-GENEL BİLGİLER-Ad: FelixSoyad: MillerCinsiyet: ErkekDoğum Tarihi: 07.01.1995Doğum Yeri: Rusya Medeni Durumu: Bekar( x ) & Evli( ) & Boşanmış( )Ehliyet: Var( x ) & Yapmadı( )Pozisyon(Başvurulan): Barmen/Barmaid( ) & Dansçı( ) & Güvenlik( x )Kısaca kendinizden bahsedin: Kendi halinde takılan biriyim üniversitemi bitirdim ama iş bulamadım.-EĞİTİM BİLGİLERİ-En son mezun olduğunuz okul/bölüm: Nijniy Novgorod Lobaçevskiy Devlet Üniversitesi : PsikolojiMezuniyet Tarihi: 2018-İŞ DENEYİMLERİ-Şirketin Adı:Pozisyon:Giriş Yılı:Çıkış Yılı:Şirketin Adı:Pozisyon:Giriş Yılı:Çıkış Yılı:-YABANCI DİL BİLGİLERİ-Yabancı Dil: İngilizce Rusca.Düzey: 9/10-İLETİŞİM BİLGİLERİ-Telefon numarası: 508-2-945E-posta:
-GENEL BİLGİLER-Ad: MiaSoyad: EvansCinsiyet: KadınDoğum Tarihi:20.05.1994Doğum Yeri: MacaristanMedeni Durumu: Bekar(x) & Evli( ) & Boşanmış( )Ehliyet: Var(x) & Yapmadı( )Pozisyon(Başvurulan): Barmen/Barmaid(x) & Dansçı(x) & Güvenlik( )Kısaca kendinizden bahsedin: Ben Mia Evans şehire 3 ila 4 ay içerisinde geldim fakat 2 aydır şehirde değildim bazı sorunlarım vardı bu şehirde yapacak çok sey var neredeyse her türlü topluluğun içersinde bulundum artık insan sarrafı oladum denebilir.Genel olarak paintball ve dans etmeyi seven bir insanım benim favori aktivitelerim bunlar yalaka insanlardan da nefret ederim.... Hepsi bu.-EĞİTİM BİLGİLERİ-En son mezun olduğunuz okul/bölüm: Lise MezunuMezuniyet Tarihi : 17/06/2012-İŞ DENEYİMLERİ-Şirketin Adı: Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Pozisyon: Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Giriş Yılı:Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Çıkış Yılı:Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Şirketin Adı:Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Pozisyon:Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Giriş Yılı:Daha önce bir iş deneyimim olmadı.Çıkış Yılı:Daha önce bir iş deneyimim olmadı.-YABANCI DİL BİLGİLERİ-Yabancı Dil: İngilizce ve Macarca Düzey: İngilizce : C1 Macarca : Ana Dil.-İLETİŞİM BİLGİLERİ-Telefon numarası: 3750775E-posta: miaevans1994@gmail.com
-GENEL BİLGİLER-Ad: EzequelSoyad: FlagonCinsiyet: ErkekDoğum Tarihi: 16.07.1995Doğum Yeri: ABD/FloridaMedeni Durumu: Bekar(X) & Evli( ) & Boşanmış( )Ehliyet: Var(X) & Yapmadı( )Pozisyon(Başvurulan): Barmen/Barmaid(X) & Dansçı( ) & Güvenlik( )Kısaca kendinizden bahsedin:Doğma büyüme bu şehirliyim, daha önce Barmenlik tecrübem oldu (şirket olarak ismini hatırlamıyorum) ve iyi yapabileceğimi düşünüyorum.Fakat uzun süreli kalmayı pek düşünmüyorum, buna göre değerlendirirseniz sevinirim. (En fazla 2 gün)-EĞİTİM BİLGİLERİ-En son mezun olduğunuz okul/bölüm: University of Florida / EconomicsMezuniyet Tarihi: 14.06.2017-İŞ DENEYİMLERİ-Şirketin Adı: Pozisyon:Giriş Yılı:Çıkış Yılı:Şirketin Adı:Pozisyon:Giriş Yılı:Çıkış Yılı:-YABANCI DİL BİLGİLERİ-Yabancı Dil: İspanyolcaDüzey: Çok iyi-İLETİŞİM BİLGİLERİ-Telefon numarası: 119-03-64E-posta: ezequelflagon@vicemail.com / @boglee29