Konu: [19.08.2020 01:50] Grace Lombardi Howard Powell  (Okunma sayısı 432 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 19.08.2020 03:06
biriyle discord vb. bir yerden konuşuyor olsam neden pm'den konuşmaya çalışayım onunla
bilemiyorum o senin sorunun dosdum, ben diyeceklerimi dedim yönetim kararını bekliyelim diyorsun hala uzatıyorsun anlamadım, metefenamin dosdum söyledi bence daha yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

#21 - 20.08.2020 19:04
Merhaba, incelendi.

Cezai işlem uygulanması gereken bir durum olmadığı kanısına varıldı. Grace Lombardi karakteri sivil olarak devam ederken bir çatışmaya girdiği görülürse bu bağlamda ceza alır fakat şuana kadar böyle bir durumda kanıt yok. Silah alıp verme olayı daha önceden anlaşılmış bir durum da olabilir. Herkes birbirine emote vermeden silah bırakıp alıyor bunu problem etseydik pek çok kişinin ceza alması gerekirdi. Sizde birbirinize konuşmadan silah verip aldınız, bu durum büyütülmesi gereken bir durum değil çünkü başkasının rol akışını etkilemiyor. Anlatmak istediğimi lütfen özümseyin.

@metefetamin Merhaba, arkadaşınız yerine savunma yaptığınız için teşekkürler durumu çözmemize yardımcı oldu. Buna ek olarak bakthiyar adlı kullanıcının tamamen alakasız bir yerde yazdığı bir yazıyı alıp buraya koymak kışkırtıcı bir nitelik. Bu bağlamda forum cezası alacaksınız. Kendisi capslock açık yazdığı için halihazırda ceza almış, bunu deşmek sizin işiniz olmamalı.

@woldia "ne demek öyle kardeşim ne demek böyle kardeşim" olayları bizlerin ağzına yakışan şeyler değil, Bu şikayet konularını okurken caps lock açık yazılmış rage yazılarını görmek istemiyoruz, konuyla ilgili kurallar da forumda var her yerden okuyup öğrenebilirsiniz. -eğer bilmiyorsanız- aksi taktirde bildiğiniz halde böyle yazıyorsanız yetkili ekipten çekindiğiniz yok demektir. Uyarı niteliğinde bir forum cezası alacaksınız.