Konu: Malibu Corporation  (Okunma sayısı 2851 defa)

#60 - 17.12.2023 00:50
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 19.12.2023 17:05

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Onlar, bizim bildiğimizi bildiklerini bildiğimizi bilmiyorlar...

ÇAVUŞ BEN MORGAN GÜNDEM VICE PROGRAMINA KATILDI!
HALKIN SORULARINI YANITLADI!

Vice TV, uzun bir aradan sonra "Gündem Vice" programıyla gündemin merkezine oturdu. Vice Media Group yöneticisi Randolph Mitchell'ın Ben Morgan'a Vice Social'dan yaptığı açık davet ile Vice Media Group Konferans Salonu'nda özel olarak gerçekleştirilen ve Yuliya Nerissa tarafından sunulan bu program, Vice Şehri Polis Departmanı'nın (VCPD) son dönemde adından sıkça söz ettiren çılgın çavuşu Ben Morgan'ı ağırladı. Programda, VCPD'nin son faaliyetleri ve şehirdeki tartışmalı konular ele alındı, ve Ben Morgan, Vice halkının sorularını yanıtladı.

Onur Yürüyüşü Skandalı: Nancy James, LGBT Bayrağıyla Alana Geldi!

VCPD'nin Onur Yürüyüşü sırasındaki rolü, Ben Morgan'ın programdaki ilk sert tartışma konusu oldu. Nancy James, Morgan'a VCPD'nin tutumunu sordu ve bu soru, LGBT topluluğunun dikkatini çekti. Morgan, polis memurlarının "koruyucu" rolünü savunarak, LGBT topluluğunu hedef aldı. Aynı zamanda, homofobik söylemlerle topluluğa karşı saldırgan bir tavır sergilediği izleyicilere net bir şekilde yansıdı.

Bunun yanı sıra Vice News'tan Maria Capelito, Ben Morgan'a VCPD'nin uyguladığı güç seviyesi ve politika hakkında önemli sorular sordu. Morgan, uygulanan müdahaleyi savunarak, LGBT topluluğunu hedef alan bir dil kullandı. Ben Morgan, şöyle konuştu:

Alıntı
"Şiddetin yüksek olduğunu düşünnmüyorum. Hatta kişisel olarak da çocukluğumdan beri bir parça şiddetin her zaman faydalı  olduğu görüşünü savunmuşumdur. VCPD bu saattten sonra olması gerektiği gibi, sert ve hırçın bir politika izlemeye devam edecek. Bu şehirde insanların birbirine sıkarken bir, bir polise sıkarken on kere düşünmesini sağlayacak. Bu sayede bir aydır şehirde sizi vuran mafya kılıklı dağ ayılarıda görmüyorsunuz. Bir ay önce şehrin nerede olduğunu hatırlayın. Başka sözüm yok bu soruya."

Kodeslerdeki Ölümler Soruldu: Polislerin Yaptığı Bir İhlal Yok Dedi!

Shintaro Shimizu, Kodeslerdeki Asyalıların ölümüne ilişkin söylentileri gündeme getirdi ve Ben Morgan'a VCPD'nin uyuşturucu politikalarını açıklamaya davet etti. Morgan, bu olayları istatistiksel bir gerçek olarak sunarak, ölümlerin uyuşturucu bağımlılığına ve strese bağladı. Ben Morgan, şöyle konuştu:

Alıntı
"Kodeslerimizde Japonlara karşı özel bir sistem bulunmuyor. Homofobik PD'nin yanına bir de ırkçı PD'yi eklemeyin lütfen. Eğer birileri ölüyorsa, bu her ırktan eşittir.  Konuya gelirsek. Medyanın  abartmasıyla bazı haberler gündeme gereğinden fazla gelebilir. Amerika Birleşik Devletlerinin her yerinde, Prison'da da, hastanelerde de, kodes revirlerinde de, Kodeslere aldığımız insanlar hakim, savcı, Vice News müdürü  ya da sizin gibi nezih insanlar değiller. Birbirini bıçaklayan, doğrayan, 9 hap atıp karşımıza gelen insanlardan bahsediyoruz.

