Konu: Rollere ve ss'lere özen gösterilmemesi  (Okunma sayısı 695 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 27.08.2020 08:18
Boş duyar yapmanın anlamı yok. Kötüye kötü denir, bunu söylemediğin sürece kötü kalmaya devam edecektir. Derdiniz bu mu vs. diyenleri hiç anlamıyorum. Burası role play platformu forumunun genel sohbet bölümü, nasıl başlıklar açılmasını bekliyordunuz? Yorum yapmış olmak için yapmak yerine fikirlerinizi belirtseniz, bu başlığın altındaki mesajları okuyan insanlarda kendi fikirlerini şekillendirebilir ve böylelikle bu konuya gerek kalmaz. Bariz bir şekilde sa-mp platformunda on kişiden sekizi yaptığı rollere ve paylaştığı ekran görüntülerine özen göstermiyor. Sa-mp platformunda role play yapan bir oyuncu da elbette bunun hakkında başlık açar; fikrini belirtir, mesajını paylaşır ve cevap bekler. Bunu idrak edebilen oyuncuların mesajlarını okumak için günde iki üç sefer giriyorum foruma ama ortada bir mesaj/cevap yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Raw

*
v2 Oyuncusu
#21 - 27.08.2020 19:37
Tamamen estetik bir olay, kötü zaten kendini gayet belli ediyor, keza iyi de öyle. Forumda çok karşılaştığım bir olay, can sıkıcı. Fakat elden bir şey gelmez, kendi dalgamıza bakıcaz.
"Ne haber" yazmak slang konuşmaya alışkın ghetto bireyler için saçma, bunun yerine N'aber diyebilirsiniz en azından. Benzer örnekler: Amınakoyim', N'aptın?, Anlıyo'n mu?, Duruyo', Bi'...
Bana kalırsa bu da tamamen amatörce,(bkz suwoo, cuzz, bloo) o yüzden kervan yürüsün.
« Son Düzenleme: 27.08.2020 19:39 Raw »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 27.08.2020 19:48
Rolleri geçtim; madem ssleri beğenmiyorsunuz, siz ss editinde iyisiniz, ss editleme hakkında eğitici video(lar) hazırlayabilirsiniz. Şahsen ben de sslerimi pek beğenmiyorum ancak elimden bu kadarı geliyor, ben de isterim ki sslerim güzel olsun. CS6 ile ss editliyorum, evet ancak dediğim gibi iyi değilim, eğitici video(lar) gerçekten çok iyi olurdu. Öyle insanların ssini ismi ile alıp "kötü" olarak nitelendirmek etik değil.
« Son Düzenleme: 27.08.2020 19:51 Momentum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 27.08.2020 19:59
ss almayı çokça unutuyorum. dolayısıyla kendimi de ss'e özen göstermeyen tayfaya ekleyebilirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 28.08.2020 09:00
Bunu size bir kaç gün önce de Discord üzerinden belirtmiştim yine belirteyim, SAMP'da SS olayı çoğunlukla kişinin tercihine kalmış bir şey. Ben mesela sslerimi film tarzında editliyorum ve hoşuma gidiyor benim gözüme daha güzel gözüküyor. Başkası kalkıp neden böyle yapıyorsun derse de umursamam açıkcası. SS insanların karakterleri ile yaptığı rollerine dair geride bıraktığı anılarıdır. İsteyen istediği gibi editleyebilir diye düşünüyorum. Çok kafaya takılmamalı kişinin rol kalitesi önemli, ss ile kaliteni bir yere kadar belirlersin. İstersen dünyanın en iyi CC kullanan insanı ol rollerinde karşı tarafa "Bu adam harbiden rolünü iyi yapıyor." dedirtemiyorsan iki üç modifikasyon fotoğrafına chatlog atarak SS atmaya devam da etsen yine aynı şey. Rolümüze bakalım bu konuyu boşverelim. İyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 01.09.2020 01:20
Bunu bir sanat olarak düşünmeye gerek yok. Çok usta olmayıp da kendi çapında bir şeyler yapmak isteyen insan çok. Yavaş yavaş gelişecek.
Katıldığım bir düşünce tarzı ama şöyle bir şey var. Kendi tanıtımını sadece rolsüz, chatin olmadığı sslerle doldurup sayfa kastıktan sonra başkalarının tanıtımına laf atana ne denir, bilmiyorum. Adam kendini geliştirmeye çalışmıyor, üstüne başkalarının yaptığı işe laf ediyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 01.09.2020 01:39
Kimse anasının karnından fotosop öğrenmiş şekilde doğmuyor, öğrenmesine de gerek yok. Rolde ve basit sslerde kendini net bir şekilde ifade edebiliyorsa kafi.. Düne kadar hepimiz F8 basıp ss atan adamlardık. Fotosopta iki efekt öğrenildi diye bu konuda böylesine duyar kasmanin bi anlami yok bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 01.09.2020 01:57
Öncelik olarak LSRP+ ile başladım, ardından arkadaşlarımın benle epey dalga geçmesi ve yol göstermeleriyle beraber CS6'ya geçtim. Şu an yaptıklarım tabii ki çok çok iyi değil ama, "Hımh, güzelmiş." diyip geçilebilecek şeyler. Bakış açısı olarak CS6>LSRP olarak bakıyordum ama @idcwur 'un ekran görüntülerini gördükten sonra bu fikirden vazgeçtim, benden, CS6'dan editleyenlerden çok daha iyi SS editliyor. Göze hoş gelmeyenlerin nedenleri tek olarak LSRP+ programı veya başka programlar değil bence, bu kadar kasmaya da gerek yok ama CS6 benim çok daha hoşuma gidiyor. Tabii arada bir güzel bir şekilde shop yapılması, detay eklenmesi de göze çok hoş geliyor. Zor bir iş değil, alıştıkça yapılacak bir şey. Zaman tanıyın, yol gösterin. Ben de hala öğreniyorum, eminim bu işte usta olanlarda hala yeni şeyler öğreniyorlardır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 01.09.2020 12:12
Rolleri geçtim; madem ssleri beğenmiyorsunuz, siz ss editinde iyisiniz, ss editleme hakkında eğitici video(lar) hazırlayabilirsiniz. Şahsen ben de sslerimi pek beğenmiyorum ancak elimden bu kadarı geliyor, ben de isterim ki sslerim güzel olsun. CS6 ile ss editliyorum, evet ancak dediğim gibi iyi değilim, eğitici video(lar) gerçekten çok iyi olurdu. Öyle insanların ssini ismi ile alıp "kötü" olarak nitelendirmek etik değil.
adım başı eğitici video var daha ne kadar çekilecek anlamıyorum ki, başka dilde altyazı falan mı ekleyelim artık? :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 01.09.2020 14:18
adım başı eğitici video var daha ne kadar çekilecek anlamıyorum ki, başka dilde altyazı falan mı ekleyelim artık? :D
Önceden ben detaylı araştırma yapmamışım, şimdi baktığımda cidden çok video var. Altyazı eklemenize falan gerek yok yani.  :D Kusura bakmayın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok