Konu: 21.08.2020 [Sierra Pedreza] NonRP, Trolling, Powergaming, Retarted RP  (Okunma sayısı 241 defa)

#0 - 21.08.2020 00:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sierra_Pedraza @Twirtx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kingpin Üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2020 00-00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NonRP, Trolling, Yaralı Kural Ihlali, RetartedRP, Powergaming,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi anlamsızca bir anda mahalleye girdi ve absürt küfürler etmeye başladı. Hiç bir şekilde korkusuz rolü yaparak orada bulunan 10 kişiye küfürler etti. Kişi tarafımızca vuruldu, karşıt çete üyesi olduğu ve aşırı küfür ettiği için. Kalktı ve hiç bir şey olmamış gibi ihbar verdi, rolüne devam etti. Altta atacağım görüntüler açıklayıcı olacaktır. Şikayeti açarken @breackner tarafından başka sebepten jail yedi, bu arkadaşa sunduğumuz toleransın sonuna geldik. Günlerdir aynı şeyleri yapıyor, arabayla köşede duran kalabalığa çarpıyor, abüsrt küfürler ediyor, bildiğimiz gerçek anlamda trollüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Vurulmasının ardından ihbar.: GösterGizle

Garip küfürleri.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 21.08.2020 00:29
Şahitliğimi onaylıyorum, dünde mahallede aynı şekilde küfür etmişti ve vurulmuştu. Kendisini hood bölgemizde gasp ettik, PM den "Aptal-aptal roller yapıyorsunuz" gibi sözlerde bulundu, SS'ini atacağım.

#2 - 21.08.2020 00:37

"Aptal-aptal rol yapıyorsunuz" cümlesinin tamamı yok, o sırada ortamda güzel bir rol dönüyordu ve chat akıyordu. Onun ss ini alamadım fakat bu ilk baştaki ss de buna benzer bir tutum görülüyor. Gece saatlerinde güzel sürdürdüğümüz rolün eğlencesini kaçırdığın için teşekkür ediyoruz.

#3 - 21.08.2020 00:49
SSlere düşmemiş, az önce taksisiyle gelip köşedeki zencileri ezdi. Hangi admindi bilmiyorum, bunu gördü ve 120DK Non-Rp sürüşten ceza verdi. Nonrp sürüşten çok trollemeye giriyor artık bu. Kelimeler kifayetsiz, umarım caydırıcı bir ceza alır.

Bir başka şikayet konusunda da belirtmiştim, bu ve bunun gibi insanlar rol keyfimizi öldürüyor diye. Arkadaş gelmeden önce mahallede 8-9 kişi aktif bir şekilde köşelere dağılmış rol yapıyorduk. Arkadaşla yukarıda belirtilen roller gerçekleşti, anlık olarak 3 kişi var köşede.
« Son Düzenleme: 21.08.2020 00:51 Trapper »

#4 - 21.08.2020 01:39
Tamam.

#5 - 21.08.2020 01:42
Arkadaşların rolleri fazla hard bundan kaynaklı şikayet açıyorlar,  :o :o

#6 - 21.08.2020 11:43
Merhabalar, şikayet konusu incelendi.

Görüntülere baktığımızda oldukça irite edici durumlarla karşılaşıyoruz, ard arda yapılan hatalarla dolu. Görüntülere baktığımızda rol hataları bir kenara kalsın, objektif bir bakış açısıyla bu oyuncu profilinin insanları rolden soğutmaya çalıştığını görebiliyoruz . Birde savunmaya bakıyoruz,

Tamam.
Arkadaşların rolleri fazla hard bundan kaynaklı şikayet açıyorlar,  :o :o

Forum üzerinden de bir savunma yok, tam tersine alakasız bir sitem var.

Twirtx kullanıcısı forum üzerinden moderasyona alındı, ekibin takibinde olacak.

Sierra Pedreza karakteri OOC hakaret ve Trolling kapsamında cezai işleme tabii tutulacak.

İyi forumlar.