20-30 vakada birkaç  tanesinin ex olması da  bu açıdan normal bir istatistik. Tutuklu durumdayken değil, dostum. Zaten içeri aldığımızda uyuşturucu etkisinde oluyorlar. Kapal  alan fobisi, içeride birbirlerini dövme, belki temin ettikçe overdose olma. Her bir kişinin otopsi raporu farklıdır. Zaten her rapor savcılığa gönderilir. Raporlarıda MD hazrlar. PD'nin tek başına yapabileceği bir ihlal söz konusu olamaz. Eğer bundan bahsediyorsan, bu suçu tam Florida Hükümeti departmanları işliyor demektir, bu da ciddi bir iddia."

Ben Morgan'ın Sosyal Medya Etkileşimi:
Sizin Sapkın Düşünceleriniz Varsa, Benim Düşüncelerime De Saygı Duyacaksınız!

Jenna Roussier, Ben Morgan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı  iletişim konusunda eleştiri yaptı. Vice Media Group'un şeflerinden olan Jenna Roussier'ın "Eşcinsel bireylerle ilişki kurma ve anlayış gösterme konusunda zayıf olduğunuzu, bu yüzden, eğitim almanız gerektiğini düşünenlerdenim. Sosyal medya zerinden neden saygısız iletişimi tercih ettiniz? "sorusuna Ben Morgan, şöyle cevap verdi:

Alıntı
"Ne çavuş olarak ne'de vatandaş Ben Morgan olarak eşcinsellerle iyi geçinmek ya da onları anlamak gibi bir gayem yoktur, gerek de yoktur.İsteyen evinde istediği kişiyle sevişebilir. Hatta yasalar izin veriyorsa domuz bile becerebilirsiniz. Toplumun içinde sapkınlık görmek istemeyeceğim bir şey. Departman içerisindede. Sizin sapkın düşünceleriniz varsa, benim kişisel düşüncelerime de saygı duymak zorundasınız."

Mia Miller İçin Şok İddia! Eşcinsel Mi?

Nancy James, Ben Morgan'a Mia Miller adındaki eşcinsel olduğu iddia edilen teğmenin rolünü sordu. Morgan, kişisel görüşlerini ifade ederek, eşcinsellik konusundaki tutumunu paylaştı ve LGBT topluluğunu hedef aldı.

Eski polis memuru olduğu bilinen ve eşcinsel olduğu için görevinden çıkarıldığı iddia edilen Nancy James'in "Departman içerisinden eşcinsel olup ve komuta takımında olan bir isim, Teğmen Mia Miller. Bu isim hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana ve diğer eş cinsellere saldırdığınız gibi ona da saldırıyor musunuz? sorusuna Ben Morgan, çok uzun ve geniş kapsamlı bir cevap verdi:
Alıntı
"Mia Miller'ın cinsiyetini bilmiyorum, Nancy. Tek bildiğim harika bir polis olduğu ve yıllardır VCPD'yi onurlu bir  ekilde temsil ettiği, senin aksine. Bunu dememin sebebi şu: Temelde de departman içerisinde eşcinsellği uygun bulmamamın sebebiyle aynıdır.

Bu söyleyeceklerim tamamen kişisel görüş olmakla birlikte, eşcinsellerin, özellikle son yıllarda yalnızca Cinsel yönelimleriyle ön plana gelmeye çalışması, "BAKIN, BEN EŞCİNSELİM! BEN FARKLIYIM!" modunda gezmesi, sanki hiç birimiz sevişmiyoruz da sadece eşcinseller sevişiyor gibi her yerde Vajina, kalça, dekolte paylaşması, insanlara sadece sevişebiliyor olmalarını  göz önüne sokması, Benim için sapkınlıktan öteye giden bir durum değil!"

Morgan'ın Tutukladığı Michael Gandolfini, Programda Görüldü!
Şok Soru: Seni Sevmeyenler Sürekli Eksilecek Mi?

Geçtiğimiz günlerde Little Italy'e yapılan şok baskında tutuklanan, Little Italy'nin tanınan ve sevilen yüzü iş insanı Michael Gandolfini, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez Gündem Vice programında katılımcı olarak göründü. Sorduğu şok bir soru, tüm ilgileri Gandolfini ve Morgan'ın üstüne çekilmesini sağladı.

