Konu: [01.09.2020 - Arkell_Tone ve Alexdanro_Tone] Non-RP  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2020 21:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkell Tone @Efkan ve Alexandro Tone @kralbabaalp12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ashley Burrington @SincUp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Geniş zaman.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kaç gün önce bir şikayet açmıştım, NC içi süre veriyoruz diyerek "CK olmuş karakterlerle rol yapan" kullanıcılara süre tanıdınız. Bugün yine aynı durum yaşandı. Onlara tanıdığınız süreyi istismar ederek tekrar CK'lı karakterterle rol yaptılar. CK olduklarından, şikayet açmama kadar zaten 11 gün geçmişti. Hala neyin süresini tanıyorsunuz anlamıyorum... Verilen sürenin sonucuna bakın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bir kaç gün önce açtığım şikayet.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmaları gerek.

« Son Düzenleme: 01.09.2020 21:15 Quiqween »

#1 - 01.09.2020 21:20
Nc atıyorum.

#2 - 01.09.2020 21:25
Verilen süre içerisinde zaten NC atacaktık gerek ailesel sebepler gerek sunucunun bakıma girmesi bu işlemi biraz geciktirdi lakin CK olan karakterlerimle role girmedim.

#3 - 01.09.2020 21:27
Kendisi dostluk yapıp açtgım zama kapat kanka gerke yok bilmem ne biliyorsjn beni birbirimize niye şikaywt açalım diyip bize sormadan şikayet açmasıda bi hayli ilginç oyun için gerek yok bu kadar (:

#4 - 01.09.2020 23:29
Verilen süre içerisinde zaten NC atacaktık gerek ailesel sebepler gerek sunucunun bakıma girmesi bu işlemi biraz geciktirdi lakin CK olan karakterlerimle role girmedim.

Sanırım 13 günden fazla oldu. Bu sürede NC atılabilirdi. Sorunlarım vardı atamadım diyorsun, tabii ki bunlar olabilir bir şey diyemiyeceğim. Fakat CK'lı karakterlerle role girdiğinizi SS'lerle ispatladım. Bunu inkar etmenin bir anlamı yok. Buyrun: https://www.upload.ee/image/12216794/sa-mp-090.png

Kendisi dostluk yapıp açtgım zama kapat kanka gerke yok bilmem ne biliyorsjn beni birbirimize niye şikaywt açalım diyip bize sormadan şikayet açmasıda bi hayli ilginç oyun için gerek yok bu kadar (:

Bahsettiğin şikayet bana değil, admine açılmıştı. Benim bir alakam yoktu, yine de kaldır gerek yok dedim. Bunu kaldırmamak senin elindeydi, sadece tavsiye verdim. Ayrıca size PM atarak sordum, cevap vermediniz. Bu yaptığınız yasak olduğu için şikayet açtım.

Admin bekleniyor.

#5 - 02.09.2020 22:39
İki arkadaşın da CK'lı olmalarına rağmen role girmelerine şahidim, zaten attığım pm'e "Yok knk." cevabını verdikten hemen sonra. "Role girdik 2 gün önce." gibi bir pm'i de bulunuyor, ss'i maalesef yok. Şikayete şahitliğimi onaylıyorum. Hatta şahısların role uymadıklarını Juan karakterini oynayan arkadaşa bizzat ben bildirdim.

#6 - 04.09.2020 16:19
Merhaba, incelendi.

Neye ve neden süre tanıdığımızı, hangi kararı ne şekilde almayı uygun gördüğümüz tamamen yönetimsel durumlar ve sizinle ilgilenip en adaletli ortamı sağlamaya çalışan kişilere yanlış bir tavırla sitem etmeniz doğru değil. Aynı şekilde, maksimum objektiflikle neden süre tanındığı ilgili şikayet konusunda uzun uzadıya yazılıyken bunu yapmanız şaşırtıcı.

Arkell_Tone ve Alexandro_Tone karakterlerine açılan bu şikayetin üzerinden üç gün geçmesine ve hala isim değiştirmedikleri, CK'lı karakterlerle uyarılara rağmen rol yapmaya devam ettikleri için yasaklama işlemi uygulanacak, iyi forumlar.