamaz zaten. Burayı diğer roleplay platformlarıyla karıştırıyorsun. Birisi gelip sana yolda küfür etti diye veya yumruklu kavga oldu diye çeteler arası büyük savaşlar başlatmanızın neresi realistik? Bunu bi kafanızdan geçirmenizi istiyorum belki anladığım dilden konuşan birileri vardır aranızda. Düşmanlık falan bulunmuyor, ayriyetten kanıtlarınız da yok zaten. O YÜZDEN konu tartışmaya kapalı. Eğer çok düşmanlık edinmek istiyorsanız saçma sapan farklı platformlarda "/do" kanalından düşmanlık izni alıp TEAM DEATHMATCH hesabı takılırsınız, öptüm
Bu arada şikayetle alakan olmadığı için yanıt vermek istemedim ama olayı çete savaşına çevirmişsin. Aramızda IC husumet olan Craig'i kaçırdık, DM veya çete savaşı gibi bir isteğimiz olsaydı direk seni yani liderini kaçırırdık. İlk defa DM'den şikayet yiyoruz, bize böyle yaklaşman yanlış. Craig'le olan kişisel husumetimizi onu kaçırarak kapattık sadece, olayı birlikler arası savaşa çevirmedik. Craig'le düşmanlığımız bulunuyor, sürekli El Corona'ya brawl rolüyle basan bir karakter, attığım SS'te de Edgar eziyor fakat chatte " SELAM İBNE " yazıyor. Orası El Corona ve orada bunu diyebileceği başka birisi yok. Onu söyleyip üç kişi brawl giriştiler, timestamp'i incelersen o rol esnasında söylediği bir şey.. Dediğim gibi Craig'le kişisel bir husumet. Şahide eklenmemişsin, yaptığım hiç bir roldede bulunmadın. Daha fazla yorum atıp olayı birlikler arası savaş algısına çevirmemeni rica ediyorum senden.