"Geçtiğimiz günlerde senin tarafından çevirmeye alınan Sonny Fanucchi'nin bir-iki saat sonra dağda bulunmasında, Az önce de soru sorduğu için polislerle beraber dışarı   alınan Asyalı  adamın akıbeti merak ediliyor. Artık şehirde işler bu şekilde mi işleyecek? Seni sevmeyenler bu şekilde mi eksilecek?" sorusunu soran Michael Gandolfini'nin aldığı yanıt, şu şekildeydi:

Alıntı
"Ben koltukta otururken sevmeyen kişileri nasıl eksiltebilirim Michael? Bence kötü bir örnek verdin. Sonny Fanucchi, bir aydır süren soruşturmanın kapsamında, Tam da göreve atanma sebebim olan Dick Hendricks gecesi, Poschevo Tavernasındaki, Sean Parello cinayetinden, ki bilmeyenler için kendisi Valachi Ailesinin köklü isimlerindendi. Hüküm giydiği için dün gece tarafımızca tutuklanarak cinayetten Prison'a gönderildi. Dağdamı  bırakıldı demiştin? Kendi adamlarınızı öldürmeden öncemi dağa gidiyorsunuz, sonra mı?"

Bu olaylar, Vice TV'deki Gündem Vice programının atmosferini gergin ve kaotik bir şekilde geçmesini sağlasa da, izleyicilerin keyif aldığı net bir şekilde görüldü. Ben Morgan'ın sert ifadeleri ve LGBT topluluğuna yönelik ayrımcı tutumu, programı daha da tartışmalı hale getirdi. Bu program, sadece bir tartışma programı değil, aynı zamanda bireysel ifade özgürlüğünün ne kadar önemli olduğunun da net bir kanıtı oldu. Vice TV yöneticileri, bu programın devamının geleceğini ifade ettiler.

G
Ü
N
D
E
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Jenna Roussier & Yuliya Nerissa & Maria Capelito & Gabriel Ropollo

Lara Clarkson
Vice News Kıdemli Muhabir

Lara Clarkson, 4 Ağustos 1997 tarihinde California eyaletinde dünyaya geldi. Berkeley Üniversitesi Medya bölümünden mezun olduktan sonra Berkeley University Radio'da staj gördü ve Vice Şehrine gelerek Vice Media Group'a katıldı. Gündem ve eğlence içerikli haberleriyle ve canlı yayınlarıyla tanınan Clarkson, aynı zamanda Didiersachs Fashion adına mankenlik de yapmaktadır. Vice FM'de Chat Zone On Air ve Gündem Vice programlarını gerçekleştiren Clarkson, Vice News ekranlarındaki Son Dakika yayınlarının günümüzdeki sunucularından birisidir.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Malibu Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
[/quote]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 19.12.2023 17:05

BİZİ TAKİP EDİN
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Kuklaları değil, kuklacıyı takip edin!

ESKİ DEDEKTİF HAYATINI KAYBETTİ! ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!

26 Ekim 2023 tarihinde, saat 01:30 sularında, Americas Garage'in önünde ölü bulunan Nancy James, şok edici bir cinayete kurban gittiği görüldü. Olayın ardından polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlatmış durumda ve cinayetin detaylarını aydınlatmaya çalışıyor.

ESKİ DEDEKTİF NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Yapılan incelemelere göre, Nancy James'in vurularak öldürüldüğüne dair bulgular, ciddi bir suçun işlendiğini gösteriyor. Kafasına üç kurşun sıkılarak hayatını kaybettiği belirtildi. Cinayeti kimin işlediği henüz belli değil, olay yerinde bulunan muhabir Yuliya Nerissa, olayın sırrını açığa çıkarmak için VCPD Çavuşu Ben Morgan ile görüştü. Çavuş Morgan'ın, iddiaları çarpıcıydı.

Ben Morgan, kameralarımıza röportaj verirken. İddiaları, seyircileri meraklandırdı. Ben Morgan, eski dedektifin. Kariyerini bırakmasının ardından, bir ay içinde bazı yeraltı isimleriyle temas halinde olduğu VCPD'nin raporlarına yansıdığını belirtti. Bu bağlantı, soruşturmanın merkezinde yer aldığı ve cinayetle ilişkilendirilip ilişkilendirilmediğini araştırdığını vurguladı.

Eski dedektifin, ölümünün akıbeti ise merak konusu. Şirketin, altında yatan gizli sır ne? Şirketin yeraltı dünyasında büyük bir suç mu dönüyor?

ESKİ DEDEKTİFİN, GÜNDEM VICE'DA OLMASI DA GÖZDEN KAÇMADI!

Nancy James, geçtiğimiz günlerde Gündem Vice'a konuk olarak katılmış ve sorduğu soruyla dikkat çekmişti. Ancak, bu sorunun cinayetle doğrudan bir ilişkisi olup olmadığı henüz net değil. Akıllara ne kadar karmaşık gelse de olayın perde arkası henüz araştırılıyor.

Geçtiğimiz günlerde, VCPD'nin Japon uyruklu olduğu tespit edilen şüphelilerin kodeste ölü olduğu gündemimizde patlak vermişti. Ölüm nedeni olarak sağlık sorunları, kalp çarpıntısı, fenalaşma ve diğer çeşitli hastalıklar gösterildiği haberimizde belirtildi. Bu açıklamaların arkasında belirsiz bir perde saklansa da. Özellikle VCPD'nin son günlerde eşcinsel kişilere karşı artan baskısı, akıllara durgunluk veren büyük soru işareti uyandırıyor. Nancy James'in ölümü bu olaylarla ilgisi bulunuyor mu? Yoksa, yeraltı bağlantılarından dolayı mı kurban gitti? Bu soruların cevabı sır gibi saklanıyor.

G
Ü
N
D
E
M
VICE
NEWS.
EDİTÖR
Yuliya Nerissa
HABER
Yuliya Nerissa
KAMERA
Yuliya Nerissa

Yuliya Nerissa
Vice News Muhabiri

Yuliya Nerissa, 16.06.1996 da Yunanistan Atina'da dünyaya geldi. Eğitim ve öğretimini "Athens University of Economics and Business" üniversitesinde bitirerek mezuniyetini tamamladı. Stajyerliğini Mega Channel, Televizyon Haber Sunucusu, muhabir olarak sürdüren Yuliya, Rusya-Ukrayna geriliminde, Ukrayna Kiev'de yüzde yüz canlı yayın yaparak tanınıyor. Rusya-Ukrayna geriliminde, tarafsızlığını benimsiyememiş olmakla birlikte Mega Channel'dan kovulan Yuliya Nerissa, kariyerini Vice Media Group'ta sürdürmektedir. Vice Media Group'ta Gündem Vice ve Vice Mikrofon gibi halkın nabzını tutan içerikleriyle ön plana çıkıyor ve tanınıyor.

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 19.12.2023 17:06

BİZİ TAKİP EDİN
GÜNLÜK HATIRLATMA:   İnanışa göre, Halloween'da bir yarasa evinizin etrafında üç kez uçarsa ölüm çok yakında demektir.

VİCE ŞEHRİNDE HALLOWEEN FESTİVALİ BAŞLADI!

Vice Şehrinde Halloween kutlamaları bu yılda es geçilmedi!, 31 Ekim'e kadar kutlanan geleneksel bir festival olan Halloween bu yılda Vice Şehrinde kutlamalar için halk en korkutucu kostümleriyle sokaklara indi. Ölülerin ruhlarını anma ve karanlık mevsime geçişi temsil eden Halloween Vice Şehrinin simgesi haline geldi . Halloween kutlamalarına her yaş grubu dahil olabilir, sadece çocukların kutladığı bir festival değildir. Unutmayın evlerinizin kapılarını kilitli tutun yoksa korkunç kostümlerle gelenler evinizdeki şekerlemeleri çalabilirler!

VİCE CAFE'NİN EN KORKUNÇ GECESİ!

Halloween için bir araya gelen halkın ilk hedefi Vice Cafe oldu. Korkunç balkabağı kafalı ve birbirinden ilginç yüzlerce korkunç kostümlerle kafeye gelenler için, kafede kutlamalara hazırsız yakalanan müşteriler kafeyi terk etmek zorunda kaldı! Vice Cafe’nin atmosferi, muhteşem dekorasyonlar ve korkutucu detaylarla dolu olup, renkli disko topunun ve içerisinin sisle dolması daha bir korkunç bir hal adlı ve daha eğlenceli hale geldi.

Çalan müzikler, özel Halloween şarkıları ve gerilim dolu atmosferiyle Vice Cafe’de bulunanların atmosferini tamamen değiştirdi. Gün boyunca Halloween kutlamaları Vice Cafe’de devam ettiği ve Vice Cafe’de çalışan personellerin kafeyi kapattıktan sonra evlerine korkarak gittiklerine emin olabilirsiniz.

VİCE ŞEHRİNİN HER SOKAĞINDA BALKABAĞI!

Vice Şehri'nin her sokağında balkabakların ve ağaçların korkunç süslemelerine alışık değilseniz, kostümünüzle sokaklara çıkıp süslemelere devam edin. Her yıl farklı bir ambiyans ile Vice Şehri sokakları Halloween festivaline hazır hale getiriliyor. Sokaklar, kırmızı, turuncu ve siyah renklerle kaplanmış dev balkabaklarıyla süsleniyor. Cadı şapkaları, hayaletler ve örümcek ağları gibi korkutucu dekorlar her köşede gözükür ve görmemeniz imkansız! Ev sahipleri, kapılarına asılı cadılarla süslenmiş çelenkler, tavanda asılı hayaletler ve bahçelerdeki cadı kazanları ile evlerini dönüştürüyorlar. Vice Şehri, her sokakta bu büyülü döneme uyum sağlamaya devam ediyor, Halloween heyecanını her yıl coşkuyla kutlamaya devam edecek!

Vice Şehrinde Halloween festivaline eşlik edin!

Halloween festivali 31 Ekim'e kadar sürecek ve sokakları korkutucu kostümler ve büyülü balkabakları, korkunç ağaçlar ve daha fazlası ele geçirecek. Cadılar, vampirler, hayaletler ve sizin tercihinize bağlı ilginç kostümler, Aileniz ve arkadaşlarınızla bir araya gelin, şehrin sokaklarını dolaşın ve Halloween coşkusuna katılın. Vice Şehri, bu tüyler ürpertici festivaliyle sizinle olacak!

Y
O
R
U
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Maria Capelito
HABER
Maria Capelito
KAMERA
Maria Capelito

Maria Capelito
Vice News Muhabiri

Maria Capelito, 11 Mart 2000'de Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya geldi. Lisans eğitimini sağlık üzerine tamamlayan Maria, sağlık sektöründe yeterli ilgiyi göremediği için medya sektörüne yöneldi ve Vice Media Group'taki kariyeri başladı.

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 19.12.2023 17:06

BİZİ TAKİP EDİN
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Kuklaları değil, kuklacıyı takip edin!

POLİS MEMURUNUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!

Takvimler 26 Ekim 2023'ü, saatler ise 22:00 sularını gösterirken Vice şehri yine beklenmedik bir haberle sarsıldı. Aynı gün içinde iki farklı ceset haberi, şehir sakinlerini oldukça tedirgin ederken, polis ekipleri olayla ilgili gerekli soruşturmanın başlatılacağını bildirdi.

POLİS MEMURU NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

İçinde bulunduğumuz gün saatler 01:30'u gösterirken eski dedektif Nancy James'in ardından, saat 22:00 esnasında soruşturma altına alınan ve yalnızca bir kaç gün önce göreve geri dönen Chelsea Preston'un ölümü arkasında bir çok soru işaretini barındırıyor. Cinayeti kimin işlediği henüz belli değilken, cesedin ise gökyüzünden helikopter aracılığıyla polis departmanının otoparkına atıldığı bildirildi.

Olayla ilgili herhangi bir görgü tanığının olması polis ekiplerinin işini zorlaştırsa da, cesedin atıldığı helikopterin izi sürülerek suçlulara en kısa sürede ulaşılacağı düşünülüyor. Aynı zamanda öldürülen polis memuru Chelsea Preston ile gece erken saatlerde hayatını kaybeden Nancy James'in bir yakınlığı olduğu biliniyor. Olay yerinde gerekli incelemelerin yapılmasının ardından cesedi hastaneye kaldırılan Chelsea Preston'un katilinin kim olduğu ise bilinmezlik taşıyor. Bu durum da ister istemez olayların arkasında Dick Hendricks'in mi, yoksa başka bir grubun mu olduğu sorularını sormamıza neden oluyor.

Yakın zamanda gerçekleşen ölümlerin arasında bir bağ var mı? Sebepleri neler? Bunlar zamanla açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor.

BEN MORGAN İSTİFA TEPKİLERİ

Sıralı ölümlerin ardından, halk ise Vice Social'da tepkisini göstermeye başlamış gözüküyor. #BenMorganİstifa hashtagi ile düşüncelerini paylaşan vatandaş, departmanda Çavuş olarak görev yapan Ben Morgan'ın istifa etmesini istiyor. Ben Morgan, son dönemlerde Gündem Vice ve LGBT'ye karşı olan tutumları ile sık sık gündeme geliyor. "Gündem Vice" programının ardından gerçekleşen sıralı ve birbiriyle bağlantılı ölümlerle de adı anılan Ben Morgan'ın ne karar vereceği ise ilerleyen günlerde belli olacak. Vatandaş ise bu konu hakkındaki tutumunu çok ağır eleştirileriyle beraber Vice Social üzerinden dile getiriyor.

G
Ü
N
D
E
M
VICE
NEWS.
EDİTÖR
Antoine Trossard
HABER
Antoine Trossard - Jenna Roussier
KAMERA
Maria Capelito

Antoine TROSSARD
Vice News Muhabiri

Antoine TROSSARD, 15.05.1990 yılında Fransa'nın Marsilya kentinde dünyaya gelmiştir. Eğitiminin büyük bir kısmını burada alan Antoine Trossard, Basın ve Halkla İlişkiler bölümünü okumak üzere İsviçre'nin Basel kentine yerleşmiş, burada üniversite eğitimini almıştır. 2020 yılında Vice şehrine ziyaret için gelen Antoine Trossard, bundan 3 yıl sonra çalışmak üzere şehre adımını atmıştır. Günümüzde köşe yazıları ve Bir Erkek Bir Kadın programıyla tanınmaktadır.

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 19.12.2023 17:08

TELEVICE'IN bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[url=https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=150148.0][img]https://cdn.discordapp.com/attachments/1077234691398185081/1157985767344316517/Blue_Bright_Classic_Colour_Block_Reddit_Banner_1.png?ex=651a99c9&is=65194849&hm=e39b286687909663469ff341fc0f05ee1ee5b7820d2b48463ababf9217124daa&[/img][/url]

[size=14pt][b]Rumuz:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
[size=14pt][b]Yorum:[/b][font=chakra petch] N/A [/size]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 19.12.2023 17:08

BİZİ TAKİP EDİN
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Bütün sorunlar düzelecek!

Çinli bir grup cinayet işledi: Şehir Merkezinde Şiddet Olayı

Son günlerde artan gerilim, Çinli ve Japon toplulukları arasında endişe yaratıyor. Her iki grup arasındaki gerilim giderek tırmanırken, şehrin merkezinde yaşanan son olay akıllara tek bir soru getiriyor, Çinliler ile Japonlar arasındaki hesaplaşma olabilir mi? Yaşanan bu cinayette bir ölü bulunuyor, Çinliler tarafından öldürülen mağdur adam, araçtan aşağı fırlatılıyor ve feci şekilde yerde kalıyor.

Japon Cinayeti olabilir mi?

Bugün akşam saatlerinde şehirin işlek bir caddesinde gerçekleşen olayda, henüz kimliği belirlenemeyen bir grup Çinli, bir adamı şehrin göbeğinde öldürdü ve ardından bir araçtan atmaya çalıştı. Şiddet olayı kısa süre içinde polis tarafından fark edildi ve olay yerine müdahale edildi. Ancak maalesef, mağdur olay yerinde hayatını kaybetti.

Sorumlusu kim?

Şehir merkezinde yaşanan bu son olay, Çinliler ve Japonlar arasındaki gerilimin ne kadar tehlikeli bir seviyede olduğunu gösteriyor olabilir. Umarız bir an önce şehirde tekrardan barış ve huzur ortamı sağlanır ve yaşanan gerilim sonuç bulur, suçlular cezasını çeker ve adalet yerini bulur. Temennimiz bu yönde fakat ileride ne olacağını bilemeyiz, sonuçlarını hep birlikte yaşayacağız ve göreceğiz.

Y
O
R
U
M
HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Gloria Montgomery
HABER
Gloria Montgomery
KAMERA
Gloria Montgomery

Gloria Montgomery
Vice News Muhabiri

Gloria Montgomery, Florida'da doğdu, küçüklükten beri hayali basında çalışmaktı. Vice News ile tanıştıktan kısa bir süre sonra Vice News'e kariyer yapmak için katıldı.

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 19.12.2023 17:08

BİZİ TAKİP EDİN
GÜNLÜK HATIRLATMA:  Tencere her zaman kapağını bulur!

Moda ve Dövüş Sanatlarının Buluşma Noktası: VFC Şampiyonluk Kemerleri ve Stilin Adresi Didiersachs

Little Italy Mahallesi'nde açılan Malibu Pazarı, moda ve dövüş sanatları tutkunlarını ağırlıyor. VFC'nin etkileyici karma dövüş şampiyonluk kemerleri, şehrin dövüş sanatları meraklıları için birinci tercih olurken, Didiersachs'un özgün tasarımları ise stil sahibi olmak isteyenlerin vazgeçilmezi haline geldi.

Hız ve Adrenalin Tutkunlarına Özel: Motovice Koleksiyonları ve Lezzetin İncisi Italy Rom

Malibu Pazarı, aksiyon ve hız tutkunları için de bir cennet. Motovice'in güçlü tasarımları ve dinamik ürünleri, motor tutkunlarını cezbetmeye devam ediyor. Aynı zamanda, lezzet tutkunları için Italy romu, damakları şenlendiriyor.

Reklam Dünyasının Yeni Adresi: Vice Media Group'un Etkileyici Reklam Paketleri

Malibu Pazarı sadece alışverişin değil, aynı zamanda iş dünyasının da nabzını tutuyor. Vice Media Group'un etkileyici reklam paketleri, iş sahipleri ve pazarlamacılar arasında büyük ilgi görerek hızla tükeniyor. Şirketler, Vice Şehri'nin genç ve dinamik nüfusuna ulaşmanın yeni yolunu keşfediyor.

G
Ü
N
D
E
M

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Keyshawn Lisell
HABER
Keyshawn Lisell - Jenna Roussier
KAMERA
Lydia Landritch

KEYSHAWN LİSELL
Vice News Muhabiri

İngiltere doğumlu, Cardiff Üniversitesinden mezun, lisell@gmail.com, herhangi bir ödülü yok.

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#69 - 19.12.2023 17:08

BİZİ TAKİP EDİN
GÜNLÜK HATIRLATMA:     BURAYA EĞLENCELİ BİR ŞEYLER YAZ

[Vice News Video Haber] DICK HENDRICKS'in SONU

Özetle; 29 Ekim 2023, San Fierro'da gece yarısını geçmiş bir saatte, başlatılan operasyon son buldu!

Operasyon, VCPD ekipleri ve ASU tarafından gerçekleştirilen operasyon çatışmaya dönüşerek bir trajedinin habercisi oldu. Operasyonun sonucunda iki cesur polis memuru hayatını kaybetti, birçoğu yaralandı ve terör ele başı Dick Hendricks, Ben Morgan tarafından infaz edildi. Detayları Vice News Video Haberi olarak yayında;

VCPD TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYON VE DICK HENDRICKS'IN SONU

V
İ
D
E
O

HABER

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Ardin Laverty
HABER
Ardin Laverty
KAMERA
VCPD Kamera Görüntüleri

Ardin Laverty
Vice News Muhabiri

Ardin Laverty, Vice Şehrinin genç yazarlarından. Vice Media Group'ta yazdığı özel köşe yazıları ve haberlerle medya dünyasında kendini en iyi şekilde göstermeyi hedefliyor.

[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok